- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum günün kutlu olsun o zamanGünaydın kızlar bugün sabah kalktım kahvaltı sonrası ev temizliği ile uğraştım duş aldım derken şükür bittiBugün benim doğum günüm nikahımıza 2 hafta kaldı yine de kaçamaklı olacak akşam bunu düşünüyorum ama bakalım. Benimki akşama yemek yapma dedi dışarda yesek keşke başbaşa romantik zaman geçirmek istiyorum ama böyle bir hayale kapıldığım için de kendime biraz kızdım sonra kendim üzülüyorum olmayınca
Bakalım bekleyip göreceğiz ama pek umudum yok. Kayınvalidemlere gideriz muhtemelen başka bir plan yapacağını sanmıyorum. Bir de yapması gereken bir şey var bugün yaptı yaptı daha da olmazsa ömür boyu derdini hem o çekecek hem ben.. Çok gizemli oldu gün sonu paylaşcam sizinle kafam çokkk karışık
![]()
Doğum günün kutlu olsun canım, içine sinen birini bulmuşsun ne güzel. Bir zananlar kafayı taktiğin şeyler sonra küçük geliyor. Üzülme ayrıntılara genele bak tatlım..Günaydın kızlar bugün sabah kalktım kahvaltı sonrası ev temizliği ile uğraştım duş aldım derken şükür bittiBugün benim doğum günüm nikahımıza 2 hafta kaldı yine de kaçamaklı olacak akşam bunu düşünüyorum ama bakalım. Benimki akşama yemek yapma dedi dışarda yesek keşke başbaşa romantik zaman geçirmek istiyorum ama böyle bir hayale kapıldığım için de kendime biraz kızdım sonra kendim üzülüyorum olmayınca
Bakalım bekleyip göreceğiz ama pek umudum yok. Kayınvalidemlere gideriz muhtemelen başka bir plan yapacağını sanmıyorum. Bir de yapması gereken bir şey var bugün yaptı yaptı daha da olmazsa ömür boyu derdini hem o çekecek hem ben.. Çok gizemli oldu gün sonu paylaşcam sizinle kafam çokkk karışık
![]()
Simdi paylas canimGünaydın kızlar bugün sabah kalktım kahvaltı sonrası ev temizliği ile uğraştım duş aldım derken şükür bittiBugün benim doğum günüm nikahımıza 2 hafta kaldı yine de kaçamaklı olacak akşam bunu düşünüyorum ama bakalım. Benimki akşama yemek yapma dedi dışarda yesek keşke başbaşa romantik zaman geçirmek istiyorum ama böyle bir hayale kapıldığım için de kendime biraz kızdım sonra kendim üzülüyorum olmayınca
![]()
Teşekkür ederim genele baka baka ah ahDoğum günün kutlu olsun canım, içine sinen birini bulmuşsun ne güzel. Bir zananlar kafayı taktiğin şeyler sonra küçük geliyor. Üzülme ayrıntılara genele bak tatlım..
Simdi paylas canim
Teşekkürler kaptanım yok gün bitsin ne düşündüm ne oldu ona göre yazıcam size
Teşekkür ederim kaptanım
Evet canım şimdi gördüm güncellenmiş liste.
Canim keske soyleseydin diyetisyene eger cikarsan 6 ay giremiyorsun esas listeye ama dışarıdan devam edebilirsin yani menu spor paylasimi yapabilirsin
Kilo konusunda biraz konuştuk, benim bir kaç sözüm üstüne dedi tartılma diye :) takıntılı olacağımı fark etti.listeden çıkmana değmez sanki ya. tartılır ama bir sebepten sabit ya da fazla çıkarsa kilon, randevu günün gelmeden bunu kafana takmazsın belki. sonuçta bir uzman eşliğinde besleniyor ve kilo veriyor olacaksın, neden böyle oldu diyip ceza verilmesi sözkonusu olmaz herhalde. ama benim gibi sabit kalınca kolay demoralize oluyorsan sen bilirsin tabii.
Harika bir eksi canim, tebrikler..Gunaydin hayirli cumalar
Gecen cuma:89.5
Bugun:88.1
Fark:1.4
Yuzde:%1.56
B bargaCEYDOS
Birgaripanne
Yawrukush
Arrietty_
Eki Görüntüle 2657346
Tebrikler canim, randevun guzel gecer umarim..Geçen hafta 71,9
Bu hafta 71,3
Fark 0,6
Yüzde 0,834
Çok az gitti bu hafta
Moralim bozuldu çok
Yarın diyetisyen randevusu aldım
Emeklerine saglik kaptanim :)Haftalik spor yarismamiza bugünden basliyoruzUnutmayalim kizlar. Günde 10.000 bin adim saglikli olmak icin
Bu hafta adim yarismamiz var
Onun disinda 15dklik videolar ekleyecegim.
Video tarzina göre puan hesabi yaparsiniz
Günde 16.000 bin adim kilo vermek icin elde etmeniz rakamdir
Gececek bu zamanlar Aysuncum, icini ferah tut..Evet canım nasip böyleymiş, biraz daha zaman geçmesi gerekiyor sanırım, eşimin yeni işi, şehir de kesinleşmedi onun da stresi ayrıhakkımızda hayırlısı olsun diyorum artık. Sen nasılsın ?
Tebrikler kızlar![]()
Ne guzel bir eksiydi bu :)Gecen hafta 66
Bu hafta 65. 3 olarak goruyorum. Analogun gicik yani
Fark - 0,7
Yüzde - 1,06
Yawrukush
CEYDOS
Birgaripanne
Ve günün videosu
- Tao bo puani ise kardio dan hesapliyoruz. Yani dakikasi 10 puan
Ayrica adim yarisimizda var. Tüm hafta boyunca
Menü paylasiminda sporunuzu bildirip adim sayisinizi hesaplayip beni tagleyin ki listeye daha kolay ekleyeyim
Canim listeye yeni giren uyemiz oldugun icin , 2 ay izin kullanma hakkin yok , sadece kendi isteginle yarismadan ayrilabilirsin.
Afiyet olsun canım. Menün güzel. Bana sırrını da verirsen tamamdırBugun ki menum
Saah
150 gram yulafli omlet
3gen peynir 1
8 zeytin
Salatalık
Ogle
Simit koftesi 3 4 kasik sizin icin foto atiyorum merak edenlere
Aksam
Kabak spagetti
Su 10 bardak olmustir
spor 10000 adim 500p
M MaviFeslegen
Yarışmadan ayrılayım o zaman özgecim ben.Canim listeye yeni giren uyemiz oldugun icin , 2 ay izin kullanma hakkin yok , sadece kendi isteginle yarismadan ayrilabilirsin.
Ama bu sekilde kendi isteginle ayrilir isen, 6 ay tekrar yarisamazsin , kurallar geregi.
Sadece liste disinda kilo verebilirsin.
Karar senin nasil istersen, ben istegin dogrultusunda yardimci olurum sana..
Fakat yarismadan ayrilmak istesen dahi, onumuzdeki cuma bildrim yapmak zorundasin, bildirim yapmazsan yarismadan ayrilamazsin..
Tabiki edebilirsin canim ama cuma gunu tartilip bildirim yapmak zorundasin.Yarışmadan ayrılayım o zaman özgecim ben.
liste dışı takılmaya devam edebilir miyim![]()