• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gozunuz aydin canim esinin savunmasina cok sevindim, hayirli olsun..
Ozledim seni, seminerlerini bitirde , gel yamacima biraz.. :KK200:
Ben bile özledim kendimi 😂😂 bu sıralar ben ben değilim valla, ne zaman normale dönecek acaba her şey kuzum ya, biliyorum herkesin ortak derdi ama bazen üstüme üstüme geliyor işte 😣

Selam canım, akşam ölçtüm bu sefer göbek şiş ölçmüş oldum. Bel yüksek çıktı sabah ölçümü daha mı iyi olur?
Kol 29 .göğüs 99 . bel 92 . bacak 53 . basen 103

Evet canim sabah ölc daha iyi Olur. Zaten yarin düzenliyecegim o yuzden oyle daha iyi Olur

Selam canım, akşam ölçtüm bu sefer göbek şiş ölçmüş oldum. Bel yüksek çıktı sabah ölçümü daha mı iyi olur?
Kol 29 .göğüs 99 . bel 92 . bacak 53 . basen 103
Ölçüm yerlerimizi ayrıntılı yazdık :) sen şu an nerden ölçüyorsun?
Ben de sabah alıcam ölçümü

Ölçüm yerlerimizi ayrıntılı yazdık :) sen şu an nerden ölçüyorsun?
Ben de sabah alıcam ölçümü
Tatlım kol ve bacağı artık burayı unutmam dediğim noktalardan ölçtüm 😂 kolum kolumdaki ben"den. Bacaktakini duymak istemezsin 😅😅 yağ boğumumdan filan :KK70:
Diğerleri zaten senin paylastigin resimde gayet anlaşılırdı 👍🤗

Kızlarım birazdan yemek yicem.

Bugünkü menüm;

Öğlen:
Tavuklu pilav.

Ara öğün;
Sütlü kahve
Kuru kayısı

Akşam yemeği;
Yoğurtlu semizotu
Çoban salata
1 adet dolma.

:)
Su içmeye çalıştım. Gün içinde devam edicem bakalım yazarım ne kadar içtiğimi.
Spor olarak henüz bişey yapmadım ama gece de olsa pilates ve hit cardio yapıcam :)
her ne kadar dolma ve pilavdan hoşlanmamış olsamda yediklerin normal karşılanabilirdi eğer ölçülerinide vermiş olsaydın. canım yediklerin kadar yediğinin miktarıda önemli yeniden miktarlarınla paylaşım yapar mısın?
az az sık sık yemek meto mu hızlandırıyor o zaman ceydosum?
evet 3 ana 1 ara öğün metabolizmayı hızlandırıyor.
geçmiş kilo maceramdaki bir günü mü paylaşayım hemen ben bu diyetle harika kilolar verdim. paket beslenmeden sonra yeme aşamasında devam diyetimdi 67 de başladım 58 e düştüm

sabah : 2 adet çeri domates + peynir kibrit kutusu kadar 2 haşlanmış yumurta yada şaşırmayın 5 yumurta 1 tanesini tamamı 4 tanesinin beyazı ile karma omlet biber,mantar, maydanoz gibi yeşil me varsa koyabilirsiniz. tuz sadece himalaya tuzu olabilir. yağsız tavada pişirilecek.
3 saat sonra : ton balığı yağı süzülmüş . sade yiyemiyorsan 1 kaşık yoğurt ve kimyonla tatlandırılmış olacak.
3 saat sonra bir adet meyve ( muz , üzüm hariç) tanelilerde 5 adet
3 saat sonra : 180 gr et - tavuk yada balık ızgara yanına bol yeşil salata sadece yeşil. tatlandırıcı olarak balsamik sirke ve himalaya tuzu olacak. balık olarak levrek çipura ve somondan biri olmalı.
günde en az 3 lt su tüketilecek.

Tatlım kol ve bacağı artık burayı unutmam dediğim noktalardan ölçtüm 😂 kolum kolumdaki ben"den. Bacaktakini duymak istemezsin 😅😅 yağ boğumumdan filan :KK70:
Diğerleri zaten senin paylastigin resimde gayet anlaşılırdı 👍🤗
Ya işte her yerimizi en kalın yerden ölçüyoz 😂 ben şu mesajda yazdım hepsini

Şu videodaki gibi ağ kısmının bittiği yerden ölçüyorum o zaman.
Bel:en ince yerden
Göbek:göbek deliği etrafı
Basen:en kalın yer
Bacak:ağ kısmının bitişi, en kalın yer
Bu şekiliz değil mi?
B barga Arrietty_ Arrietty_

menüm: FitFiliz FitFiliz

sabah: 2 kurukayısı, türk kahvesi, 2 yumurta maydonoz, süzme peynir 1 dilim ekmek

öğlen: 1.5 tk fıstıkezmesi

spordan önce: 2 ceviz

akşam: tavuk ızgara + salata (yanımda annem makarna yiyordu, 2 çatal aldım onu unutmuşum)

spor: 35 kardiyo video + 45 leslie

su: an itibariyle 1, yatana kadar en az 2 yapıcam + sabaha kadar ödem mödem atmaya yarar belki diye yeşilçayı+kirazsapı içicem

Selam kizlar
Bugun baya yogun gecti. Basima is actim 9dan 16 a kdr mutfak temizledim

Aklima Yemek gelmedi. Ama su sisem yanimdaydi. Ay zaten oyle stresli bir temizlikdi ki su icerek rahatladim :KK70:

Adim sayim sadece evde ve cocuklari sabah birakip biraz yuruyus yapmamdan. Ve okul, kres cikis saatleri gelince araba yerine yine yuruyerek gidip aldim.

Ilk ve tek ogun
Ton tabanli pizza
1 teneke ton
1 yumurta
3-4 yesil zeytin
1 y. K karniyarik otu tohumu
Ustunde 1 dilim ananas
Yarim top mozarella
Kasar
Salca

Adim 18bin
Su 3L

Milana firuze Milana firuze
Yine guzel canim.
Adim sayinda harika.

Gunun ozeti:
Sabah: 9:00
1 dilim ekmek, 1 kasik recel, 1 kasik tereyagi.
Oglen: 13:00
1 kase mercimek corba, 2 tavuk budu, 1 dilim ekmek.
Akasam: 17:30
1 kase mercimek corba.
Ara: 6 kayısı
Su: 3,5 litre (detoks suyu)
Spor:
100 suguat
100 mekik
100 duz makas
100 capraz makas
500 ip
10.000 adim.
Arrietty_ Arrietty_

menüm: FitFiliz FitFiliz

sabah: 2 kurukayısı, türk kahvesi, 2 yumurta maydonoz, süzme peynir 1 dilim ekmek

öğlen: 1.5 tk fıstıkezmesi

spordan önce: 2 ceviz

akşam: tavuk ızgara + salata (yanımda annem makarna yiyordu, 2 çatal aldım onu unutmuşum)

spor: 35 kardiyo video + 45 leslie

su: an itibariyle 1, yatana kadar en az 2 yapıcam + sabaha kadar ödem mödem atmaya yarar belki diye yeşilçayı+kirazsapı içicem
Bana diyetisyen tüm gün içmediğin suyu kısa zaman aralığında bitirmeye çalışırsan ödem yapar demişti. Aklında bulunsun. Güne yaymak en güzeli.

Back
X