- 4 Şubat 2014
- 5.214
- 18.839
- 448
Ben bile özledim kendimiGozunuz aydin canim esinin savunmasina cok sevindim, hayirli olsun..
Ozledim seni, seminerlerini bitirde , gel yamacima biraz..![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bile özledim kendimiGozunuz aydin canim esinin savunmasina cok sevindim, hayirli olsun..
Ozledim seni, seminerlerini bitirde , gel yamacima biraz..![]()
az az sık sık yemek meto mu hızlandırıyor o zaman ceydosum?3 gün önce nehirin arkadaşı 80 kilo olduğu için diyetisyene gitti. metabolizma ölçümünde yavaş çıkmış. diyetisyen 5 öğünlük beslenme programı vermiş . hızlansın diye
Selam canım, akşam ölçtüm bu sefer göbek şiş ölçmüş oldum. Bel yüksek çıktı sabah ölçümü daha mı iyi olur?
Kol 29 .göğüs 99 . bel 92 . bacak 53 . basen 103
Ölçüm yerlerimizi ayrıntılı yazdık :) sen şu an nerden ölçüyorsun?Selam canım, akşam ölçtüm bu sefer göbek şiş ölçmüş oldum. Bel yüksek çıktı sabah ölçümü daha mı iyi olur?
Kol 29 .göğüs 99 . bel 92 . bacak 53 . basen 103
Çok sağol Aysun'cum, geçti şükürHayırlı olsun canım gözünüz aydın inş savunma da iyi geçer
Ok.Evet canim sabah ölc daha iyi Olur. Zaten yarin düzenliyecegim o yuzden oyle daha iyi Olur
Ok.JaneRizzoli nin attığı gorseldeki gibi mi ölçelim hepimiz?
Tekrar baktım da orda kol ve üst bacak yokmuş
Tatlım kol ve bacağı artık burayı unutmam dediğim noktalardan ölçtümÖlçüm yerlerimizi ayrıntılı yazdık :) sen şu an nerden ölçüyorsun?
Ben de sabah alıcam ölçümü
Videoyu kaçırmışım sanırım. Neyse sorun olmaz tatlım sağol liste içinEvet onun yazdigi gibi. Ust bacak Videoda var ekledigi
her ne kadar dolma ve pilavdan hoşlanmamış olsamda yediklerin normal karşılanabilirdi eğer ölçülerinide vermiş olsaydın. canım yediklerin kadar yediğinin miktarıda önemli yeniden miktarlarınla paylaşım yapar mısın?Kızlarım birazdan yemek yicem.
Bugünkü menüm;
Öğlen:
Tavuklu pilav.
Ara öğün;
Sütlü kahve
Kuru kayısı
Akşam yemeği;
Yoğurtlu semizotu
Çoban salata
1 adet dolma.
:)
Su içmeye çalıştım. Gün içinde devam edicem bakalım yazarım ne kadar içtiğimi.
Spor olarak henüz bişey yapmadım ama gece de olsa pilates ve hit cardio yapıcam :)
evet 3 ana 1 ara öğün metabolizmayı hızlandırıyor.az az sık sık yemek meto mu hızlandırıyor o zaman ceydosum?
Ya işte her yerimizi en kalın yerden ölçüyozTatlım kol ve bacağı artık burayı unutmam dediğim noktalardan ölçtümkolum kolumdaki ben"den. Bacaktakini duymak istemezsin
yağ boğumumdan filan
Diğerleri zaten senin paylastigin resimde gayet anlaşılırdı![]()
İyi akşamlar hanımlar.
Kaç gündür giremedim..
Rahatsızlandım..
Yarın sabah tartılır atarım..
Halsizliğim çok.. Uzanayım tekrar.
Görüşürüz![]()
Yine guzel canim.Selam kizlar
Bugun baya yogun gecti. Basima is actim 9dan 16 a kdr mutfak temizledim
Aklima Yemek gelmedi. Ama su sisem yanimdaydi. Ay zaten oyle stresli bir temizlikdi ki su icerek rahatladim
Adim sayim sadece evde ve cocuklari sabah birakip biraz yuruyus yapmamdan. Ve okul, kres cikis saatleri gelince araba yerine yine yuruyerek gidip aldim.
Ilk ve tek ogun
Ton tabanli pizza
1 teneke ton
1 yumurta
3-4 yesil zeytin
1 y. K karniyarik otu tohumu
Ustunde 1 dilim ananas
Yarim top mozarella
Kasar
Salca
Adim 18bin
Su 3L
Milana firuze
Akrepcim geçmiş olsun canım, açlık yaptın ondan mı oldu acaba halsizlik üzüldümİyi akşamlar hanımlar.
Kaç gündür giremedim..
Rahatsızlandım..
Yarın sabah tartılır atarım..
Halsizliğim çok.. Uzanayım tekrar.
Görüşürüz![]()
Sağol tatlım tekrar attığın için. Geçmişten bulmak çok zor oluyor. SüpersinYa işte her yerimizi en kalın yerden ölçüyozben şu mesajda yazdım hepsini
Bana diyetisyen tüm gün içmediğin suyu kısa zaman aralığında bitirmeye çalışırsan ödem yapar demişti. Aklında bulunsun. Güne yaymak en güzeli.menüm:FitFiliz
sabah: 2 kurukayısı, türk kahvesi, 2 yumurta maydonoz, süzme peynir 1 dilim ekmek
öğlen: 1.5 tk fıstıkezmesi
spordan önce: 2 ceviz
akşam: tavuk ızgara + salata (yanımda annem makarna yiyordu, 2 çatal aldım onu unutmuşum)
spor: 35 kardiyo video + 45 leslie
su: an itibariyle 1, yatana kadar en az 2 yapıcam + sabaha kadar ödem mödem atmaya yarar belki diye yeşilçayı+kirazsapı içicem