• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim ki iki vardiya bir gunduz bir aksam
Geceleri hep yanimda
Zaten olmasa uyuyamam ki 😇

Hayirdir canim neyin var

Uygulama diyeti mi canim yoksa
Ayy ne güzel canım. Ben alıştım artık gececi olduğunda yatakta yanlamasına rahat rahat uyuyorum 🤣🤣 hatta o gececiyken kendi kendime keyf falan yapıyorum çocuk uyuynca kafa dinlemece oluyo

Canim arkadasa diyorsun ama seninki de az geldi bana

Bizim kizda wc dw sıkıntılı ama anlamadigindan simdilik bakalim 1 aya biz de ogrenseydik

Ellerine saglik bir de foto atsaydin yarin bende yapardim 😂😂
Gene de unutmazsam yapayim
Sporumu az?
Canim bu gun alisverise ciktik 2 kizimla o kadar yoruldum ki orda telefonumda sarji bitdi adimlarmi hic saymadi zaten.
Ama her gun yapdigim kadar, yani fazlasina hic vaktim olmuyor bu ara.

Dünki menüm:
Sabah
1 yumurta

öğle
4 ızgara köfte
1 p ayran aşı

akşam
Etli bamya
1 kase yoğurt

su:2750 lt
Spor: 3200 adım 160 puan
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Hyperborea17 Hyperborea17
Kızlar kilo almışım gözüküyor yardım edin nerde sıkıntı var ya akşamları sadece yoğurt mu yesem,
Foruma girdiğimden beri kilo verdim verdim listeye gediğim ilk hafta almışım gözüküyor çıldırıcam 😩

Dünki menüm:
Sabah
1 yumurta

öğle
4 ızgara köfte
1 p ayran aşı

akşam
Etli bamya
1 kase yoğurt

Kızlar kilo almışım gözüküyor yardım edin nerde sıkıntı var ya akşamları sadece yoğurt mu yesem,
Foruma girdiğimden beri kilo verdim verdim listeye gediğim ilk hafta almışım gözüküyor çıldırıcam 😩

Gunaydin canim
Dünki listene bakinca menü guzel. Karbonhidrat yok nerdeyse. Sebze tuketimini arttirsan? Cig olarak. Yesil salatalar.
Ayni dertden Bende muzdaribim. Ve Sana dedigim gibi bende sebzeyi az tuketiyorum. Orda olabilir sorun.
Su ve sporun iyi
bnnu bnnu

2 tanede cevizim var onu unutmusum 😊 geç uyanıyorum zaten sonrasindada yeterli bu kadar🤗
Ben sabah 7 de kalkıp işe geliyorum kahvaltımı burda yapıyorum daha geç acıkmak için bugün 9 a doğru kahvaltı yapacağım 😊
Canim arkadasa diyorsun ama seninki de az geldi bana

Bizim kizda wc dw sıkıntılı ama anlamadigindan simdilik bakalim 1 aya biz de ogrenseydik

Ellerine saglik bir de foto atsaydin yarin bende yapardim 😂😂
Gene de unutmazsam yapayim
Buraya foto atmak pek adetim değil uygulamadan yüklenmiyor ya bende üşeniyorum web den açmaya 😅 Ama bir daha yaparsam atayım.
Domatesli biberli sos yaptım bir tavada. Başka tavada da ince uzun kestigim kabaklari biraz zeytinyaginda kavurdum sonra uzerine sosu ekledim miss gibi oldu 🍝

ben normalde hiç ekmek yemem, ama şimdi ya kahvaltıda 1 dilim ekmek ya da onun yerine yulaf yiyorum. o 50 kalorilik ekmeği yemesem belki sonra erken acıkıp başka şeyler yiyecekmişim, bilemiyorum, ben kahvaltıdan sonra en erken 4-5 saat içinde aç hissettim bu süreçte. şu an aktif kilo vermeye çalıştığım için neyi ne kadar yediğime dikkat ediyorum ama optimum kilomda olsam ne istesem yer, sadece miktarına dikkat ederdim. ekmeği de yiyor olmak değil de ne kadar yediğin önemli bence, her şeyde olduğu gibi.
Doktor kuzenim e ekmegi tamamen cikarirsan yuzun coker sen bir dilim olsa da ye demis ama benim kuzen 120 kilo
Sporumu az?
Canim bu gun alisverise ciktik 2 kizimla o kadar yoruldum ki orda telefonumda sarji bitdi adimlarmi hic saymadi zaten.
Ama her gun yapdigim kadar, yani fazlasina hic vaktim olmuyor bu ara.
Hayir tabiki canim yediklerin az alisveris tantanasi bizimde basimizda biliyorum
Arkadasa menum az demissin ama senin menununde cok farki gelmedi ki alisveris gunu proteini kokle iyice birsey olmaz yolda molda bayılırsin hazir millet ayy diyet yapiyordu dayanamadi derler
Dünki menüm:
Sabah
1 yumurta

öğle
4 ızgara köfte
1 p ayran aşı

akşam
Etli bamya
1 kase yoğurt

Her gun tartilma sana ceza veriyorum bundan sonra pazartesi ve cuma ac karnina wc ye ciktiktan sonra tartilacaksin
Yoksa gel gitler bitmez canim
Ben sabah 7 de kalkıp işe geliyorum kahvaltımı burda yapıyorum daha geç acıkmak için bugün 9 a doğru kahvaltı yapacağım 😊

Buraya foto atmak pek adetim değil uygulamadan yüklenmiyor ya bende üşeniyorum web den açmaya 😅 Ama bir daha yaparsam atayım.
Domatesli biberli sos yaptım bir tavada. Başka tavada da ince uzun kestigim kabaklari biraz zeytinyaginda kavurdum sonra uzerine sosu ekledim miss gibi oldu 🍝
Bende yapicam da cesaretim yok sanki
Aayyy en sevmedigim ama yapacak birsey yok

Dünki menüm:
Sabah
1 yumurta

öğle
4 ızgara köfte
1 p ayran aşı

akşam
Etli bamya
1 kase yoğurt

Buradaki p harfi hangisi oluyor? 1 p ayranaşı demişsin ama. Karbonhidrat paketli şekerli bir gıdanın karbonhidratı değil ve yemek listenin bir parçası. O yüzden sorun görmüyorum fakat uyku düzenin nasıl? Ben de az uyuduğum zamanlar şişiyorum mesela

Buradaki p harfi hangisi oluyor? 1 p ayranaşı demişsin ama. Karbonhidrat paketli şekerli bir gıdanın karbonhidratı değil ve yemek listenin bir parçası. O yüzden sorun görmüyorum fakat uyku düzenin nasıl? Ben de az uyuduğum zamanlar şişiyorum mesela
Porsiyon oluyor canim

Dünki menüm:
Sabah
1 yumurta

öğle
4 ızgara köfte
1 p ayran aşı

akşam
Etli bamya
1 kase yoğurt

AA bu arada şey de olabilir. Yemeğin tadına bakarken bir bakıyorsun baya yemişsin. Bunu önceden çok yaşıyodum😄😄

Ne oldu canim bu kadar üzdün kendini:KK74:
Merkür kiminle çakıştı nalet olsun. Birşeyi çözüyorum. Birşey başlıyor. Sınav stresi de cabası oluyor. Ben erkek arkadaşımla birlikte yaşıyorum. Kendi paramızı kazanmaya başladık. Bunu anneme de söyledim(çünkü evladının yaşam tarzı ve düşüncelerini bilmesini istedim) Aylarca bana karşı anlayışlı gibi göründü. Dün beni gece aradı. Bir sürü çirkin kelime konuştu. Evleniceksin son kullanma tarihin geçiyor falan dedi.
1-Hazır değilim
2- Okulum daha bitmedi
3- 23 yaşındayım
4-İşim yok(geçici bir işteyim)

Merkür kiminle çakıştı nalet olsun. Birşeyi çözüyorum. Birşey başlıyor. Sınav stresi de cabası oluyor. Ben erkek arkadaşımla birlikte yaşıyorum. Kendi paramızı kazanmaya başladık. Bunu anneme de söyledim(çünkü evladının yaşam tarzı ve düşüncelerini bilmesini istedim) Aylarca bana karşı anlayışlı gibi göründü. Dün beni gece aradı. Bir sürü çirkin kelime konuştu. Evleniceksin son kullanma tarihin geçiyor falan dedi.
1-Hazır değilim
2- Okulum daha bitmedi
3- 23 yaşındayım
Inanamiyorum bu zamana kadar tepki gostermemiste simdi mi aklina gelmis evlatlara karsi alinan karar kolay kolay degismemeli ne bilim

Inanamiyorum bu zamana kadar tepki gostermemiste simdi mi aklina gelmis evlatlara karsi alinan karar kolay kolay degismemeli ne bilim
Gecenin yarısı açtı. Yok adını koycaksınız. Yaşın da geçiyor. Birilerinin seni "kullanması" hoşuna mı gidiyor?!
-Tabi ki bir gün evlenicem anne ama hazır değilim. Sigortalı ve garantili işim yok. Daha genç olduğumu düşünüyorum
İşi ve maddi gücü erkek düşünür. Senin düşünmeye ihtiyacın yok
-İyi o zaman ben gidiyorum. Benim hayatım hakkındaki kararları danaya girer gibi yapın dedim güldüm
Sonra hakaretler saldırılar. Vee telefonu kapatırım. Tek istediğim: 8 deki mesaimin ardından yemeğimi yiyip,bilgisayar oynamak sonra da sınavlara çalışmaktı. Bütün hayat enerjim gitti

1-Hazır değilim
2- Okulum daha bitmedi
3- 23 yaşındayım

benzer dertler mevcut, evlenme baskısı gibi değil ama normalde anlayışlı görünüp sonrasında itinayla her kavgada birlikte yaşıyor olmama dair bazı göndermeli laf sokmak olarak. seni kısıtlı sürede tanıdığım kadarıyle güçlü bir yapın var, özel hayatın ve annenle olan ilişkin arasına kalııınca bir şerit çekmelisin bence, ben artık öyleyim. önceden ilişkimde ne olsa 'bu da oldu hihihi' diye anlatıyordum, şimdi geçiştiriyorum. keza yıllar önce babam da bana 1 kelimelik bir hakaret etti ve 2-3 yıl telefon dahil olmak üzere görüşmedim.

yaşın çok ufak, kimse kimsenin malı değil, sen bir market ürünü değilsin son kullanma tarihin de yok. tabi sen bunları biliyorsun da, kimden gelirse gelsin seni üzmemesi gerektiğini de bilmelisin. okulun da bitse, 25inde de 45inde de olsan canının istemediği bir şeyi yapmak zorunda değilsin. keyfiniz yerindeyse ömür boyu evlenmezsiniz istersen, kime ne. sonra o zamansız evliliğin maddi manevi yükünü sen ve sevgilin çekeceksiniz.

Canım 7 de uyaniyorsan yap kahvaltını bn 10 11 gibi uyanıyorum ondan 2 öğün besleniyorum . Eğer erken uyanırsam yine 3 öğün besleniyorum çünkü acıkıyorum erken saatlerde😊

Gecenin yarısı açtı. Yok adını koycaksınız. Yaşın da geçiyor. Birilerinin seni "kullanması" hoşuna mı gidiyor?!
-Tabi ki bir gün evlenicem anne ama hazır değilim. Sigortalı ve garantili işim yok. Daha genç olduğumu düşünüyorum
İşi ve maddi gücü erkek düşünür. Senin düşünmeye ihtiyacın yok
-İyi o zaman ben gidiyorum. Benim hayatım hakkındaki kararları danaya girer gibi yapın dedim güldüm
Sonra hakaretler saldırılar. Vee telefonu kapatırım. Tek istediğim: 8 deki mesaimin ardından yemeğimi yiyip,bilgisayar oynamak sonra da sınavlara çalışmaktı. Bütün hayat enerjim gitti
Zor durumlar klasik türk ailesi baskıları ya ilk baştan kabul etmeselerdi ya dasimdi sorun cikarmadalardi keske iki arada kalmışsın 🤔

Canım 7 de uyaniyorsan yap kahvaltını bn 10 11 gibi uyanıyorum ondan 2 öğün besleniyorum . Eğer erken uyanırsam yine 3 öğün besleniyorum çünkü acıkıyorum erken saatlerde😊
8 de yapıyordum ama bugun 9 da yaptim 9 daha iyi oldu yoksa bu saatlerde acikmaya başlıyordum 😊

Back
X