- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
Rica ederim ne demek :)Sağol tatlım tekrar attığın için. Geçmişten bulmak çok zor oluyor. Süpersin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim ne demek :)Sağol tatlım tekrar attığın için. Geçmişten bulmak çok zor oluyor. Süpersin![]()
Gayet iyi bir perşembe menüsü. Ayrıca sporun da muhteşem bencemenüm:FitFiliz
sabah: 2 kurukayısı, türk kahvesi, 2 yumurta maydonoz, süzme peynir 1 dilim ekmek
öğlen: 1.5 tk fıstıkezmesi
spordan önce: 2 ceviz
akşam: tavuk ızgara + salata (yanımda annem makarna yiyordu, 2 çatal aldım onu unutmuşum)
spor: 35 kardiyo video + 45 leslie
su: an itibariyle 1, yatana kadar en az 2 yapıcam + sabaha kadar ödem mödem atmaya yarar belki diye yeşilçayı+kirazsapı içicem
Gayet iyi bir perşembe menüsü. Ayrıca sporun da muhteşem bence
Tavuk miktarı ne kadardi Bahar'cim? Ben ne zaman yesem artı yapıyor tavuk beni. Ya da azıcık bir iki parça yemem lazim tavuktan. Hormonlu filan diye mi öyle acaba? Yoksa bana mı yaramıyor çözemedim
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?İyi akşamlar hanımlar.
Kaç gündür giremedim..
Rahatsızlandım..
Yarın sabah tartılır atarım..
Halsizliğim çok.. Uzanayım tekrar.
Görüşürüz![]()
makarnada olmasaymış harika derdim ama olmuş artık.menüm:FitFiliz
sabah: 2 kurukayısı, türk kahvesi, 2 yumurta maydonoz, süzme peynir 1 dilim ekmek
öğlen: 1.5 tk fıstıkezmesi
spordan önce: 2 ceviz
akşam: tavuk ızgara + salata (yanımda annem makarna yiyordu, 2 çatal aldım onu unutmuşum)
spor: 35 kardiyo video + 45 leslie
su: an itibariyle 1, yatana kadar en az 2 yapıcam + sabaha kadar ödem mödem atmaya yarar belki diye yeşilçayı+kirazsapı içicem
çok iyi canım yarın hedefin ne ?İyi akşamlar herkese
12.00: yarım lavaş, bir dilim peynir, yumurta yağda, bir dilim karpuz, bir yk helva
Ara: Bir hurma
18.00: 3 kaşık bulgur pilavı, 5 kaşık etli sebze yemeği
Su: 2,5 litre
Spor: 400 jj
ne kadar çok karbonhidrtalı beslenir oldun mercimek ve ekmek yanlış seçim yapmışsın ben buna ceza gelsin derim. hazır listelerimi diğer laptoptan aktarmışken ilk ceza olsun.Gunun ozeti:
Sabah: 9:00
1 dilim ekmek, 1 kasik recel, 1 kasik tereyagi.
Oglen: 13:00
1 kase mercimek corba, 2 tavuk budu, 1 dilim ekmek.
Akasam: 17:30
1 kase mercimek corba.
Ara: 6 kayısı
Su: 3,5 litre (detoks suyu)
Spor:
100 suguat
100 mekik
100 duz makas
100 capraz makas
500 ip
10.000 adim.
Arrietty_
anam yedekli gelmiş. nasıl sevindim anlatamam. hayırlı olsun canım. nihayet hedefine ulaştın. Allah kucağına almayı nasip etsinHepinize hayırlı akşamlar canlarımmm nasılsınız![]()
Bana diyetisyen tüm gün içmediğin suyu kısa zaman aralığında bitirmeye çalışırsan ödem yapar demişti. Aklında bulunsun. Güne yaymak en güzeli.
Gayet iyi bir perşembe menüsü. Ayrıca sporun da muhteşem bence
Tavuk miktarı ne kadardi Bahar'cim? Ben ne zaman yesem artı yapıyor tavuk beni. Ya da azıcık bir iki parça yemem lazim tavuktan. Hormonlu filan diye mi öyle acaba? Yoksa bana mı yaramıyor çözemedim
kızlar bende tavuk yediğimde şişkinlik ve kaşıntı ile mücadele içerisindeyim o yüzden mümkün olduğundan daha az tüketiyorum kırmızı et yemek daha iyiay ben de haftada ya 2 ya 3 tavuk yiyorum ondan mı böyle oluyor acaba şimdi işkillendim. 4 aydır ilk kez dışarda yedim, ekliyorum fotoyu. evde yaptığımda da hemen hemen bu kadar koyuyorum:
Eki Görüntüle 2654493
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
makarnada olmasaymış harika derdim ama olmuş artık.
çok iyi canım yarın hedefin ne ?
ne kadar çok karbonhidrtalı beslenir oldun mercimek ve ekmek yanlış seçim yapmışsın ben buna ceza gelsin derim. hazır listelerimi diğer laptoptan aktarmışken ilk ceza olsun.Arrietty_ bak ceza var burada...
anam yedekli gelmiş. nasıl sevindim anlatamam. hayırlı olsun canım. nihayet hedefine ulaştın. Allah kucağına almayı nasip etsin
Canm yarın ki hedefim sabit kalmak. Bu hafta iki gün arkadaş toplantısı vardı sanırım onlar yakacak benigeçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
makarnada olmasaymış harika derdim ama olmuş artık.
çok iyi canım yarın hedefin ne ?
ne kadar çok karbonhidrtalı beslenir oldun mercimek ve ekmek yanlış seçim yapmışsın ben buna ceza gelsin derim. hazır listelerimi diğer laptoptan aktarmışken ilk ceza olsun.Arrietty_ bak ceza var burada...
anam yedekli gelmiş. nasıl sevindim anlatamam. hayırlı olsun canım. nihayet hedefine ulaştın. Allah kucağına almayı nasip etsin
hemen hamile notumu düştüm canım harıl harıl çalışıyorum. gebelik başlangıç kilon kaç? 5 haftalık olduğuna göre 15 mayıs tarihinide aldım notlarıma. ama son kilonu bileyim doğum sonrası buraya düştüğünde farkı görmek istiyorum. aman ya ilk eşimin bebişi olacakmış. nasıl geçiyor bulantın var mı? çok yiyor musun? gereksiz gıdalardan uzak durmaya dikkat ediyor musun?Ayy evet ceydosumm çok şükür bin şükür
Amiiinn çok teşekkür ederim❤❤
Afiyet bal şeker olsun canım. Ben işte tavuk olunca bunun çeyreği ile idare etmem lazım yoksa kötü etkiliyor. Çok da severim aslindaay ben de haftada ya 2 ya 3 tavuk yiyorum ondan mı böyle oluyor acaba şimdi işkillendim. 4 aydır ilk kez dışarda yedim, ekliyorum fotoyu. evde yaptığımda da hemen hemen bu kadar koyuyorum:
Eki Görüntüle 2654493
ah ah günahkar kızım benim.hayır demeyi öğrenmeliyiz artık.Canm yarın ki hedefim sabit kalmak. Bu hafta iki gün arkadaş toplantısı vardı sanırım onlar yakacak beni![]()
Ben ona hiç yağ koymuyorum canım. Değişik bi tat veriyor midemi bulandırıyoSelam kızlar bugünkü menümle geldim
Yaa moralim bozuldu biraz
Bu kabağa hiç yağ konmaması gerekiyormuş ama ben koydumçok az koyuyordum gerçi ama
Yapcak bişi yok artık :)
Yalnız aşırı doygunluk hissediyorum
Akşam porsiyonunu yiyemeyeceğim
Onun yerine bir bardak kefir içip günü bitirmeyi planlıyorum.
Yawrukush B Beklenen2
CEYDOS
Arrietty_
19 ayı bitti canım benimkininTeşekkürler
Yaa kaç aylık oldu seninki , gerçi öyle dediğine göre yaş almış sanırım
Evet özgecim sabah iş akşam oğlum derken o uyuyunca ben de dinlenmeye geçiyorum
Herşey yolumca hayat koşturması canım senin nasıl gidiyor![]()
Menünü sevdim canım. 1 kocan mısır 1 dilim ekmeğe eş değermiş o yüzden o da batmadı gözüme :)Bugünli menüm:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
Öğle:
1 p şehriyeli çorba
4 adet ispanyol köfte
Akşam:
Yarım kase zeytinyağlı taze fasulye
3 yk yoğurt
1 koçan mısır
su:2.5 lt olacak şükür
Spor: ofis
Yawrukush
CEYDOS
aydingelini
Gunun ozeti:
Sabah: 9:00
1 dilim ekmek, 1 kasik recel, 1 kasik tereyagi.
Oglen: 13:00
1 kase mercimek corba, 2 tavuk budu, 1 dilim ekmek.
Akasam: 17:30
1 kase mercimek corba.
Ara: 6 kayısı
Su: 3,5 litre (detoks suyu)
Spor:
100 suguat
100 mekik
100 duz makas
100 capraz makas
500 ip
10.000 adim.
Arrietty_
Maşallah canımAyy evet ceydosumm çok şükür bin şükür
Amiiinn çok teşekkür ederim❤❤
Ben
Afiyet bal şeker olsun canım. Ben işte tavuk olunca bunun çeyreği ile idare etmem lazım yoksa kötü etkiliyor. Çok da severim aslinda
Zaten tavuklar tavuklultan çıktı, yerlerinden kıpırdamadan yetiştiriliyorlar. Bir de aklımda değil şimdi ama öyle kısa sürede büyümüş hale geliyolarmış ki duyunca şaşırmıştim.kızlar bende tavuk yediğimde şişkinlik ve kaşıntı ile mücadele içerisindeyim o yüzden mümkün olduğundan daha az tüketiyorum kırmızı et yemek daha iyi
geçen bende çok istedim buldum aldım hemde bir değil 2 tane aman yerken demediklerini bırakmadılar nasıl tavukmuş bu diye. geçende aradılar tövbe dedim tavuk yerine beni yediler dedim adama.Zaten tavuklar tavuklultan çıktı, yerlerinden kıpırdamadan yetiştiriliyorlar. Bir de aklımda değil şimdi ama öyle kısa sürede büyümüş hale geliyolarmış ki duyunca şaşırmıştim.
İşin kötüsü ben de o tada alıştım. Öyle doğal büyümüş köy tavuğu olsa yiyemiyorum. Sert sert geliyor