- 4 Şubat 2014
- 5.201
- 18.766
- 448

Ben haftasonundan korkuyorum, bahçelik bir yere gidesim var şöyle yeşil yeşil. İştah açıyor öyle yerler de malum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devam edeyim mi? Güzelleşiyor mu yoksa aynı ayarda mi devam ediyor canım.Aaa çok güzel dizi bende izledim :)
Arrietty_ Zeynep'cim başladım moon lovers a ilk üç bölümünü izledim. Ama sanki yaşlı kaçtım bu diziye ben
![]()
Ben beğendim canım , Kore dizisinden bahsediyoruz değil mi ? Bayağı entrikalı bir dizi .Devam edeyim mi? Güzelleşiyor mu yoksa aynı ayarda mi devam ediyor canım.
Menün süpermiş canımmheello,aydingelini tekrar merhaba canıms
kahvaltı:
2 yumurta, 1 dilim fıstıkezmeli ekmek
öğlen: 200 ml süt ile kahve
akşam: salata + 4 köfte, 2 yk yoğurt
şimdi spor öncesi: 1 tk fıstıkezmesi
spor: 6k adım + 25 dk leslie + 1 saat bant ile bacak/kol egzersizi
su: yatana kadar 3 olur şu an 2
Ben beğendim canım , Kore dizisinden bahsediyoruz değil mi ? Bayağı entrikalı bir dizi .
Severim aslinda romantik dizileri ama oyuncular çok küçük geldi gözüme ondan galiba etkilenemedim. Bir de koreliler normalde de olduğundan daha genç duruyor zatenNiye kiz :)
Ozaman Sana farkli tarz lazim
Evet canım bana daBen beğendim canım , Kore dizisinden bahsediyoruz değil mi ? Bayağı entrikalı bir dizi .
Menün süpermiş canımm
benim de menüm
Öğlen de 1,5 tost
ara yok
akşam: 1 kase kısır 3 bardak çay
Spor tüm gün ev toplamaca. Ablamlar burdalar ne iş ne bulaşık bitiyo tam delirmelik
Su: 2 lt anca olmuştur
Pazar gününden sonra düzene giricem bende menüler karmakarışık bi düzen kalmadı
Menün süpermiş canımm
benim de menüm
Öğlen de 1,5 tost
ara yok
akşam: 1 kase kısır 3 bardak çay
Spor tüm gün ev toplamaca. Ablamlar burdalar ne iş ne bulaşık bitiyo tam delirmelik
Su: 2 lt anca olmuştur
Pazar gününden sonra düzene giricem bende menüler karmakarışık bi düzen kalmadı
Bu arada hala o izlediğim kore filminin adını bulamadım. Nette aradım ama o kadar çoklar ki, görsem hatirlarim diye bir umut baktım. Çok güzeldi yaaBen cevap vereyimevet Kore dizisi olan.
Ben cok seviyorum o diziyi. Sende mi benim gibi 2 sezon olacak diye bekleyenlerdensin?
Tansu canım eş olmuşuz. Çok.memnun oldum. Inşallah kör kuyulardan zirveye cikacaz birlikteyeni eş listemizzz hayırlı olsunnn
@Hyperborea17 @bnnu
@esmeriiimArrietty_
@minimalce_ @mifihafa
@Aomine Daiki @Akrrep
@Beklenen2 @matilda34
@Tanssss M MaviFeslegen
B bargaaydingelini
@JaneRizzoli @WitcherGirl
@Melegimkorusun @BlueSkyyyy
@hnd_ @Milana firuze
FitFiliz @melek ada
Inşallah benimkide öyle olur . 3 kilo birden giderCeydoş bir anda 55 kusurden 58 üstüne çıkmıştım . Ödem mis demekki. Tansiyonum dusmeyince çifter çifter tansiyon hapi içtim iki hafta , hatta bazen uc tane içtim günde . Üzerine baş agrim geçsin diye sürekli ağrı kesiciler içtim . Regl aynı haftaya denk geldi . İşteki sorunlar, gece nöbetleri felan derken su tutmuş vücut .yoksa bir anda bu kadar dusemem . İlaçları bayağı azalttım daha iyiyim diye . Azaltinca eksi çıktımboşuna izine ayrılmış oldum , takımı batirmayim dedim , kilo sandım ödem mis:) neyse mezuniuete yakın asıl listeye geçer mezun olurum artık .
Severim aslinda romantik dizileri ama oyuncular çok küçük geldi gözüme ondan galiba etkilenemedim. Bir de koreliler normalde de olduğundan daha genç duruyor zaten ☺
Bu arada hala o izlediğim kore filminin adını bulamadım. Nette aradım ama o kadar çoklar ki, görsem hatirlarim diye bir umut baktım. Çok güzeldi yaa
My sassy girl'ün orijinali de güzeldi. Ama o zaten en ünlüsü galiba.
Normalde babamın evinde kalıyolar ama sabahtan akşama kdar bendeler. Ablamda sağolsun rahatına çok düşkündür anca hizmet bekliyo canı isterse kalkar bişeyler yapar. Kızları da allahım sabırlık. Sofradan kalkıyo açım diye ağlıyo, heryer kırıntı içinde. Yediğinde içtiğinde değilim de sürekli peşlerini topla bilmem ne yap. 2 kere makine çalışıyo içtikleri bardaktan su içmezlermiş korona varmış. Bugün de ablam köye gitti kısır yaparsın akşama dedi. Kek yaptım kısır yaptım gelmiş yemek yaparsın sanmıştım diyo. 3 çocukla bunu yaptığıma dua et dedim. Kocam geldiğinde niye ev süpürüyormuşum. Halim vaktimmi kaldı hemde ne olacakmış süpürnce dedim. Ay valla bunaldım pazar gününden beri ensemdeler . Giderken de çocuğu kudurttular hadi gel giy ayakkabılarını diye. Çenen çıkmasın dedim. İşi bittiği için başladı apartmanda bağırmaya beddua mı ediyomuşum napıyo muşum bilmem ne bilmem ne. Valla hal kalmadı.Ah guzelim misafir olunca zor.
Tatile mi geldiler size? Yardimci oluyordu umarim Ablan. Yoksa insan bitik dusuyor
Valla bugün çok saçma bigün oldu canım. Menümü revize ediyorumcok az yememis misin sanki amadikkat et kendine
Öğretmenli birşeydi. Çocuklar böyle salla gidilen bir köydeydi. Umutsuz vaka denen tiplerden ama kadın onların sene sonunda sınıf geçme sınavından başarılı olmasını sağlamıştı filan. Ondan önceki öğretmene aşık oluyordu mektuplardanBiraz yazsana konusunu. Belki tanidik gelir
Teşekkürler tatlim.Ozaman Sana biraz daha olgun oyunculari olan dizi yazayim.
1. Dinner mate
2. Mystic pop up bar
3.Goblin. Kesinlikle izlenmesi gerek
4.Black
5.Crash landing on you buda mutlaka izlenmesi gerek listesinde
6.Terius Behind Me
Normalde babamın evinde kalıyolar ama sabahtan akşama kdar bendeler. Ablamda sağolsun rahatına çok düşkündür anca hizmet bekliyo canı isterse kalkar bişeyler yapar. Kızları da allahım sabırlık. Sofradan kalkıyo açım diye ağlıyo, heryer kırıntı içinde. Yediğinde içtiğinde değilim de sürekli peşlerini topla bilmem ne yap. 2 kere makine çalışıyo içtikleri bardaktan su içmezlermiş korona varmış. Bugün de ablam köye gitti kısır yaparsın akşama dedi. Kek yaptım kısır yaptım gelmiş yemek yaparsın sanmıştım diyo. 3 çocukla bunu yaptığıma dua et dedim. Kocam geldiğinde niye ev süpürüyormuşum. Halim vaktimmi kaldı hemde ne olacakmış süpürnce dedim. Ay valla bunaldım pazar gününden beri ensemdeler . Giderken de çocuğu kudurttular hadi gel giy ayakkabılarını diye. Çenen çıkmasın dedim. İşi bittiği için başladı apartmanda bağırmaya beddua mı ediyomuşum napıyo muşum bilmem ne bilmem ne. Valla hal kalmadı.
zaten sıcak çocuk emereek uyuyo ter su içinde kaldık şimdi
Valla bugün çok saçma bigün oldu canım. Menümü revize ediyorum
Öğlen 1 de türk kahveside içmiştim tosttan önce. Çok değişikti bu günün menüsü