• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhaba, bugün yeni spor ve diyet listemi aldım, bugün ne kilo aldıysam yarın ve öbür gün gider hiç şüpheniz olmasınla başlayayım, öncelikle senin için aydingelini aydingelini (çok özür dilerim eşimcim, eğer daha önce adını paylaştıysan tekrar paylaşman mümkün mü, 0mb hafızamla unuttum :( )

sabah: 1 kişilik serpme kahvaltının yarısı + 1 peynirli gözlemenin yarısı

öğlen: 6 adet midye tava (ekmek yok sırf midye) + 1 bira, 1/3 karam gurme

akşam: kıyma soslu spagetti + 150 gr kadar herhalde dondurma

spor: sabah 10'da evden çıktım, akşam 7'ye kadar oraya yürü buraya yürü.
su: 2.5 lt yapacağım yatmadan

bugün için daha şerbetli tatlılı planlarım vardı ama o ne sıcak allah o ne sıcak içim bayıldı.

Günaydın kızlar bugün sabah kalktım kahvaltı sonrası ev temizliği ile uğraştım duş aldım derken şükür bitti :KK76: Bugün benim doğum günüm nikahımıza 2 hafta kaldı yine de kaçamaklı olacak akşam bunu düşünüyorum ama bakalım. Benimki akşama yemek yapma dedi dışarda yesek keşke başbaşa romantik zaman geçirmek istiyorum ama böyle bir hayale kapıldığım için de kendime biraz kızdım sonra kendim üzülüyorum olmayınca :KK51::KK51: Bakalım bekleyip göreceğiz ama pek umudum yok. Kayınvalidemlere gideriz muhtemelen başka bir plan yapacağını sanmıyorum. Bir de yapması gereken bir şey var bugün yaptı yaptı daha da olmazsa ömür boyu derdini hem o çekecek hem ben.. Çok gizemli oldu gün sonu paylaşcam sizinle kafam çokkk karışık o_O
Doğum günün kutlu olsun canım. Umarım hersey gönlünce olur 🥰🥰
Gececek bu zamanlar Aysuncum, icini ferah tut..
Ben bildigin gibiyim kuzum , bir degisiklik yok.. :)
Evet canım dediğin gibi geçecek sadece zamana ihtiyacımız var 🥰🥰 ben aslında kendi kendine de yapacak birseyler buluyorum yetiyorum kendime. birde çocuk olunca gurbet bir nebze daha kolay oluyor. Ama insan 1 tane de olsa bir dost arıyor.
Nasil geciyor aksaminiz kizlar, ses verin, ozledim hepinizi.. :KK200:
Yorgun 😂😂 bugün baya yürüdük ayaklarım çok ağrıyor. Sen nasılsın? Ne zaman izini bitireceksin ?

Selam kızlar ben de menümü yazıp günahlarımı dökeyim ortaya 🙈😂😂 baştan söyleyeyim bugün cheat day yaptım kilo vermem yavaşladı vücut kendine gelsin istedim yarın tekrar low carb düzene dönüyorum

11:00
1 haşlanmış yumurta, 1 yk kadar light krem peynir, domates, salatalık, 2 dilim karabiberli ekmek

16:00
Ekmek arası Tavuk nugget
( küçük ekmekçiklerden)

18:00
4-5 çatal tiremisu ( çok özlemişim tatlıyı), sütlü kahve

20:30
Soğuk mineral sulu yeşil çay yapıp içeceğim ( dukan birası gibi)

Su: 2,5 lt
Spor: 16000 adım: 800 puan
Aomine Daiki Aomine Daiki

merhaba, bugün yeni spor ve diyet listemi aldım, bugün ne kilo aldıysam yarın ve öbür gün gider hiç şüpheniz olmasınla başlayayım, öncelikle senin için aydingelini aydingelini (çok özür dilerim eşimcim, eğer daha önce adını paylaştıysan tekrar paylaşman mümkün mü, 0mb hafızamla unuttum :KK43: )

bugün için daha şerbetli tatlılı planlarım vardı ama o ne sıcak allah o ne sıcak içim bayıldı.
İsmim yağmur canım. Benimde isim hafızam pek yok böyle birden kalabalığa girince 🙊 valla benimde menüm berbat bugün hatta 71,8 gösterdi biraz önce tartı tok karnımaydım ama yani acaip değişik günler geçiriyorum ablam burda iyice şiştim artık ruhen

sabah: 2 yumurtadan omlet 1 dilim ekmek 4 dilim salam

ara türk kahvesi

öğlen yoktu

akşam: 1 kasetarhana çorbası 2 yk pilav 3 köfte 1 minik patates

su anca 1,5 olmuştur. Pzara gidip geldim ev toplamaca vs anca bukadar oldu

merhaba, bugün yeni spor ve diyet listemi aldım, bugün ne kilo aldıysam yarın ve öbür gün gider hiç şüpheniz olmasınla başlayayım, öncelikle senin için aydingelini aydingelini (çok özür dilerim eşimcim, eğer daha önce adını paylaştıysan tekrar paylaşman mümkün mü, 0mb hafızamla unuttum :KK43: )

Of off off midye tava deme, hemde birayla, ZALIMSINNNNN :KK70: :KK70:

İsmim yağmur canım. Benimde isim hafızam pek yok böyle birden kalabalığa girince 🙊 valla benimde menüm berbat bugün hatta 71,8 gösterdi biraz önce tartı tok karnımaydım ama yani acaip değişik günler geçiriyorum ablam burda iyice şiştim artık ruhen

ara türk kahvesi

öğlen yoktu

bahar ben de, yağmurcum. afiyet olsun, o kadarcıktan bir şey olmaz bence ucuz atlatmışsın, zaten dün de bir şey yememiştin. insan stresliyken gözü de hiç doymaz hem, bence gayet iyisin sen <3

Of off off midye tava deme, hemde birayla, ZALIMSINNNNN :KK70: :KK70:

künefe yemeye diye kadıköye indim valla, baktım o sıcakta künefenin k'sini görsem bayılıcam, rota değişti böyle oldu. içmeye içmeye alkol toleransım o kadar düşmüş ki biranın ortasında 'ehueh' diye sırıtmaya başladım sdhkfhsadşkj

Doğum günün kutlu olsun canım. Umarım hersey gönlünce olur 🥰🥰

Evet canım dediğin gibi geçecek sadece zamana ihtiyacımız var 🥰🥰 ben aslında kendi kendine de yapacak birseyler buluyorum yetiyorum kendime. birde çocuk olunca gurbet bir nebze daha kolay oluyor. Ama insan 1 tane de olsa bir dost arıyor.

Yorgun 😂😂 bugün baya yürüdük ayaklarım çok ağrıyor. Sen nasılsın? Ne zaman izini bitireceksin ?
Cok haklisin, gurbette dost buldun mu kardes gibi oluyor..
Insan her zaman ozluyor oyle dostlari..
Ben diyeti saldim melegim, hesapta diyet yapiyorum ama tartinin ve istahimin bundan haberi yoko_O

Selam kızlar ben de menümü yazıp günahlarımı dökeyim ortaya 🙈😂😂 baştan söyleyeyim bugün cheat day yaptım kilo vermem yavaşladı vücut kendine gelsin istedim yarın tekrar low carb düzene dönüyorum

11:00
1 haşlanmış yumurta, 1 yk kadar light krem peynir, domates, salatalık, 2 dilim karabiberli ekmek

16:00
Ekmek arası Tavuk nugget
( küçük ekmekçiklerden)

18:00
4-5 çatal tiremisu ( çok özlemişim tatlıyı), sütlü kahve

20:30
Soğuk mineral sulu yeşil çay yapıp içeceğim ( dukan birası gibi)

Su: 2,5 lt
Spor: 16000 adım: 800 puan
Aomine Daiki Aomine Daiki
Oyy bugun takimin menuleri ne boyle, istah aciyor :))

ara türk kahvesi

öğlen yoktu

Gulum sana yazamadim, ablanin yardim etmemesine, senin cok yorulmana uzuldum ama sayili gun pazar gidiyorlar demissin gecmis gitmis..
Sen kardesligini yapmissin ne mutlu..

künefe yemeye diye kadıköye indim valla, baktım o sıcakta künefenin k'sini görsem bayılıcam, rota değişti böyle oldu. içmeye içmeye alkol toleransım o kadar düşmüş ki biranın ortasında 'ehueh' diye sırıtmaya başladım sdhkfhsadşkj
Kunefe mi bizim seninle damak tadimiz nasil benziyor yaa, buzlukta kunefe zulalarim var bana gelseydin:))
Alkol ara sira, ortaminda keyifli oluyor ama sIk kullanmamakla iyi yapiyorsun kuzum, sagligimiza dikkat etmek en guzeli.

Back
X