• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Guzel arkadaslarim yarisma bireysel siralama listesinin linkini asagiya ekliyorum.
Ilk 10'a fyzanur fyzanur arkadasimiz girmis, tebrik ediyorum kendisini..
Linke tilayip en son mesaja giderseniz (en alttaki, en guncel olani) tum takimlar arasinda,yarismada kacinci sirada oldugunuzu ve kac kilo verdiginizi gorebilirsiniz.. :KK200:
Bu liste sadece esas listede olan arkadaslar icin hazirlaniyor, liste disinda kilo veriyorsaniz ve isminizi goremediyseniz bir yanlislik oldugunu dusunmeyin.. :KK36:

Benden beklenmeyen performans :KK70:

Lindt marka canım . Türkiye’de carefourr, Migros gibi büyük marketlerde olması lazım. Ben geçen %99 aldım aman allahım o neydi bir ısırdım ağzımda büyüdü resmen kakao dişlere yapışıyor tövbe tövbe 🙈😂😂 bana %80-85 normal çikolata gibi geliyor artık evet %90 da biraz yavanlık var ama bana yetiyor

Fena değilim canım bu ara depresifim biraz, buradaki en yakın arkadaşlarımız Türkiye’ye kesin dönüş yaptılar bu hafta 😔😔 resmen duygusal açlık yaşıyorum üzüntüden. Bu ara diyet zorlamalı gidiyor o yüzden 😬😬😬 güncel 65.9 oldum 62 hedef koydum ilk bir türlü gelemedim daha 🙈🙈

Kolay gelsin Özgecim , Benim oğlumu büyütürken en zorlandığım kısım tuvalet eğitimiydi, çok korkuyordu oturmak istemiyordu sürekli tuvaletini tutuyordu, uykuda bile altına kaçırmıyordu 😂😂 resmen 1,5 ay sürdü bizim. Aras inş hemencecik öğrenir 🥰🥰🥰
Yurt dışında olunca arkadaşlık daha önemli oluyor tabi , inşaallah kafa yapının uyustugu başka arkadaşlar bulup boşluğu birazda olsa doldurursun canım . Stres diyeti çok etkiliyor gerçekten .

Canim nasilsin, keyfin neden yok..
Arkadasindan oturu mu :KK43:
Evet canım ondan 😔😔 bildiğin depresif oldum
Yurt dışında olunca arkadaşlık daha önemli oluyor tabi , inşaallah kafa yapının uyustugu başka arkadaşlar bulup boşluğu birazda olsa doldurursun canım . Stres diyeti çok etkiliyor gerçekten .
Amin canım

...HAL HATIR SORMACA...

@Milana firuze nasilsin canim gorusemedik epeydir?
@cokofesttt nasil gecti bu haftan gulum, cuma gunu izne ayrilmak istiyor musun?
@mifihafa nasilsin canim?
Aomine Daiki Aomine Daiki seni merak ediyorum kuzum, bir ses ver..
fyzanur fyzanur nasil oldun canisi?
matilda34 matilda34 yine yoksun gulum...
B barga seninlede denk gelemiyoruz canimcim..
bnnu bnnu nasilsin canim, bebisin sutunu sagiyor musun?
@BlueSkyyyy bu hafta guzel bir eksi geliyor mu canim :)
@minimalce_ nasilsin canim , denk gelemiyoruz seninlede..
@melek ada , @1delimavi , @esmeriiim kizlar sohbete gelirdiniz eskiden ayran icip ayri mi dustuk :)
@Derya_the_queen Filizim birgun ugramadin takima ozlettin :)
CEYDOS CEYDOS canim nasilsin, nasil durumlariniz?
Ellssa Ellssa kayboldun gulum, nerelerdesin, iyi misin?
@Beklenen2 , JaneRizzoli JaneRizzoli , Birgaripanne Birgaripanne , Arrietty_ Arrietty_ , Hyperborea17 Hyperborea17 , aydingelini aydingelini , Melegimkorusun Melegimkorusun , Mor Vampirella Mor Vampirella , @eceninannesiii1010 kizlar sizlerede guzel birgun diliyorum..:KK200:
İyiyim canım. Bu aralar yoğun günler yaşıyorum.
Sen nasılsın?

28.06.2020

11:00
2 haşlama yumurta
Salatalık domates
2 dilim peynir
1 er tatlı kaşığı bal ve tahin

19:30
3 adet mangal köfte
3 yk salata
3 yk tavuk göğüs sote

Su 2,7 lt
Spor yok

29.06.2020

11:30

1 büyük kase mercimek çorbası

19:00

1 kase mercimek çorbası
1 adet kapyaniber dolma
2 yemek kaşığı yoğurt

Su 3 lt
Spor yok

30.06.2020

09:30

2 haşlama yumurta
1 dilim haşlama patates
1 dilim peynir
1 tk tahin

17:00

1 kase mercimek çorbası
1 yt et sote

Su 3,1 lt
Spor yok

Ellssa Ellssa
Menüler güzel. Yitik şifa yapmıyomusun artık canım?

Menüler güzel. Yitik şifa yapmıyomusun artık canım?
Akrepcim
Cumartesi günü su orucu yapmak istiyorum
Yani yarın akşam başlayıp
Pzar günü bitireceğim
Neler tavsiye edersin?
Cuma ne yiyeyim mesela?
Bitirdiğimde ne yiyeyim?
Su haricinde ne içtin başka?

...HAL HATIR SORMACA...

@Milana firuze nasilsin canim gorusemedik epeydir?
@cokofesttt nasil gecti bu haftan gulum, cuma gunu izne ayrilmak istiyor musun?
@mifihafa nasilsin canim?
Aomine Daiki Aomine Daiki seni merak ediyorum kuzum, bir ses ver..
fyzanur fyzanur nasil oldun canisi?
matilda34 matilda34 yine yoksun gulum...
B barga seninlede denk gelemiyoruz canimcim..
bnnu bnnu nasilsin canim, bebisin sutunu sagiyor musun?
@BlueSkyyyy bu hafta guzel bir eksi geliyor mu canim :)
@minimalce_ nasilsin canim , denk gelemiyoruz seninlede..
@melek ada , @1delimavi , @esmeriiim kizlar sohbete gelirdiniz eskiden ayran icip ayri mi dustuk :)
@Derya_the_queen Filizim birgun ugramadin takima ozlettin :)
CEYDOS CEYDOS canim nasilsin, nasil durumlariniz?
Ellssa Ellssa kayboldun gulum, nerelerdesin, iyi misin?
@Beklenen2 , JaneRizzoli JaneRizzoli , Birgaripanne Birgaripanne , Arrietty_ Arrietty_ , Hyperborea17 Hyperborea17 , aydingelini aydingelini , Melegimkorusun Melegimkorusun , Mor Vampirella Mor Vampirella , @eceninannesiii1010 kizlar sizlerede guzel birgun diliyorum..:KK200:

selaaaaaaam, merhaba, evet ben de seni göremiyorum ne zamandır, nassssıllsııın (: uyumuşsundur çoktan ama artık, uyanınca şeederiz (:

ben şimdi buranın ısleyısını tam anlayamadm her cuma tartılıp buraya mı yazacağız biri bılgı verırıse ıyı olur cunku boyle bırılerıyle yarıs yaparsam bana daha cok azım ve motivasyon gelır
Merhaba canım. Evet her cuma sabah tercihen wc sonrası tartılıp kilomuzu bildiriyoruz fotoğraflı haliyle. Pazartesi günleride fotoğrafsız kg bildiriyoruz hafta sonu çok kaçamak yapmış mıyız diye otokontrol mahiyetinde 😂
Hergün akşam yediklerini içtiğin suyu ve sporunu da yazarak toplu şekilde paylaşıyosun. 2 hafta deneme süresi oluyo grupta aktifliğin iyi ise kg veriyosan asıl listeye girip tüm gruplar arasında yarışıyoruz takım olarak.
birde tansucum takım içi eşleştirme yapıyo menülerimize eşimizi etiketleyip onunla da kg vermeye çalışıyoruz
Arrietty_ Arrietty_ Birgaripanne Birgaripanne Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS kaptanlarm baktım kimse henüz cevap vermemiş bari ben bildiklerimi yazayım dedim 🥰😘

ben şimdi buranın ısleyısını tam anlayamadm her cuma tartılıp buraya mı yazacağız biri bılgı verırıse ıyı olur cunku boyle bırılerıyle yarıs yaparsam bana daha cok azım ve motivasyon gelır
Arkadas cevaplamis tam ben yazacakken canim
Onun disinda eş li yarismalarimiz var takip ettikce öğrenirsin aydingelini aydingelini
4.takimin fit hatunlari gunaydin :KK68: :KK68: :KK68: :KK68:
Perseminiz hafif geçmesi dilegiyle,bugünü hafif geçirin yarina bol eksiler gelsin :KK5:
Coknsaol canim destegin icin
Merhaba canım. Evet her cuma sabah tercihen wc sonrası tartılıp kilomuzu bildiriyoruz fotoğraflı haliyle. Pazartesi günleride fotoğrafsız kg bildiriyoruz hafta sonu çok kaçamak yapmış mıyız diye otokontrol mahiyetinde 😂
Hergün akşam yediklerini içtiğin suyu ve sporunu da yazarak toplu şekilde paylaşıyosun. 2 hafta deneme süresi oluyo grupta aktifliğin iyi ise kg veriyosan asıl listeye girip tüm gruplar arasında yarışıyoruz takım olarak.
birde tansucum takım içi eşleştirme yapıyo menülerimize eşimizi etiketleyip onunla da kg vermeye çalışıyoruz
Arrietty_ Arrietty_ Birgaripanne Birgaripanne Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS kaptanlarm baktım kimse henüz cevap vermemiş bari ben bildiklerimi yazayım dedim 🥰😘
Diline saglik

Arkadas cevaplamis tam ben yazacakken canim
Onun disinda eş li yarismalarimiz var takip ettikce öğrenirsin aydingelini aydingelini

Coknsaol canim destegin icin

Diline saglik
Nidemek iyisiniz maşaallah siz zaten bir motiveye bakar :KK5:

Kuzenimin bebegi olmustu onun 40 mevlidine gidecegiz kacamak 0 sekilde gelmeyi dusunuyorum bakalim

haha kaçamak demişken ben de araya sıkıştırayım. ben cuma da spor ve diyete ful uyacağım ancak cumartesi gerçekten 1 hafta öncesinden planlarını kurduğum şeyler var onları yiyeceğim ama sporu normal yapacağım. pazardan itibaren de öncekinden daha sıkı bir diyet ve spor programına başlıyorum. bu hafta iyi bir eksi gelecek benden ama yine de haftaya eşleşmeye katılmasam olur mu? cumartesi de mümkünse menümü yazmak istemiyorum, 1 aydır vicdan yapmadan ilk kez sevdiğim bir şeyler yiyeceğim, suçlu hissetmek istemiyorum.

Ay burası çok sessiz bugün
Menümü paylaşayım bari ben de :)
Akşam yemeğinde yoğurdun altında kalan şey fırında kabak. Az yağlı bol baharatlı.
Sabah da protein ağırlıklı beslendim.
5te yedim akşam yemeğini ama acıkmamıştım hiç. Geçe kalmasın diye yedim.
Su 2 ltyi geçti. 3 olur yine.
Spor yok
Canım hiç istemedi :)
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Arrietty_ Arrietty_ ve kayıp eşim matilda34 matilda34

Eklentiler

• AD7671AB-C040-4174-A3C3-6D59DE9FA2C1.webp
    AD7671AB-C040-4174-A3C3-6D59DE9FA2C1.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 34
  • 103CF3C1-373D-476F-A00F-502D74ACE604.webp
    103CF3C1-373D-476F-A00F-502D74ACE604.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 33
Back
X