- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
Cuma tartılmam mümkün değilTabiki edebilirsin canim ama cuma gunu tartilip bildirim yapmak zorundasin.
Yarismadan ayrilmak icin..
Evde tartı yok
Ailemleyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma tartılmam mümkün değilTabiki edebilirsin canim ama cuma gunu tartilip bildirim yapmak zorundasin.
Yarismadan ayrilmak icin..
Hepsini mi sattıKizlar esim Bugun kecileri satti yani sut tarcin karisimim gitti kahvemde tabi![]()
Canim yarisma kurallari geregi tartilip izne ayrilinabiliniyor, ya da yarismadan bu sekilde ayriliyoruz.Cuma tartılmam mümkün değil
Evde tartı yok
Ailemleyim.
Kaptanimizin liste mesaji burada. Listeye yeni girdigi halde o bu sebeple cikmak isteyen bildirim yapmaktan bile imtina eden arkadaslar... “evet” derken kaptanimizin uyarilarini hic mi okumadiniz?JaneRizzoli ,
BLU3 , @minimalce_ kizlar 2 haftalik deneme surelerinizi tamamladiniz.Hepiniz aktif uyelerimizsiniz.Esas listeye girebilirsiniz.Fakat esas listenin sorumluluklari oldukca fazla, duzenli menu-spor bildirimi, listeye girdikten sonra ilk 2 ay hicbir sekilde izne ayrilamama, her hafta takim icin kilo verme, takimda aktif olma vs vs..
Butun bu sorumluluklari alip , yarisma listesine katilmak istiyor musunuz?
Yoksa liste disinda da simdiye kadar oldugu gibi kilo vermeye devam edebilirsiniz.Hic bir fark yok..Cevaplarinizi bekliyorum..![]()
65 e dusunce sozAfiyet olsun canım. Menün güzel. Bana sırrını da verirsen tamamdır![]()
Yok kecileri kurbanliklar duruyorHepsini mi sattı
Ben çok bağ kurarım hayvanlarla.
10 kilo var daha tansu o zaman kadar nasil bekleyim65 e dusunce soz
Yok kecileri kurbanliklar duruyor
10 haftacik10 kilo var daha tansu o zaman kadar nasil bekleyim![]()
Cok fenasin10 haftacik![]()
Canim eksik olma, sizlerin desteklerinizi, ilginizi gorunce cok mutlu oluyorum, beraber ne guzel seyler yapiyoruz diyorum.İyi aksamlar
Sabah-ogle
Salamli omlet (2 parmak kalinliginda-2 yumurta ile), sogus domates, salatalik, acur, bir kucuk pancar, siyah zeytin (10 tane), gobek marul (avuc ici kadar) ve ayran
Ara
Bir salkim beyaz uzum (dondurulmus)
Aksam
Kilis tava (2 porsiyon), ezme domates salatasi (2 porsiyon), koz biber ve domates, ayran
1 saat sonra 2 erik yiyecegim
Su 2.5 simdilik
Adimi yatmadan once bildirecegim (7560 suan)
Kaptanimizin liste mesaji burada. Listeye yeni girdigi halde o bu sebeple cikmak isteyen bildirim yapmaktan bile imtina eden arkadaslar... “evet” derken kaptanimizin uyarilarini hic mi okumadiniz?
Biraz sorumluluk biraz emege saygi...
Niye satti gulum esin?65 e dusunce soz
Yok kecileri kurbanliklar duruyor
Nasilsin canim ,keyfin nasil?Cok fenasin
Canım ayın 20sine kadar 2 hafta geçiyor. 3 olmuyor. Ben ondan sonra bildirim yapıp ayrılayım.Canim yarisma kurallari geregi tartilip izne ayrilinabiliniyor, ya da yarismadan bu sekilde ayriliyoruz.
Diger turlu bildirim yapmazsan , 1 hafta bekleniyor, 2 hafta bekleniyor, 3, hafta diskalifiye olunuyor
Senin durumunda ayin 20sinden once bildirim yapamayacaksan , 3 hafta bildirim yapmamis olacaksin.
Diskalifiye olunuyor bu durumda.
Annenlerde eski tarti var demistin sanki, ya da hic imkanin yok mu tartilmak icin..
Ayin 24u, 3. cuma oluyormus yanlis hesaplamisim.Canım ayın 20sine kadar 2 hafta geçiyor. 3 olmuyor. Ben ondan sonra bildirim yapıp ayrılayım.
Ben tartılırdım normalde diretmem bu kadar da
Diyetisyen deli tembihler gibi tembihledi
O tartarken de ben yine tartıya bakmıycakmışım
Önce analiz edecekmiş sonra sonucu söyleyecekmiş
Mesajlar gozden kacmiyor kaptanim. Goruluyor ama onemsenmiyor. 2 hafta bildirim yapmayayim yazmis en son mesajinda. Listedeki diger arkadaslara hakaret degil mi bu? Yaris modunda hirs yapip emek harciyoruz belki. Sifir katkiyla listede olarak bize saygisizlik etmis olmuyor mu...Canim eksik olma, sizlerin desteklerinizi, ilginizi gorunce cok mutlu oluyorum, beraber ne guzel seyler yapiyoruz diyorum.
Mesajlar bazen gozden kacabiliyor, bir orta yolunu bulacagiz insallah..
Bu donmus uzumu aklima soktun, bugun alisvris gunum alip deneyecegim ilk firsatta,gunun cok guzel olmus..
Cok.sukur halimize. Sıcaklarla bogusuyoruz. Gribim.geciyor yavaş yavaş. Kilomda eskiye dönerse çok.mutlu olacam. Sen nasılsın canimNasilsin canim ,keyfin nasil?
Bir dahakinde belki tartılma demez banaAyin 24u, 3. cuma oluyormus yanlis hesaplamisim.
Peki 24 unde bildirim yapip , kendi isteginle ayrilirsin canim..
6 ay yeniden yarisamazsin.
2 haftada bildirim yapmadigin icin yuzden bolunur, saglik olsun..
Canim haklisin, hemde cok..Mesajlar gozden kacmiyor kaptanim. Goruluyor ama onemsenmiyor. 2 hafta bildirim yapmayayim yazmis en son mesajinda. Listedeki diger arkadaslara hakaret degil mi bu? Yaris modunda hirs yapip emek harciyoruz belki. Sifir katkiyla listede olarak bize saygisizlik etmis olmuyor mu...
Sahi hastaydin, aklimdan cikmis, nasil oldun gulum?Cok.sukur halimize. Sıcaklarla bogusuyoruz. Gribim.geciyor yavaş yavaş. Kilomda eskiye dönerse çok.mutlu olacam. Sen nasılsın canim
İnsallah Kaptanim. Cok demoralize oldum ben...Canim haklisin, hemde cok..
Uyelerimize, hepsine , listeye girmeden once, takima geldiklerinde emek verip tek tek kurallarimizi anlatiyoruz..
Ilmek ilmek , sIkIlmadan, her uyeye yeniden..
Fakat her uyenin bu yarismayi onemseme derecesi malesef farkli oluyor.
Yarisma kurallari cok net, net olmayanlarda yillar icinde ihtiyaca gore netlestiriliyor..
Uyemizi bildirimsiz kendi istegiyle yarismadan ayirmak icin yazacagim kaptanlara, 2 hafta listede tutmak durumunda kalmayacagiz diye umuyorum..![]()
Asla demoralize olacak bir durum yok.İnsallah Kaptanim. Cok demoralize oldum ben...