Ben haric herkes uyanikmis kaptanim
Bende 2 tane var canim biri uyuyor biri uyaniyor
Oglum da kucak kusu olmus rahmetli kardesimin ismi diye annem kucagindan hic indirmiyor
Kizim 2.5 oldu ama sendromlar basladi korkuyor tek yatamiyor uyuyunca yatagina goturuyoruz bak ki gece kalkmis gelmis
Korkmus neyden korktuysa muska yazdirdik korku icin
Muska takili iken aglama nobeti gecirmiyor en azindan o gun cikmis annemde pencereye koymus halam gelmisti soyledi nazar oldu hemen aglamaya basladi muska yi getirip taktik o kadar kalmadi
Bende kizimi ilk baslar sallamadim ogluma hamile iken bir ara salladim sonra birakti sonra geri basladi sonra oglum oldu kiskandi biraz ama yine uyku duzeni bozuldu bir ustte yazdim sebebini
Biri uyuyor oburu uyaniyor hafta sonu haftalik uyuyordum bu hafta yune gittik uyuyamadim tabi
InsAllah bende egitiimini kolayca veririm oglum meme ye asiri duskun surekli emmek ve kucakta durmak istiyor
Evet bende kasiga alistirdim ama simdi keske biberona da alistirsaydim korktum emmeyi birakir diye kizim 6 aylikken birakmisti annem diyor ki akli basina gelince memeyi kolay birrakmaz
Foto bekliyoruz nasil bir donmus pardon taytmis

Kaptanim takip et eger bulasici ise ailene de bulassmistir ucretli al icir ama ayni zamanda
Kaptanim cacik sonradan cikti