• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben parayi cok severim hatta esim sinir krizi gecirince ki cogu zaman kendinden kaynakli hemen alisverise goturur market ama kiyafet almak icin hala kilolarim var
Ben tek tek hesaplarim normalde o 1000 tl ile telefon alacaktim esim korkuluk yaptirdi pencerelere kapiyi da demir kapi yaptirdi eksigi vardi onun icin istedi yoksa vermezdim biliyor
Valla alacakli olmak guzel de dayimin annemin odemesi bitecek

Uni okurken kredi kartinaa bulastim oyle borclu okudum uni bitti calisirken ev tuttum tek basima yine borctan harctan kurtulamadim
Eve geldim uni okurken ki krediyi odedim evlendim evli iken esya borcu kart borcu tam bitti derken nenem vefat etti evini bizim almamizi istediler tabi esimde istiyordu
Evin borcu odeniyor simdi 2 yil var bitmesi icin
E sonra esim bana odeyecek diyorum ama zaman ne gosterir bilmiyorum
Babam ve erkek kardeslerim de dayima olan borcun bitmesini bekliyor daha sonra anneme odeyecegiz ya herkesin gozu bu parada aylik 2000 oduyoruz bakalim Allah esime zeval vermesin

Allah in izni ile olur insAllah canim
kasmadan yaşamak lazım tansu herşey yoluna girer canım.

Ben parayı harcamayı severim. Şurada boş boş duran paranın benim psikolojime pek bir faydası yok. Eşimde öyle. Ama keşke böyle olmasak.
Kafam da onceliklerim oldugu icin parayi cok iyi degerlendirmem lazim
Bir de tek maas sınırlı ve dikkatli olmaliyiz iki cocuk masrafta cok olmasin
Hatta bana kalsa cocuklarima hesap acip aylik 50 tl para yatiririm simdiden okul masrafi okul masrafini gorursek eger dugun yada ev araba almak istediklerinde destek olurduk

Versin canım versin. Kaç yaşında? Sonra çok dalga geçiyorlar. Mâlum ülkemizde böyle şeyler alay konusudur.. özellikle çocuklar için. :KK12::KK12:
13 yaşında ablası. daha pek minnak. ben zamanında çok yaşadım onun yaşamasını istemediğim için baskı kuruyorum. o kadar kiloluydum ki çocuklar arkamdan alman domuzu diye alay ederlerdi çok üzülürdüm. sonra kuğuya döndüm ama o psikoloji üstümden hiç gitmedi.

Bende olan paramı harcamam. Üstüne eklerimde eklerim. Sonra ne mi olur? Bişey alınacak olur o para bi bozuldumu çorap söküğü gibi biter bende bişey anlamam. Şükür param bitti de böyle dertlerimde bitti🤣
Her şekilde dert 😂
Bende diyorum şimdi şu çantayı alırdım
Şu eşarbı alırdım bunlari düşünüyorum hep 🤣

Her şekilde dert 😂
Valla etikete bakmaktan üstüme kıyafet alamıyorum. Beğendiğimi yakıştıramıyorum. Ne pantolon ne güzel bluz ne bişeyim var. Dün siyah jean, kahverengi tişört siparş verdim. Böyle böyle bikaç güzel kıyafetim olsa kendime daha çok özen göstericem. Paçoz paçoz geziniyorum evde de dışarıda da

Kafam da onceliklerim oldugu icin parayi cok iyi degerlendirmem lazim
Bir de tek maas sınırlı ve dikkatli olmaliyiz iki cocuk masrafta cok olmasin
Hatta bana kalsa cocuklarima hesap acip aylik 50 tl para yatiririm simdiden okul masrafi okul masrafini gorursek eger dugun yada ev araba almak istediklerinde destek olurduk
Şimdi bu kadar dardayken bunları dert etme bence. O zaman gelincede onları halledersin. Elin bol olsa tedbirini al tabiki ama sende borçla harçla okuyup bak bir şekilde evlenip yuvanı kurmuşsun. Herşey hallolur. Kendinin kıymetini bil birazda.

Ben parayı harcamayı severim. Şurada boş boş duran paranın benim psikolojime pek bir faydası yok. Eşimde öyle. Ama keşke böyle olmasak.

ben de parayı harcamayı çok severim. ama sonradan parayı altına harcamayı çok sevdiğimi de farkettim haha. altın 270 civarıyken iyi biriktirdim saf gibi sattım hepsini böyle yükselmeden.

Valla etikete bakmaktan üstüme kıyafet alamıyorum. Beğendiğimi yakıştıramıyorum. Ne pantolon ne güzel bluz ne bişeyim var. Dün siyah jean, kahverengi tişört siparş verdim. Böyle böyle bikaç güzel kıyafetim olsa kendime daha çok özen göstericem. Paçoz paçoz geziniyorum evde de dışarıda da
Ay hiçte kendinden kısma. Niye yakışmasın herseyde yakışır. Üç beş kat kalitelinolsun her ortamda lazım.olur. evdede güzel güzel giyin. Bir daha mi gelecez . Senin aldığın üç beş kuruş fiyatı yüksek olan kıyafetle apartman dikilmez zaten. Herkesin arabasının kolunun kıymeti kadar harcaman olsun ne olmuş yani 😂😂😂

Ay hiçte kendinden kısma. Niye yakışmasın herseyde yakışır. Üç beş kat kalitelinolsun her ortamda lazım.olur. evdede güzel güzel giyin. Bir daha mi gelecez . Senin aldığın üç beş kuruş fiyatı yüksek olan kıyafetle apartman dikilmez zaten. Herkesin arabasının kolunun kıymeti kadar harcaman olsun ne olmuş yani 😂😂😂
Bu çok iyiydi yaaa. Kapı kolu kadar kıymetim yok mu dimi 🤣🤣🤣🤣

Ay valla kadınların parası kıymetli yaa.
bende evlenince çalışmaya devam ettim. Hep kendi özel giderlerimi kendi maaşımdan evin giderlerini eşiminkinden harcadık. belli zaman sonra oğlum için biriktirdim kıyafetti oydu buydu.
şubat ayında acemi şöförüm azıcık. Arabanın kapısını vurdum. 2000 tl kadar masraf oldu. Onu da son kalan zulamdaki parayla yaptırdım. Şimdi arabaya binemiyorum çünkü bişey olursa yaptıracak param yok 🤣🤣🤣 diyorum çalıştığım ay kadar prayı hesapla bana borcun var 🤣
Bizimkinin arabası felaket kıymetli. Bi kapı kolu için 2 hafta küs kaldık en son cinnet geçirdim babama gidicektim ki dönmeyecektimde . Sonradan akıllandı( pekte sayılmaz) araba eve gelince kendine geldi
atladığınız bir detay var bizler evlerde de calışıyoruz evli arkadaşlarım. düşünün bir temizlikçiyiz, aşçıyız, bakıcıyız, geyşayız, dış işler müdürüyüz. hadi bunların ücretlerini bir hesaplayın eşlerinizden tahsilat isteyin. bir gün eşim yine keşke çalışsaydın dedi oturdum ve hesap çıkardım. o gün maaşını tamam al hepsi senin olsun diyerek bana teslim etti (öncesinde azar azar ele geçiriyordum) 3. maddeye dikkat en çok tutan o. :KK71:

atladığınız bir detay var bizler evlerde de calışıyoruz evli arkadaşlarım. düşünün bir temizlikçiyiz, aşçıyız, bakıcıyız, geyşayız, dış işler müdürüyüz. hadi bunların ücretlerini bir hesaplayın eşlerinizden tahsilat isteyin. bir gün eşim yine keşke çalışsaydın dedi oturdum ve hesap çıkardım. o gün maaşını tamam al hepsi senin olsun diyerek bana teslim etti (öncesinde azar azar ele geçiriyordum) 3. maddeye dikkat en çok tutan o. :KK71:
Ben kadının zeki çevik ve kocasını yola getirenini severim 🤣

ay ahahha evde güzel giyinmek diyince... yarın bir okulda doktora sınavım var demin bilgilendirme toplantısı yaptılar online. aynada baktım işte kendime üzerime bi tişört var aşırı salaş değilim... kamerayı bir açtım tişörtün önü yamulmuş kaymış, saçım toplu zaten yok gibi duruyor, berduş berduş daldım hocaların arasına haha. panikle kapattım kamerayı hemen üstümü düzeltip geri açtım. ingiltere kraliçesi olsam ben evde yırtık eski tişörtle dolaşırım :D

13 yaşında ablası. daha pek minnak. ben zamanında çok yaşadım onun yaşamasını istemediğim için baskı kuruyorum. o kadar kiloluydum ki çocuklar arkamdan alman domuzu diye alay ederlerdi çok üzülürdüm. sonra kuğuya döndüm ama o psikoloji üstümden hiç gitmedi.
Bana da olurdu.. bende balık etli tombis bir kızdım küçükken, sınıfta dalga gecerlerdi dersten cıkıp nasıl agladıgımı bilemezsin.. o yüzden belki de bu savasımız, sabrımız 🙏

Ay valla kadınların parası kıymetli yaa.
bende evlenince çalışmaya devam ettim. Hep kendi özel giderlerimi kendi maaşımdan evin giderlerini eşiminkinden harcadık. belli zaman sonra oğlum için biriktirdim kıyafetti oydu buydu.
şubat ayında acemi şöförüm azıcık. Arabanın kapısını vurdum. 2000 tl kadar masraf oldu. Onu da son kalan zulamdaki parayla yaptırdım. Şimdi arabaya binemiyorum çünkü bişey olursa yaptıracak param yok 🤣🤣🤣 diyorum çalıştığım ay kadar prayı hesapla bana borcun var 🤣
Bizimkinin arabası felaket kıymetli. Bi kapı kolu için 2 hafta küs kaldık en son cinnet geçirdim babama gidicektim ki dönmeyecektimde . Sonradan akıllandı( pekte sayılmaz) araba eve gelince kendine geldi
Aayy kapi kolu icin mi inanamiyorum mali kiymetliymis ama esin olmadiktan sonra mal da mulkte yalan icinde huzur yok bir kere
Bende olan paramı harcamam. Üstüne eklerimde eklerim. Sonra ne mi olur? Bişey alınacak olur o para bi bozuldumu çorap söküğü gibi biter bende bişey anlamam. Şükür param bitti de böyle dertlerimde bitti🤣
😂😂😂
Benimde adim tansu diye dalga gecerlerdi tansu ciller bayildi mesut optu ayildi bunu goren ecevit kiskancindan...
Falan fila iste cok zoruma giderdi
Her şekilde dert 😂
2016 da bizde oyledik sukur gecti
Bende guzel elbiseler hep kucuk beden
Şimdi bu kadar dardayken bunları dert etme bence. O zaman gelincede onları halledersin. Elin bol olsa tedbirini al tabiki ama sende borçla harçla okuyup bak bir şekilde evlenip yuvanı kurmuşsun. Herşey hallolur. Kendinin kıymetini bil birazda.
Yok zaten borc olmasaydi artik borc bitince o zaman maasi da artar esimin tam birikim olur

ay ahahha evde güzel giyinmek diyince... yarın bir okulda doktora sınavım var demin bilgilendirme toplantısı yaptılar online. aynada baktım işte kendime üzerime bi tişört var aşırı salaş değilim... kamerayı bir açtım tişörtün önü yamulmuş kaymış, saçım toplu zaten yok gibi duruyor, berduş berduş daldım hocaların arasına haha. panikle kapattım kamerayı hemen üstümü düzeltip geri açtım. ingiltere kraliçesi olsam ben evde yırtık eski tişörtle dolaşırım :KK70:
Meghan gibi saraydan ayrılırım tişörtünden ayrılmam desene 🤣

ben de parayı harcamayı çok severim. ama sonradan parayı altına harcamayı çok sevdiğimi de farkettim haha. altın 270 civarıyken iyi biriktirdim saf gibi sattım hepsini böyle yükselmeden.
Altin her zaman kazanir keske bozdurmasaydin
Evet gecen detayli temizlik yaptim dedim 100 tl aldim 😂😂😂 her zaman olmuyor bizde ne yapayim sikinti yapip saclari dokulmesin diye kel sevmem de
Ben kadının zeki çevik ve kocasını yola getirenini severim 🤣
Aynen bende her zaman ona gore bilgi veririm cevreme ama dinleyen nerde
Oglani uyuttum kecileri yemleyecegim simdi

Back
X