• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sevgili takım merhaba
Size güzel bir sayıyla geldim.
IMG_20200629_120856.webp

bnnu bnnu Birgaripanne Birgaripanne CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
Cuma günü 60.9 u gösterdim. Şu an 60.2 ile selamlıyorum. Bu cuma 50 li sayılara düşmek dileğiyle

kızlar geçmişi alıntıladım ama şimdilik cevaplarınız dişçi randevum dönüşünü bekleyecek. Mor Vampirella Mor Vampirella canım kitap arkadaşlığından diyet arkadaşlığına geçiş yapıyoruz çok mutlu oldum. döndüğümde + selamlama yapacağım sanada.

bugün pazartesi kızlarım hepinizden kontrol için kilo bildirimlerinizi istiyorum.

Herkrse merhaba ilk sayfayı okudum onun dışındaki takım kurallarına da zamanla alışırım 😊 Yawrukush Yawrukush temmuzda nikahim var kisa bir tatil yapacağım o yüzden takıma hemen girmek değilde 1 ay falan denemede kalmak ama sizden de kopmamak istiyorum. Bu pazartesi kilom 72.2 geldi 😔
Hoşgeldin canım

kızlar geçmişi alıntıladım ama şimdilik cevaplarınız dişçi randevum dönüşünü bekleyecek. Mor Vampirella Mor Vampirella canım kitap arkadaşlığından diyet arkadaşlığına geçiş yapıyoruz çok mutlu oldum. döndüğümde + selamlama yapacağım sanada.

bugün pazartesi kızlarım hepinizden kontrol için kilo bildirimlerinizi istiyorum.
Evett çok sevindim seni gördüğüme 😊 Sen gelene kadar ben de bor türlü ilerletemedigim kitabıma döneyim 🌸

:halay: :nazar: Gunaydin canim :)

Emeklerine saglik kaptanim.:KK200:

Tansuuuu hemen o artilar gitmeli , bugun hafif beslen, hareketli gecir gunu canim..

:nazar::halay:Haftaya guzel baslamak..

Canim bu hafta yarisimiz var, elimizden geleninde fazlasini yapalim, toparlayacagina guveniyorum...

Canim menu tablomuzda da goruyorsun 3 gundur kacamaklarin var, bu hafta listeye gireceksin, takimimizin yarisi var, bugunden itibaren ekstra dikkat..
Bugunu bol hareketli , hafif beslenerek gecir canim...
Tamam kaptanım elimden geleni yapacağım :spor:

Bildirdim ve tamm 700 Gr vermişim dün moral bozukluğu üstüne iyi geldi. Azmedicem ve kimsenin de beni mutsuz etmesine izin vermicem en iyi intikam bu olur

Kabağım bitti benim ya ondan böyle kaçamaklar oldu. Kabak alıcam bugün 🤣 kıymalı kabağa saracak gibiyim bu hafta. Yoğurtlu yoğurtlu baydı artık😂

Canim bende tiksinti duydum halbuki cok severdim

Kabak sürekli ayni sekilde yenirse cabuk bayiyor ama kiymali cok güzel ben seviyorum :) Hepimiz artiyla basladik sanirim bu haftaya umarim gider tartiya kadar :bicak:

sorma kim kimdire çok takılacaksın valla bizde yazsak mı dedik ama gene kaldı.bir foto paylaşılmış millet hesap makinesi defter hazırlamış diziyi izleyeceğim diye. valla bir ara devreler yanıyor hberin olsun.
günün çok güzel olmuş canım ben beğendim. sadece suyunun 2 değil en az 2,5 lt olmasını bekliyorum.
ben milletin takımını gidip basıyorum mantı börek yiyin diye fitne sokuyorum benim kızlarım mantı yiyor olacak iş mi? ben buna direk ceza kesmek istiyorum. 2 bardak su fazladan içmelisin. birde 50 mekik cezası canım. eşinide etiketliyorum cezanı benden aldığına dair. bnnu bnnu canım ben cezasını kestim. Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne kızlar sizinde haberiniz olsun.
2 dilim ekmek yemiş canım normal oranda olmuş. zaten kalori hesabınıda geçmemsi gerek menüsünün oldukça az. bence ceza işi olmamalı.
oy 2 dilim ekmeğe ceza geliyor senden el açması börek ne ola. daha fena ya yağla açılıyor. üstüne yağ konuluyor. eşine yönlendiriyorum seni. Arrietty_ Arrietty_ bak kaptişim kaptişimiz ne yemiş.
cezanı kalori miktarına uygun olduğunu düşündüğüm için iptal ettik canım. ama suyunu arttırmalısın.
Tamamdır canım 👍
bnnu bnnu
Selam atmayı unuttum. Moralim bozuktu oturdum ağladım biraz
Sabah: 2 sosisle yumurta kırdım
Öğle:1 muz
Akşam: Resimdeki gibi yoğurdu bol mantı,3 erik
Su: 2 lt
Ara öğün: 1 kayısı(dolapta meyvem yok)
Spor: yapamadım,yarın sınavım var,regl sancısı çekiyorum,2 gündür bir münakaşa içerisindeyim.
Eyvah eyvah cezanı ceydos verdi ama kızma gerilme regl durumları seni böyle yapan , sakin olmaya çalış canım
Nazar boncukluk bir gun olmus canim.. :nazar:

Cok guzel bir gun canim..:nazar::nazar:

Bugun menuler,sular ,egzersizler ne guzel takimimizda :))

Cok guzel bir gun olmus canim, harika bir eksi geliyor bence..:nazar:

Cok guzel bir ilk gun menusu olmus Handecim, suyunda guzel , 2 ltnin altina dusme canim.
Sinavin nasil gecti?

Canim pazar gunu borek olmasa cok daha guzel olurmus..

Canim 2 ogun dusuk karbonhidratli ya da 2 ogun-1 ara ogun beslenebilirsin o halde.
Sanki bu sekilde bir beslenmeyle rahat kilo verebilirsin gibi hissettim anlattiklarindan.
Yuruyus yapman guzel olur, pilatese devam edersin, evde youtubedan video acip ,ev egzersizleri yapabilirsin.
Ayrica takimimizda egzersiz yarismalarimiz oluyor. Onlarada katilabilirsin.
Es yarismamiz icinde eslemis seni Tansu kaptn cok guzel olmus :)

Guzel birgun olmus canimcim :)

Canim iyiles, gel lutfen aramiza , ozledik, merak ettik...

Patates kizartmasi, aksam patates, corbada sehriye cok karbonhidratli bir gun olmus kuzum..
Benden 10 dk adimlama cezasi geliyor malesef..

Harikasin canim.:KK200:
Teşekkürler özgecim 😊
Sevgili takım merhaba
Size güzel bir sayıyla geldim.
Eki Görüntüle 2655766
bnnu bnnu Birgaripanne Birgaripanne CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
Cuma günü 60.9 u gösterdim. Şu an 60.2 ile selamlıyorum. Bu cuma 50 li sayılara düşmek dileğiyle
Walla mantının üstüne güzel skor eşim 👍

Tamamdır canım 👍

Eyvah eyvah cezanı ceydos verdi ama kızma gerilme regl durumları seni böyle yapan , sakin olmaya çalış canım

Teşekkürler özgecim 😊

Walla mantının üstüne güzel skor eşim 👍
Sabah biraz kırgınlık var. Resmen intikam yemini içmişim. Ben böylelerine hedeflerine ulaşarak mesafe koyarak mutlu olurum. En iyi intikam da odur

Back
X