- 11 Nisan 2007
- 88.302
- 519.907
- 1.223
Şans getirsin diye yeşille yazıyorsun canım sanırım. İhtiyacın olacak tabi![]()
Benim yeşil yazı doğuştan ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şans getirsin diye yeşille yazıyorsun canım sanırım. İhtiyacın olacak tabi![]()
Bu arada yeşillikle beslenme bonuscum bu hafta 3 beyaz dururkenBenim yeşil yazı doğuştan ya![]()
O da nazar boncugu olsun Filizim, benimde hic iddiam yok sotede :))Kolaygelsin, kv'yi gecemediğim tek yemek tavuk soteeşim onunkini seviyor
![]()
Harika, keyifli kilo vermeler :))İyi akşamlar 4.takım ahalisine bende varım yarıştalistede değilim ama 6.takımdayım
![]()
Iyi istirahatler canim...Gecmis olsun..Başım ağrıyor hafiften kızlar biraz dinlenmeye geçeyim. Dizi filan☺
@bnnu başladın mı tatlım outlander'a?
Bayıldımm bayıldımUfacik ,tefecik yesilliklerimi sizlerle paylasayim kizlar..
Nane..
Eki Görüntüle 2654876
Marul..
Eki Görüntüle 2654877
Sogan ve sarimsaklar..
Eki Görüntüle 2654878
Maydanoz, biberiye ve kekik..
Eki Görüntüle 2654889
Eki Görüntüle 2654875
Bunlarda koklenmesi icin suya koydugun yesil soganlar, bunlarida ekecegim :)
Yarinda kargodan biber, maydanoz, feslegen, dereotu tohumlarim geliyor, onlarida ekecegim heyecanla..:)
Bu arada yeşillikle beslenme bonuscum bu hafta 3 beyaz dururken![]()
Sağol canım, günün güzel geçsinIyi istirahatler canim...Gecmis olsun..
Bana muthis bir kafa dagitmaca oldu Filizim, bez saksilarim da geldi, doga dostu, yeni tohumlari saksilarima ekecegim :))Bayıldımm bayıldımne iyi yaptın şu işi canım
![]()
Dalgalanip sonrada durulun canim ,yaris maris ne gerek var, hayat kisa, Turk mutfagimiz harikaaaaValla şu an haftalık menü düşünüyodum
Sıkı diyet haftasından çıktık yarın yeni bi dalgaya giriyoruz inşallah.
Dalga dalgaa dalga dalgaaaa geliyoruz![]()
Kaptanim bende diastasis recti var, hamilelik nedeniyle gelisti. Duzenli yaptigim bolgesel hareketlerim var ama onlarin disinda sadece yuruyus yapabiliyorum. Mumkunse ben bolgeselden muaf olsam adim sayisi bildirsem (bilekligi yeni siparis ettim. Gelince bildirmeye baslayabilirim)Günlük spor yarismasi
Kizlar spor isini ben devraldim
Gunluk spor yarismasi düzenliyorum bu hafta. Persembe günler bos
Yarin yapilacak egzersiz karin ve kol icin
Başlama pozisyonu: Sol fotogradaki gibi. Bacakları düz tutun ve hem kolları hem de bacakları zeminden 5 cm yukarıya kaldirin.
Eki Görüntüle 2654837
Dikkat etmeniz gereken 2 nokta :
Cumartesi aksami menü bildiriminizde kac tekrar yaptiginizi belirtmeniz yeterlidir
- Karnı sıkın ve her iki bacağınızı ve kollarınızı dikey konuma kaldırın.
- Belinizi her zaman yerde tuttuğunuzdan emin olun.
Puanlari hesaplayip Persembe günü kazanani paylasacagim
Yapmakda zorlanan veya herhangi bir rahatsizlikdan dolayi yapamayan olursa birlikte alternatif bir egzersiz buluruz
@Milana firuzecokofesttt @Beklenen2 @Tanssss @mifihafa @Aomine Daiki @fyzanur @Melegimkorusun @matilda34 B barga @bnnu @JaneRizzoli
BLU3 @minimalce @melek ada @1delimavi
FitFiliz @Ceydos
Yawrukush @Akrrep
aydingelini
@esmeriiim @Hyperborea17 @WitcherGirl
Dereceni tebrik ederim canimGüne çok güzel başlamıştım, akşam da haşlanmış tavuk ve salata yeme planım vardı ama arkadaşım işi bozdu
Dışarda yedik.
Köfteyi yanlışlıkla 2 kere paylaşmadım, 2 porsiyon yedimbir de külbastı yedim bir parça.
Arada da bir bardak kefir içtim.
Şimdi akşam yemeğinde azcık abartmış oldum ya, bunu benim ödülüm mü sayalım?
@CeydosYawrukush
Arrietty_
Ufacik ,tefecik yesilliklerimi sizlerle paylasayim kizlar..
Nane..
Eki Görüntüle 2654876
Marul..
Eki Görüntüle 2654877
Sogan ve sarimsaklar..
Eki Görüntüle 2654878
Maydanoz, biberiye ve kekik..
Eki Görüntüle 2654889
Eki Görüntüle 2654875
Bunlarda koklenmesi icin suya koydugum yesil soganlar, bunlarida ekecegim :)
Yarinda kargodan biber, maydanoz, feslegen, dereotu tohumlarim geliyor, onlarida ekecegim heyecanla..:)
Olur mu canim veliye ihtiyaç yok aksam burdaydik E Elif_Eylul ile
Ben bu mesajı kaçırmışım. Yarın için bol şans güzelim. Kolaygelsin![]()
Kaptanım çok geç kaldım. Aslında takımımızın ortalaması için istersen listeye alabilirsin diyecektim ama unuttum. Haftaya vermiş olduğum kiloma göre listeye alabilirsinaydingelini canim sen listeye girmek istiyor musun?
Tamam canim gecmis olsun, olur elbette..Kaptanim bende diastasis recti var, hamilelik nedeniyle gelisti. Duzenli yaptigim bolgesel hareketlerim var ama onlarin disinda sadece yuruyus yapabiliyorum. Mumkunse ben bolgeselden muaf olsam adim sayisi bildirsem (bilekligi yeni siparis ettim. Gelince bildirmeye baslayabilirim)
Dereceni tebrik ederim canim![]()
sağol canım yok üşütmedim sanki tansiyon düşüklüğü gibiGeçmiş olsun canım, neden acaba üşütmüş olabilir misin
çok sevindim kaptanım hepinizi tebrik ederimcanım ya kıyamam inşallah hemen toparlanırsın.
yarışma bildirimleri 20 itibari ile yapılmış olmalı sen geçen hafta 20'den sonra izin istediğini yazmıştın. o yüzden izne ayrılamadın. bu haftada bildirimler yapıldı yine izne ayrılamadın. haftaya bildirim yapıp öyle ayrılabilirsin canım ama kilo almamışsın çok güzel. bu hafta birinci olduk.
tam kaptanım öyle yapalımCanim haftaya cuma bildirim yap izne ayiralim olur mu, bugunde yarisma bitti.
Gecen haftada mesajin yarismadan sonra gelmisti ayiramamistim izne..
Nasilsin?
Pazartesi adet oldum ogünden beri böyleyimGecmis olsun canim neden oyle oldu, bir yedigin mi dokundu, usuttun mu?
Bu hafta sirf sebze ve ota verecegiz kendimizi, ektik bictik, ohh olsun...Ahh taze kekik nane ennn sevdiğim yaa maşallah