• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kızlar
Menüm sabah: 2 yumurtadan omlet biraz peynir 4 parça kaşar peynir domates salatalık 2 dilim ekmek

ara türk kahvesi 2 kare bitter çikolata 8 badem

öğlen: yok

akşam: iskender ve 1 ayran

Ara: babamda çaydaydık 5 bardak çay 2 burçak bisküvi

su: 3 lt
Yürüyüş 1 saate yakın yürümüşümdür.
ev işi sil süpür bunlar da ek olarak 😂
esmeriiim esmeriiim

bu hafta - gelecek gibi gelmiyo bana. Yawrukush Yawrukush eğer böyle olursa bu hafta da imkanımız varken beni listeden muaf tutmanı isteyeceğim. Sürekli bi karın ağrısı tuvalete çıkamama durumum var nedendir bilmiyorum çıksam dahi kendimi şiş hissediyorum

9:30 Sabah: yarim lavas, 1 ck tereyagi.
13:30 Oglen: 3 kofte, yarim lavas, biraz salata, 1 dilim karpuz.
18:00 Aksam: 1 kase ev yoğurdu.
Ara: 3 kayisi.
Su: 2 litre.
Spor: 100 mekik, 100 suguat, 100 makas, 500 ip atlama, 8000 adim.
@minimalce_
Canim arkadasa diyorsun ama seninki de az geldi bana
Lindt marka canım . Türkiye’de carefourr, Migros gibi büyük marketlerde olması lazım. Ben geçen %99 aldım aman allahım o neydi bir ısırdım ağzımda büyüdü resmen kakao dişlere yapışıyor tövbe tövbe 🙈😂😂 bana %80-85 normal çikolata gibi geliyor artık evet %90 da biraz yavanlık var ama bana yetiyor

Fena değilim canım bu ara depresifim biraz, buradaki en yakın arkadaşlarımız Türkiye’ye kesin dönüş yaptılar bu hafta 😔😔 resmen duygusal açlık yaşıyorum üzüntüden. Bu ara diyet zorlamalı gidiyor o yüzden 😬😬😬 güncel 65.9 oldum 62 hedef koydum ilk bir türlü gelemedim daha 🙈🙈

Kolay gelsin Özgecim , Benim oğlumu büyütürken en zorlandığım kısım tuvalet eğitimiydi, çok korkuyordu oturmak istemiyordu sürekli tuvaletini tutuyordu, uykuda bile altına kaçırmıyordu 😂😂 resmen 1,5 ay sürdü bizim. Aras inş hemencecik öğrenir 🥰🥰🥰
Bizim kizda wc dw sıkıntılı ama anlamadigindan simdilik bakalim 1 aya biz de ogrenseydik
Kabak spagetti yaptım harika oldu :KK76:
Ellerine saglik bir de foto atsaydin yarin bende yapardim 😂😂
Gene de unutmazsam yapayim

afiyet olsun, gayet güzel. :-) kabaklı cacık da güzelmiş, kabaklar çiğ değil mi?
Evet cigden rendeleyip yogurtla karistiriyorum. Uzerine nane, kekik, reyhan ve pul biber atip yiyorum. Ayni tarif tavada sotelenmis tavukla da super oluyor, tavsiye ederim:KK24:
selamlar, menüm şöyle:

sabah: aceleyle evden çıkarken, metroya yürürken yemeyi düşündüğüm süzme peynir -ekmek ekürisini evde unutmuşum :KK70:

Eki Görüntüle 2656379

öğlen:

Eki Görüntüle 2656381

akşamüzeri eve gelince acımdan ölürken: türlü 2 parça kabak 2 parça patlıcana denk geliyor
Eki Görüntüle 2656384

akşam:
Eki Görüntüle 2656386
Eki Görüntüle 2656385

spor: gün boyu dolaşmalı/alışverişli geçti, + 45 dk leslie birazdan
su: 2.5'ta bırakacağım

BLU3 BLU3
Afiyet olsun canim. Doydun mu o aksam ogunuyle, az geldi gozume:KK19:

İyi geceler yine çok yoğun bir gün geçirdim erkek kardeşime damatlık yakınlara hediye almalar falan. Cumartesiye kadar bu şekilde geçecek sanırım

9.15: 2 dilim ekmek, bir dilim peynir, karpuz

Ara: 2 diyet bisküvi

18.30: pilav üstü tandır(dışarda yedik bir porsiyon), 1 bardak ayran

Su:1,5 litre kadar
Spor: 11300 adım

bnnu bnnu çok özür dilerim 1 saattir yine gözümün yaşı kurumadı. Annemle münakaşa içerisindeyiz
Sabah: 2 dilim tam buğday tost ekmeği,domates peynir
Öğlen:3 kaşık bulgur,2 köfte,1 kase yoğurt
Akşam: et sote ayran
Su: 2,5 lt
Spor:20 mekik (kaldı 90)
Ne oldu canim bu kadar üzdün kendini:KK74:

Evet cigden rendeleyip yogurtla karistiriyorum. Uzerine nane, kekik, reyhan ve pul biber atip yiyorum. Ayni tarif tavada sotelenmis tavukla da super oluyor, tavsiye ederim:KK24:

Afiyet olsun canim. Doydun mu o aksam ogunuyle, az geldi gozume:KK19:

uu teşekkürler. sende çok orijinal tarifler var :)

yani anlık olarak doydum da, ton balığı yediğim günlerin geceleri biraz aç geçiyor evet. ama hem diyetimde 30. gün yaklaşıyor hem de cuma yaklaşıyor diye çok durmadım üzerinde (:

Ay ne güzelll benmki 1 hafta gececi oluyo
Benim ki iki vardiya bir gunduz bir aksam
Geceleri hep yanimda
Zaten olmasa uyuyamam ki 😇
bnnu bnnu çok özür dilerim 1 saattir yine gözümün yaşı kurumadı. Annemle münakaşa içerisindeyiz
Sabah: 2 dilim tam buğday tost ekmeği,domates peynir
Öğlen:3 kaşık bulgur,2 köfte,1 kase yoğurt
Akşam: et sote ayran
Su: 2,5 lt
Spor:20 mekik (kaldı 90)
Hayirdir canim neyin var
uu teşekkürler. sende çok orijinal tarifler var :)

yani anlık olarak doydum da, ton balığı yediğim günlerin geceleri biraz aç geçiyor evet. ama hem diyetimde 30. gün yaklaşıyor hem de cuma yaklaşıyor diye çok durmadım üzerinde :-)
Uygulama diyeti mi canim yoksa

Benim ki iki vardiya bir gunduz bir aksam
Geceleri hep yanimda
Zaten olmasa uyuyamam ki 😇

Hayirdir canim neyin var

Uygulama diyeti mi canim yoksa

uygulama diyeti ne onu da uygulim hehe
yok ben spor ve beslenmeyle ilgili uzaktan bir hocayla çalışıyorum, yediklerimi ve sporu o belirledi onun programına uyuyorum. 2. ayda değişecek, 1. ay sonunda da işte kilo kaybı bilgisi, öncesi/sonrası fotoları yollayacağım. ondan iyi sıkıyorum bugünlerde.

uygulama diyeti ne onu da uygulim hehe
yok ben spor ve beslenmeyle ilgili uzaktan bir hocayla çalışıyorum, yediklerimi ve sporu o belirledi onun programına uyuyorum. 2. ayda değişecek, 1. ay sonunda da işte kilo kaybı bilgisi, öncesi/sonrası fotoları yollayacağım. ondan iyi sıkıyorum bugünlerde.
Hm anladim canim
Simdi soyle 30 gun fit vucut falan oluyor ya onlari kaastettim klasik diyete benzer menuler var ve 30 gun boyunca yapacagin egzersizler var

Hm anladim canim
Simdi soyle 30 gun fit vucut falan oluyor ya onlari kaastettim klasik diyete benzer menuler var ve 30 gun boyunca yapacagin egzersizler var

anladım anladım şimdi. (: benim bi gözüm hep dışarda, tek başıma olsam bırakıveririm düzgün beslenmeyi hemen. ya diyetisyene ya birine hesap vermem gerekiyor illa yoksa olmuyor sdfkajl

anladım anladım şimdi. :-) benim bi gözüm hep dışarda, tek başıma olsam bırakıveririm düzgün beslenmeyi hemen. ya diyetisyene ya birine hesap vermem gerekiyor illa yoksa olmuyor sdfkajl
😁😁😁bende ama burdaki diyetisyen ara vermisti geri gelmis diyorlar hatirlaattigin iyi oldu Allah razi olsun yarin yada bir gun gideyim

Canim diyet liatesine gore ekmek var sabh akaam

ben normalde hiç ekmek yemem, ama şimdi ya kahvaltıda 1 dilim ekmek ya da onun yerine yulaf yiyorum. o 50 kalorilik ekmeği yemesem belki sonra erken acıkıp başka şeyler yiyecekmişim, bilemiyorum, ben kahvaltıdan sonra en erken 4-5 saat içinde aç hissettim bu süreçte. şu an aktif kilo vermeye çalıştığım için neyi ne kadar yediğime dikkat ediyorum ama optimum kilomda olsam ne istesem yer, sadece miktarına dikkat ederdim. ekmeği de yiyor olmak değil de ne kadar yediğin önemli bence, her şeyde olduğu gibi.

Back
X