• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Haftanın birincisi olarak diyorum ki;
Boşa kürek çekiyorsunuz 😂😂
Bizim canımız ekmek-pasta falan çekmiyor
Bamya çekiyor 😂 (0 şaka)
Öncelikle 1.ciligini tebrik ediyorum 6.takim adina amaaa neyseki 1.ci olmussun olmus bitmis simdi seninle :kahve:içek yanında da🍦🍩🍰🍫yiyek ohhhh misss:super:

Haftanın birincisi olarak diyorum ki;
Boşa kürek çekiyorsunuz 😂😂
Bizim canımız ekmek-pasta falan çekmiyor
Bamya çekiyor 😂 (0 şaka)

Demirden korksak trene binmezidük
1043_nargile0ya_1-gif.1318589

(0 şaka bol gerçeklik)

Günaydın kızlar, birkaç gündür giremedim sağlık problemlerimden ötürü. Trafik kazası geçirdim:KK43:ciddi birşeyim yok ama psikolojimi çok etkiledi ve günlerdir panik ataklarla uğraşıyorum.. kusura bakmayın burayı aksattım :KK43:
Cokkkk gecmis olsun canim allah beterinden korusun🙏

Günaydın kızlar, birkaç gündür giremedim sağlık problemlerimden ötürü. Trafik kazası geçirdim:KK43:ciddi birşeyim yok ama psikolojimi çok etkiledi ve günlerdir panik ataklarla uğraşıyorum.. kusura bakmayın burayı aksattım :KK43:
Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canm benm 🤲

Ellerine saglik kaptanim :KK200:

Yeni listemizde hayirli olsun:KK200:

Nasilsin akrepcim, bugun aclik orucun bitiyor mu?

Canim kas kutlende ciddi bir azalis yok.
Yag miktarin ve yag kutlen azalmis, metabolik yasin dusmus, bmi'in da normal olmak uzere cok az kalmis.
Yani 3 kg gitmis ama oldukca guzel gitmis :)

Anladim canim , egzersizlere devam ettikce ve biraz da agirlik calisip kaslarini guclendirirsen, rahatlayacagini dusunuyorum.:KK200:

Canim aksam az yemissin..Kahvaltin guzel, su ve egzersizde guzel.
Ama dun odul yapmistin o yuzden gofrete 30 mekik cezasi geldi.
Lutfen dikkat et bu hafta guzel bir eksiyle takima gir canim..

Pide odul olmus canim afiyet olsun..
Aksam menunu saglikli yiyeceklerden sec yaninda salata- yogurtla menunu zenginlestir..

:KK70:Gunaydin canim...

Guzel birgun olmus canim, igne yapildi mi iyi misin?

Patates kizartmasi ,ekmek, 2 isirik hamburger birarada olmus canim, 30 mekik telafi cezasi geliyor :)
Dunde 30 mekik cezan vardi 60 oldu toplam :)

Oldukca guzel birgun olmus canim, nasilsin, diyet nasil gidiyor?
Gofreti öğle yemeği niyetine saymıştım kaptanım ama mekiğimi çekebildiğim kadar çekerim cezamı yaparım🤣
Geçmiş olsun canım

Yag miktarin ve yag kutlen azalmis, metabolik yasin dusmus, bmi'in da normal olmak uzere cok az kalmis.

Anladim canim , egzersizlere devam ettikce ve biraz da agirlik calisip kaslarini guclendirirsen, rahatlayacagini dusunuyorum.:KK200:

Aksam menunu saglikli yiyeceklerden sec yaninda salata- yogurtla menunu zenginlestir..

Patates kizartmasi ,ekmek, 2 isirik hamburger birarada olmus canim, 30 mekik telafi cezasi geliyor :)

Diline saglik kaptanim
Gecmis olsuncanim

@Derya_the_queen nasilsin canimcim?
@fmad bir ses ver sinavlarin nasil gecti kuzum?
@fyzanur nasil oldun, canim hic ugramiyorsun merak ediyorum seni, bu haftada saglikli yemek tarifi ve nerede hata yaptim linkine yazman gerek kuzum...
@Aomine Daiki nasilsin canim annen, kaynin nasil oldular?
matilda34 matilda34 ugramiyorsun takima canisi, listedesin de, aktif olma sozu vermistin..
@mifihafa sen nasilsin canim?
Haftasonu öyle oluyor kaptanim kusura bakma köye geldik fırsat bulamıyorum ama dikkat etcem 💖

Merhaba 4. Takım,
Zayıflama gruplarından birine katılmak istiyordum takımınıza yönlendirildim.
67 kiloyum hedefim 58e düşmek. bu nedenle bir süre sıkı bir diyet ve spor programı uygulamam gerektiğinin farkındayım. Umarım birlikte motive ola ola kiloları veririz. Hepinize selam ve sevgilerimle. :KK54:

Evet canım iğnemi günlük olarak yapıyorum şuan ağrı falan yok da ilerleyen zamanlarda yumurtalar büyüdükçe ağrı oluyor bakalım çarşamba ölçüm için gidecegiz😊

Merhaba 4. Takım,
Zayıflama gruplarından birine katılmak istiyordum takımınıza yönlendirildim.
67 kiloyum hedefim 58e düşmek. bu nedenle bir süre sıkı bir diyet ve spor programı uygulamam gerektiğinin farkındayım. Umarım birlikte motive ola ola kiloları veririz. Hepinize selam ve sevgilerimle. :KK54:
Hos geldin canim katilim formunu doldurman yeterli 2 haftalik denemeye alinirsin eger basarili isen esas listeye girersin tabi bu iki hafta icinde de kilo verirsin
Simdi baslangic kilonu yazar misin
Katilim formu ilk sayfada var
Bu arada aksamlari tum gun ne yediimizi sabah aksam aara ogun nasil bir diyet yapacaksan ona gore yaz altina suyu ve gunluk kac adim atttin ve kaptan yada yardimcilardan birini etiketler misin

Geçmiş olsun.

Canim nasilsin , dune gore daha iyi misin, yolcu ettin mi arkadasini?
Aysuncum dunku menunu odule saymistim ama spor var miydi dun?
Canım Cuma günü 2,5 lt su ve 11000 adım var (akşam yürüyüşü yaptım yedikten sonra )
Çok geçmiş olsun

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : hnd_
İsim (İsteğe Bağlı ): Hande
Mesleginiz: Avukat
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : Bekar (Nişanlı)
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: Aydın
Boyunuz : 175
Kilonuz: 67
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : Yoğun çalışma temposu içinde düzensiz beslenmem sebep oldu aslında. Genelde kahvaltı yapmam öğlen geçiştiririm. Bazen öğle yemeği yerim bazen iş yerinde kraker, kahve ile geçiştiririm. Ve bu nedenle akşam çok aç halde eve gelip büyük bir akşam yemeği tercih ederim. Spor yapmayı seven biriyim ama bu konuda motivasyonumu zaman zaman kaybederim. Genel olarak hareketsiz bir yaşantım var. Bu nedenle kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Karın bölgemde beni çok rahatsız eden bölgesel kilom var. Bu kıyafet tercihimi etkiliyor. Kendimi daha iyi hissetmek için hedef kiloma ulaşmak istiyorum. 5 sene önce ideal kilomdaydım. O halime dönmeyi çok istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Evet. Yaklaşık 8 sene önceydi sanırım. O zaman hangi takımda olduğumu hatırlamıyorum. Ancak takımın desteği diyet ve spor programına sadık kalmamda çok faydalı olmuştu. Umarım beni aranıza kabul edersiniz.

Formu buraya mı göndermeliyim bilmediğim için ekledim. Hata yapmadım umarım.

Hos geldin canim katilim formunu doldurman yeterli 2 haftalik denemeye alinirsin eger basarili isen esas listeye girersin tabi bu iki hafta icinde de kilo verirsin
Simdi baslangic kilonu yazar misin
Katilim formu ilk sayfada var
Bu arada aksamlari tum gun ne yediimizi sabah aksam aara ogun nasil bir diyet yapacaksan ona gore yaz altina suyu ve gunluk kac adim atttin ve kaptan yada yardimcilardan birini etiketler misin
İlginiz için teşekkür ederim. Ne yapmam gerektiğini bilmez haldeydim.
Akşam ne yediğimi, yaptığım sporu ve içtiğim suyu kaptan veya yardımcılarından birini ekleyerek paylaşacağım. Herkese sağlıklı ve mutlu pazarlar :KK36:

:duduk:COK ONEMLI LUTFEN OKUYUN, OKUYUN AMA HAAA, MUTLAKA HEPINIZ OKUYUN:duduk:

***Guzel arkadaslarim hepinize gunaydin ve mutlu pazarlar. :KK36:

***Bugunden itibaren sifir kacamak ile, guzel menulerle, spor yarismalarimiza katilarak, eslerimize destek olarak, harika bir hafta gecirelim.:dua::KK5:

***Biliyorsunuz bu hafta
6. TAKIM ILE YARISIYORUZ. Cuma gunu 1. olduk diye gevseme luksumuz yok, bu yarisi hepimiz ciddiye almak zorundayiz.Takimimiz icin elimizden geleni yapmaliyiz.Cuma gunu 6. takimi yenelim ODUL OGUNUMUZU 2'YE CIKARACAGIM, SOZ!!!
:p (tamam kabul ediyorum belediye baskan adayi ,adayinin adayi vaadi gibi oldu:KK70:)

***O zaman ne diyoruz 4. TAKIM , ne diyoruz AMAZONLAR (amazon savasci kadin demektir), kim korksun bizden 6 TAKIM, ooooo oooooo:sampiyon::KK5: (Yarisma sloganimizi da verip , coskuyu verdigime gore dinlenmeye cekilebilirim:p)
Kalin saglicakla... :KK200:
Eki Görüntüle 2655332

Gunaydin mutlu pazarlar 4.takim :KK68:
pazar kahvaltısinin olmazsa olmazıdır, sicak ekmekle geldik sizlere :kk77:
Günaydın 4.takiminin güzel hatunlari :KK36: :KK36: :KK36: :KK36:
Kaptanimiz sıcak fırından yeni çıkmış ekmek getirdi bende cay demledim tereyağlı siccak ekmekte nekadanda güzel gider :kk77::kk77::kk77::KK76::KK76::KK76:
Öğlene dogru kek pogca falan getircem simdiden afiyet seker olsun kizlar
mutlu pazarlar canım.
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
ah be canlarım biz Kozmogirl17 Kozmogirl17 nin yaptığı ekşi mayalı fırından gerçek anlamda yeni çıkmış nar gibi kızarmış. içi sünger gibi pofur pofur ekmeklerini gördük dalya akıttıkta yinede diyet bozmadık.biz öyle kararlı bir takımız. yoldan çıkmamış imkansız. bu çok güzel hareketler bizi ancak daha fazla hırslandırır.

Back
X