• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Milana firuze Milana firuze canim JaneRizzoli JaneRizzoli söyle güzelce yazdi nereyi nasil ölcecegiz diye
Ayriyetten Kol da ölcüyoruz
Dirsekden 5cm yukari ölcüm ben. En kalin yer orasi bende
Tamam canim yarin olcup yazicam cok teşekkürler.
Bende merak ediyordum bu aralar kilo verdim ama cok inceldigimi his etmiyorum.
Hem 64 ile mezun olsamda liste dışi 60 a kadar burdayim daha.

Gecmisi okumaktan anca zaman buluyorum😂
Bugünkü menüm
12:00 Foto (mozzarella + ceri domates)
17:50 Etli ve az patatesli türlü

4 litre civari su 10 bine yakin adim uyumadanda squat yapilacak :KK6: Aomine Daiki Aomine Daiki

Yeni takimalar paylasildimi acaba benimmi gözümden kacti🤔

Eklentiler

• 2D77BB84-D832-4EED-A53A-14553F24AC8F.webp
    2D77BB84-D832-4EED-A53A-14553F24AC8F.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 23
Yawrukush Yawrukush 2 dilim kek 1 nescafe ödülüme yazar mısın kaptanım. Başım zonkluyo. Adetin de etkisi sanırım yiyesim geldi ve hiç düşünmeden bi oturuşta yuttum hepsini...
Canim bugun odul gunuydu, odule saydim..
Dikkat et bu hafta yarisimiz var, baska kacamak yapma..

İyi akşamlar

11.30: iki dilim ekmek, bir dilim peynir, domates, salatalık, 3 zeytin, bir yk helva

Ara: 2 hurma

18.00: bir kase yoğurt, bir kase salata

Ara: 4 bisküvi

Su: 2,5 litre
Spor: 200jj
Cok az yemissin canim, hic protein yok..
Bu kadar az yersen de kilo veremezsin..

Cok az yemissin canim, hic protein yok..
Bu kadar az yersen de kilo veremezsin..
Birkaç gün fazla yedim canm şuan midemi rahatlatmak istiyorum. Yarından itibaren normal yeme düzenine geçerim. Sorunlu bir midem olduğu için istediğim gibi besleniyorum maalesef

gitti bizim 600 gr .şaka bir yana çok üzüldüm canım kesin dönüş çok feci tüm bağların kopuyor o ülke ile.
Aşk olsun ceydoş 800gr verdim 😂😂 ama sorma keyfim çok kaçık gitmelerine çok ama çok üzüldüm 😭😭😭
Olur canim, odulun olsun.
Arkadasinin kesin donus yapmasina da cok uzuldum, bende 2 tane yakin arkadasimi oyle yolcu etmistim, aglaya aglaya Turkiyeye..
Haklarinda hyirlisi olsun onlar icin... :KK200:
Amin canım çok saol ❤️ Ama çok üzüldüm gerçekten 😔😔😔
Kizlar listemizi paylastim , listesini paylasmayan tek takim kaldi ama onlarinda yuzdesini kontrol ettim veeee sIki duruuuuuuuuunnnnnnn bu haftanin BIRINCISI biziiiiiiizzzzzz..:sampiyon::sampiyon::sampiyon:
:KK73::rapci::halay:Yasasin beeee. oleeeeeeyy be , o zaman danssssssssss..:KK71::rolleyes::rapci:
Süperrrrr 🎉🎉🎉🎉 tebrikler kızlar 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

İyiyim güzelim şükür kavuşturana 🤗😍😍

Bugünkü online toplantı harika geçti. Biraz stres yapmıştım ama boşunaymiş.
Annem bendeydi Özgecim ama bugün yolcu ettik biraz onun burukluğu var. Gerçi sonra da ben onun yanına gidicem
Onun dışında bol atıştırmalı bir gün oldu 🙈☺☺
Alllah kavuştursun canım ❤️
JaneRizzoli JaneRizzoli tebrik ediyorum 1.ligini kuzuuumm , cok mutlu olduk, cok gururlandik.:sampiyon:
Yarismadaki tum uyeler icinde 1. oldun, bu harika bir sey...:KK200::KK36:
Asagidaki linke basarinin sirrini yazman gerekiyor, yoksa takimimiz ceza alir canim..

Tebrikler canım 🎉🎉🎉👏👏👏 JaneRizzoli JaneRizzoli

Kız lar kusura bakmayın telefonumun şebekesi çeksin diye bekledim bekledim
Hazır eşim den geçmişi okuyayım dedim cevaplardan sonra yüklenecek
Ufacik ,tefecik yesilliklerimi sizlerle paylasayim kizlar.. :KK200:

Nane..
Eki Görüntüle 2654876

Marul..
Eki Görüntüle 2654877

Sogan ve sarimsaklar..
Eki Görüntüle 2654878

Maydanoz, biberiye ve kekik..
Eki Görüntüle 2654889

Eki Görüntüle 2654875
Bunlarda koklenmesi icin suya koydugum yesil soganlar, bunlarida ekecegim :)

Yarinda kargodan biber, maydanoz, feslegen, dereotu tohumlarim geliyor, onlarida ekecegim heyecanla..:)
Maşallah kaptanım karton Lar iyi fikir ytbe da izlemiştim
O da nazar boncugu olsun Filizim, benimde hic iddiam yok sotede :))
Eşim brokoli bile yedi elimden
dost oldugumuz icin habire burda buluyoz kendimizi zaten, kapiyi cokta acik bırakmayın biz biraktikta gelen gitmiyoo olduk maaaaile :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
😀😀😀
Sabah: 2 salam,4 zeytin,1 kase kiraz,bir de pastanede satılan mini pizzanın çeyreğini yedim. Canım çektiği için ikincisinin üzerindeki domates ve kavurmayı yiyip kalan hamuru kedime verdim.
Öğle: ıspanaklı yumurta(üzerine iki yumurta kırdım çırpmamıştım. Birisini yedim),1 dilim ekmek
Akşam: ıspanaklı yumurtanın kalan bir yumurtası ve ıspanakları ekmeksiz yedim
Su: 2 lt
Spor: bacaklarım et kestiği halde kendimi zorladığım için bugün yapamadım. Moralim bozuktu
Not: 1 halleyin yarısını yedim
Ara öğün: 2 kayısı
Canim ödülün olabilir ceydos karar verir
Gecmisi okumaktan anca zaman buluyorum😂
Bugünkü menüm
12:00 Foto (mozzarella + ceri domates)
17:50 Etli ve az patatesli türlü

4 litre civari su 10 bine yakin adim uyumadanda squat yapilacak :KK6: Aomine Daiki Aomine Daiki

Yeni takimalar paylasildimi acaba benimmi gözümden kacti🤔
Geldim geldim şebeke nin çekmesini bekledim kV nin orda hesapladım ama bir türlü yükleyemedim gelecek birazdan

Back
X