• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gecenin yarısı açtı. Yok adını koycaksınız. Yaşın da geçiyor. Birilerinin seni "kullanması" hoşuna mı gidiyor?!
-Tabi ki bir gün evlenicem anne ama hazır değilim. Sigortalı ve garantili işim yok. Daha genç olduğumu düşünüyorum
İşi ve maddi gücü erkek düşünür. Senin düşünmeye ihtiyacın yok
-İyi o zaman ben gidiyorum. Benim hayatım hakkındaki kararları danaya girer gibi yapın dedim güldüm
Sonra hakaretler saldırılar. Vee telefonu kapatırım. Tek istediğim: 8 deki mesaimin ardından yemeğimi yiyip,bilgisayar oynamak sonra da sınavlara çalışmaktı. Bütün hayat enerjim gitti
Evet butun pozitif enerjin gider

:KK70:
Doktor kuzenim e ekmegi tamamen cikarirsan yuzun coker sen bir dilim olsa da ye demis ama benim kuzen 120 kilo

Hayir tabiki canim yediklerin az alisveris tantanasi bizimde basimizda biliyorum
Arkadasa menum az demissin ama senin menununde cok farki gelmedi ki alisveris gunu proteini kokle iyice birsey olmaz yolda molda bayılırsin hazir millet ayy diyet yapiyordu dayanamadi derler

Her gun tartilma sana ceza veriyorum bundan sonra pazartesi ve cuma ac karnina wc ye ciktiktan sonra tartilacaksin
Yoksa gel gitler bitmez canim

Bende yapicam da cesaretim yok sanki

Aayyy en sevmedigim ama yapacak birsey yok
Cok olmasinda az olsun canim.

Sonucu merakla bekliycem.
Evet su bu ara cok az iciiçiyorum 2 litreyi bile ne zorlukla ictigmi bilemezsin.
Senin su miktarin zaten hayranlik duyulacak kadar zaten. Harika

Cuma günü olan kiloma döndüm neyseki bakalim tartiya kadar biraz eksi olursa tamamdir bence :))
2 litreden az tüketmemeye calis en azindan

Kızlar hakkınızı helal edin ben giremedim 2 gündür Hüma Bilge hasta ateşi vardı ve sürekli ağlıyordu. bugün acile götürdük üşütmüş. Doktor antibiyotik başlattı. Benim finallerde biraz yalan oldu yarısından geçer yarısından kalırım herhalde.. neyse yavrum iyi olsunda.. 2 gündür yüzüme gülmüyordu eriyip gittim 😢:anne: dün kilo paylaşımıda yapamadım .. özür dilerim
Geçmiş olsun canım
Bizim kizda wc dw sıkıntılı ama anlamadigindan simdilik bakalim 1 aya biz de ogrenseydik
İnş sizin çok kolay olur tuvalet eğitimi
Dünki menüm:
Sabah
1 yumurta

öğle
4 ızgara köfte
1 p ayran aşı

akşam
Etli bamya
1 kase yoğurt

su:2750 lt
Spor: 3200 adım 160 puan
@Yawrukush @Ceydos Hyperborea17 Hyperborea17
Kızlar kilo almışım gözüküyor yardım edin nerde sıkıntı var ya akşamları sadece yoğurt mu yesem,
Foruma girdiğimden beri kilo verdim verdim listeye gediğim ilk hafta almışım gözüküyor çıldırıcam 😩
Belki de çok az yediğin için vücut korumaya almıştır diğer menülerini bilmiyorum gerçi bugünküne istinaden söyledim

Yine sessiz burasi
Nerelerdesiniz kizlar

Cocuklar da artik yaz tatili de diye biraz acik havada gezdik kosturdular. Simdi ise ev temizligi.
Mutfagimi degistirecegim, firmadan gelecekler 2 saate. Umarim birkac gune baslanir 🙄
Ben burdayim ama cok aç hissediyorum. Hazırda yemeğim de yok akşama ne yiyeceğim bilmiyorum. 🤦‍♀️

Back
X