- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Oyle tatli oyle sekeriz ki , bizii birakip gidemediler..Aboww siz daha burdamısınız
Selam kızlar
Birazdan da karinlari acikacak haberleri yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle tatli oyle sekeriz ki , bizii birakip gidemediler..Aboww siz daha burdamısınız
Selam kızlar

Sen burayadami geldin senden kurtuluş.yokmu.gııBenden kacamazsiniz

Sözünüze itimat ediyim bariBu takim toplama kampi her ulkeden insan var gulum
Misal ben daha yeni kahvalti yaptim burda saat sabah 10..
Sizi boyle yaniltiyoruz , bizi hafife alin diyeee

Bence seni 6. Takımda bir başına koyup geldiler burayaAboww siz daha burdamısınız
Selam kızlar

Bize bunlarla gelin sampiyon, cok pis gaza geliyoruzbizde öyle 7 oldu mu bile geç , erkenden yemek işi biter, şampiyonluklar tesadüf değil yani

Ne yapayim kaptanim 2 gundur cok yoruldumAhh benim guzelim ah benim canim, iste boyle aci yok Rockyyy
Hosgeldin canimselam 4. takım
keyifler nasıl
Abla sabah beri biz bunu demedik 2 dk da herşeyi açık ettin haftaya rakibizbizde öyle 7 oldu mu bile geç , erkenden yemek işi biter, şampiyonluklar tesadüf değil yani

MinikBence seni 6. Takımda bir başına koyup geldiler buraya

Abla sabah beri biz bunu demedik 2 dk da herşeyi açık ettin haftaya rakibiz

Efendim

Ay alti ustu eggloa
Abla sabah beri biz bunu demedik 2 dk da herşeyi açık ettin haftaya rakibiz
Benden korkuyolla en güçlü rakipleri benim--
hiç bişey olmaz, olsa olurdu baksana

nasıl mesela gaza gelmiş haliniz bu cuma özellikle takip edicemBize bunlarla gelin sampiyon, cok pis gaza geliyoruz
Ben telliogullari kahrolsun seferogullari4. takim haydi ataga kizlar, kendi iclerinde kariti 6. takim, kavga etmeleri yakindir...

Oyle tatli oyle sekeriz ki , bizii birakip gidemediler..
Birazdan da karinlari acikacak haberleri yok