Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet son adimlarim cok minik.katkın olmaz olur mu sakın öyle düşünme canım. 300 gr verdin bunlar zor kilolar.
Zeynep'cim ben bu sabah ölçtüm bel 85 (göbekle belin farkı ne? )
Kizlar listemizi paylastim , listesini paylasmayan tek takim kaldi ama onlarinda yuzdesini kontrol ettim veeee sIki duruuuuuuuuunnnnnnn bu haftanin BIRINCISI biziiiiiiizzzzzz..
Yasasin beeee. oleeeeeeyy be , o zaman danssssssssss..
![]()
Çook mutlu oldummmsonucu uzun zamandır biliyordum özge yaaaaa bugün çatladım burada söylememek için. içim uçuyor şu an.
canım kızlarım hepinizi çoooook tebrik ediyorum.
Allah kem gözlerden korusun takımımızı.
Elinden geleni yapiyorsun, guzel eksiler getiriyorsun takima canim, dah ne olsun..Evet son adimlarim cok minik.
Lezzetli görseller paylaş mesela, hamurlu mamurluben günlük onlarada gideyim menü kontrolüne basın karboyu basın karboyu diyeyim.ekmekleri poğaçaları ballandıra ballandıra anlatayım yanlış tarifler vereyim. ne dersin kaptanım?
Oyyy kolay gelsin canim, keyfiniz bol olsun.ardahandan misafirlerim gelecekti yola çıktık demişlerdi onlar varmış ben hala loptap başındayım. kalkayım biraz şekil vereyim kendime. sonra gideyim yanlarına.
Elinden geleni yapiyorsun, guzel eksiler getiriyorsun takima canim, dah ne olsun..![]()
İyiyim güzelim şükür kavuşturanaFitFiliz hosgeldin canim, nasilsin :)
Tebrikler, listeye de muhteşem bir giriş oldu bu çok havalısevincim gölgelendi canım feyzoşumfyzanur etap sonuncusu olmuş. canım ya kıyamam ben ona.
JaneRizzoli de etap birincisi olmuş vallahi bravo canım
Oh be senden mesah almak ne guzel.İyiyim güzelim şükür kavuşturana
Bugünkü online toplantı harika geçti. Biraz stres yapmıştım ama boşunaymiş.
Annem bendeydi Özgecim ama bugün yolcu ettik biraz onun burukluğu var. Gerçi sonra da ben onun yanına gidicem
Onun dışında bol atıştırmalı bir gün oldu☺☺
Kizlar listemizi paylastim , listesini paylasmayan tek takim kaldi ama onlarinda yuzdesini kontrol ettim veeee sIki duruuuuuuuuunnnnnnn bu haftanin BIRINCISI biziiiiiiizzzzzz..
Yasasin beeee. oleeeeeeyy be , o zaman danssssssssss..
![]()
Sağol canım ama bu 66lar beni çok oyaladı inşallah gider. Senin tartı nasıldı bugün? Yazdın mı kaçırmış olabilirim. 65leri görebildin mi kaptişim?Oh be senden mesah almak ne guzel.
Cok sevindim kuzum seminere..
Anneciginlede Allah kavustursun en kisa surede..
Odul olmus atistirmaliklar, 65 ler geliyor cok sevindim canim..![]()
Canim tartildim ama artidayim , bozmadim moralimi, dun sahile gittik hep sacma sapan seyler yedim , bu hafta pek dikkat de edemedim, toparlayacagim..Sağol canım ama bu 66lar beni çok oyaladı inşallah gider. Senin tartı nasıldı bugün? Yazdın mı kaçırmış olabilirim. 65leri görebildin mi kaptişim?
Bugün neler yapicaksin canımcım?
Bahçen nasıl tuttu değil mi ektiklerin (ben en son menekşe ekmistim saksıya haftasına soldu) sadece aleovera yetistirebiliyorum galiba
.
Oluyor öyle zamanlar, zaten önemli olan onlar yüzünden pes etmemekCanim tartildim ama artidayim , bozmadim moralimi, dun sahile gittik hep sacma sapan seyler yedim , bu hafta pek dikkat de edemedim, toparlayacagim..
Mini bahcem cokk guzel oldu Filizim, kahvalti edip foto atayim :)