• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

detayların hepsi aşağıda var ben pek yağlı hazırlamadığımı itiraf etmeliyim haşlanmış dha kolay
Eki Görüntüle 2655864
Tam benlik bu :)
Haftaya bunu deneyim
İfye de biraz ara vermiş olurum.
Vücudu şaşırtmak lazım arada.
Sen çok iyi vermiştin bununla

Bu defa böyle oldu
Karantina kiloları çok etkiledi beni
76,5 ne demek yaa
Oldu 100 ol bari diye kızdım kendime
Ben de bir baktım 69a dayanmışım. Dedim 70 olmadan dur demek lazım yoksa çok zor oluyor. Önceki sefer 74lerden düşmüştüm de ben 😅😅
(Bu arada eklemeyi unutum boyum kısa benim)

Aslında (hep de söylüyorum bunu ama) bana deseler bu kilonda kalicaksin hep, benim için ideal kilo olmasa bile kabul ederim. De durmuyor ki arttıkça artıyor insan 😭

Canım ben bildirim yaptım ama görmediğine çok sevindim 🙈😂😂 bende ceydoş fırçasına hazırlanıyordum 😩 bence benim msjı gördün ama böyle bildirim olamaz diye beynin yok etti o gördüğünü 🤓🤓
Ne kadar + çıktın :)

Ben de bir baktım 69a dayanmışım. Dedim 70 olmadan dur demek lazım yoksa çok zor oluyor. Önceki sefer 74lerden düşmüştüm de ben 😅😅

Aslında (hep de söylüyorum bunu ama) bana deseler bu kilonda kalicaksin hep, benim için ideal kilo olmasa bile kabul ederim. De durmuyor ki arttıkça artıyor insan 😭
Yok ben buralarda kalmak istemiyorum:) ilk hedef 65, sonraki hedef 60
170 boya 60 ideal bence

Canım ben bildirim yaptım ama görmediğine çok sevindim 🙈😂😂 bende ceydoş fırçasına hazırlanıyordum 😩 bence benim msjı gördün ama böyle bildirim olamaz diye beynin yok etti o gördüğünü 🤓🤓
vallahi öyle yapmışım bunu görmek istemiyorum diyerek silmişim.2 hafta dayanın söz toplayacağım azıcık kendimi gene eski ben olamyacağım ama en azından azıcık karmaşa sona erecek.
Tam benlik bu :)
Haftaya bunu deneyim
İfye de biraz ara vermiş olurum.
Vücudu şaşırtmak lazım arada.
Sen çok iyi vermiştin bununla
çok güzel bir beslenme ben hayatım boyu devam edebilirim.
CEYDOS CEYDOS d vitamin eksikligim var o engel olabilir. Turkiye deki gibi de test yapmiyorlar burda.
bende de azalımca duruyor vermem aklımdayken hemen içeyim bende.

Günaydın hanımlar bende Pazartesi’de bol + lı başladım maalesef vucüt Cuma’dan toparlayamadı sanırım kendini🙈 başka kaçamakta yapmadım Cuma’ya gider büyük ihtimalle 😔😔 bu aralar keyifsizim uyku düzenim yine kalmadı 🥺🥺

Cuma: 65.9
Pazartesi: 66,5
+600 😔😔
@1delimavi
CEYDOS CEYDOS

vallahi öyle yapmışım bunu görmek istemiyorum diyerek silmişim.2 hafta dayanın söz toplayacağım azıcık kendimi gene eski ben olamyacağım ama en azından azıcık karmaşa sona erecek.
çok güzel bir beslenme ben hayatım boyu devam edebilirim.
bende de azalımca duruyor vermem aklımdayken hemen içeyim bende.
Peki bunu ne kadar zamanda bir yapabiliriz?
Çünkü ben de sürekli böyle beslenebilirim

Ayy kitap kulübünü şimdi gördüm bende katılabilirmiyim şahane 🥰🥰
sen ciddi misim? ben kk da aktif olunca ilk aradığım yer orasıydı. hatta neyime lazımsa birde kendime sayfa açtım okuduklarımı yazayım azıcık tanıtım olsun diye ama okumakta bu ara hayal. dün gece yattım ama yatana kadar aklımda hep okumak vardı. kitaba elimi uzatamadan sızmışım yorgunluktan

Bunu alintilayip ceydosa atman çok cesaret istiyor Aysun'cum. Yürek yiyenlerde bugün 👏👏🤩
yok anam rekor onda olsaydı gürlemiştim ama börek yiyen kızcem varya ahanda o +700 gr.
Peki bunu ne kadar zamanda bir yapabiliriz?
Çünkü ben de sürekli böyle beslenebilirim
valla çaktırma ama ben sürekli böyle besleniyorum diyebilirim. eve yemek hazırlıyorum.kendime ayrı zor gelince kır 2 yumurta ceyda kendine ohhh mis diyorum. arada yoldan şaşıp et vs yiyorum ama çoğunluğu yumurtalı geçiyor ömrümün.

sen ciddi misim? ben kk da aktif olunca ilk aradığım yer orasıydı. hatta neyime lazımsa birde kendime sayfa açtım okuduklarımı yazayım azıcık tanıtım olsun diye ama okumakta bu ara hayal. dün gece yattım ama yatana kadar aklımda hep okumak vardı. kitaba elimi uzatamadan sızmışım yorgunluktan
İnstagramda takip ediyorum kitap sayfalarını ama hiç burdan bakmak aklıma gelmedi 🤗 hemen bende katılmak istiyorum biraz baktım herkes istediği tarzda okuyor süper 🥰 malum bu ara depresifim arkadaşlar Türkiye ye döndü diye kitaba sarsam fena olmaz 🥰🥰🥰 birde ben mutluyken diyet daha iyi yapıyorum normalde low carb da açlık hissetmem ama bugün resmen bütün gün açıktım 😬😬😬

Çok değil canım +600 kadarcık 🙈😂😂

🤣🤣🤣 fırçamı yersem kendime gelirim belki dedim birde itiraf edeyimde cezamda indirim olur belki 🙈🙈😂
cuma nerede olurum bilmiyorum ama iki elim kanda olsa burada bildirimleri bekliyor olacağım. işte o zaman o eksiler gelmezse vay halinize bir sonraki hafta olacak sıkı yönetimi siz düşünün. bu kadar göz dağı yetti mi bilmem

Back
X