- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Amin kaptanimmmCanim Allah bereketli kazanclar versin yine alirsiniz.
Huzurunuz, sagliginiz daim olsun, gerisi alinir , yapilir.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kaptanimmmCanim Allah bereketli kazanclar versin yine alirsiniz.
Huzurunuz, sagliginiz daim olsun, gerisi alinir , yapilir.![]()
Kaptanim benim hergunum odul yalniz kabak bende odem yapmis olabilir miCok begendim odul yapmamissin , afiyet olsun canim..
Ha odulumu yaptim fruko ictimCok begendim odul yapmamissin , afiyet olsun canim..
Cunku kucuk abdestime cok cikmaz oldum 1 2 gune elim ayagim siserse birakirimCok begendim odul yapmamissin , afiyet olsun canim..
Olabilir canim, kabagi cok severim ama ne zmaan yesem acayip sisirir beni..Kaptanim benim hergunum odul yalniz kabak bende odem yapmis olabilir mi
Tamam canim takip et vucudunu..Cunku kucuk abdestime cok cikmaz oldum 1 2 gune elim ayagim siserse birakirim
Doğum günün kutlu olsun canım. Umarım hersey gönlünce olurGünaydın kızlar bugün sabah kalktım kahvaltı sonrası ev temizliği ile uğraştım duş aldım derken şükür bittiBugün benim doğum günüm nikahımıza 2 hafta kaldı yine de kaçamaklı olacak akşam bunu düşünüyorum ama bakalım. Benimki akşama yemek yapma dedi dışarda yesek keşke başbaşa romantik zaman geçirmek istiyorum ama böyle bir hayale kapıldığım için de kendime biraz kızdım sonra kendim üzülüyorum olmayınca
Bakalım bekleyip göreceğiz ama pek umudum yok. Kayınvalidemlere gideriz muhtemelen başka bir plan yapacağını sanmıyorum. Bir de yapması gereken bir şey var bugün yaptı yaptı daha da olmazsa ömür boyu derdini hem o çekecek hem ben.. Çok gizemli oldu gün sonu paylaşcam sizinle kafam çokkk karışık
![]()
Evet canım dediğin gibi geçecek sadece zamana ihtiyacımız varGececek bu zamanlar Aysuncum, icini ferah tut..
Ben bildigin gibiyim kuzum , bir degisiklik yok.. :)
YorgunNasil geciyor aksaminiz kizlar, ses verin, ozledim hepinizi..![]()
İsmim yağmur canım. Benimde isim hafızam pek yok böyle birden kalabalığa girincemerhaba, bugün yeni spor ve diyet listemi aldım, bugün ne kilo aldıysam yarın ve öbür gün gider hiç şüpheniz olmasınla başlayayım, öncelikle senin içinaydingelini (çok özür dilerim eşimcim, eğer daha önce adını paylaştıysan tekrar paylaşman mümkün mü, 0mb hafızamla unuttum
)
sabah: 1 kişilik serpme kahvaltının yarısı + 1 peynirli gözlemenin yarısı
öğlen: 6 adet midye tava (ekmek yok sırf midye) + 1 bira, 1/3 karam gurme
akşam: kıyma soslu spagetti + 150 gr kadar herhalde dondurma
spor: sabah 10'da evden çıktım, akşam 7'ye kadar oraya yürü buraya yürü.
su: 2.5 lt yapacağım yatmadan
bugün için daha şerbetli tatlılı planlarım vardı ama o ne sıcak allah o ne sıcak içim bayıldı.
Of off off midye tava deme, hemde birayla, ZALIMSINNNNNmerhaba, bugün yeni spor ve diyet listemi aldım, bugün ne kilo aldıysam yarın ve öbür gün gider hiç şüpheniz olmasınla başlayayım, öncelikle senin içinaydingelini (çok özür dilerim eşimcim, eğer daha önce adını paylaştıysan tekrar paylaşman mümkün mü, 0mb hafızamla unuttum
)
sabah: 1 kişilik serpme kahvaltının yarısı + 1 peynirli gözlemenin yarısı
öğlen: 6 adet midye tava (ekmek yok sırf midye) + 1 bira, 1/3 karam gurme
akşam: kıyma soslu spagetti + 150 gr kadar herhalde dondurma
spor: sabah 10'da evden çıktım, akşam 7'ye kadar oraya yürü buraya yürü.
su: 2.5 lt yapacağım yatmadan
bugün için daha şerbetli tatlılı planlarım vardı ama o ne sıcak allah o ne sıcak içim bayıldı.
İsmim yağmur canım. Benimde isim hafızam pek yok böyle birden kalabalığa girincevalla benimde menüm berbat bugün hatta 71,8 gösterdi biraz önce tartı tok karnımaydım ama yani acaip değişik günler geçiriyorum ablam burda iyice şiştim artık ruhen
sabah: 2 yumurtadan omlet 1 dilim ekmek 4 dilim salam
ara türk kahvesi
öğlen yoktu
akşam: 1 kasetarhana çorbası 2 yk pilav 3 köfte 1 minik patates
su anca 1,5 olmuştur. Pzara gidip geldim ev toplamaca vs anca bukadar oldu
Of off off midye tava deme, hemde birayla, ZALIMSINNNNN![]()
![]()
Cok haklisin, gurbette dost buldun mu kardes gibi oluyor..Doğum günün kutlu olsun canım. Umarım hersey gönlünce olur
Evet canım dediğin gibi geçecek sadece zamana ihtiyacımız varben aslında kendi kendine de yapacak birseyler buluyorum yetiyorum kendime. birde çocuk olunca gurbet bir nebze daha kolay oluyor. Ama insan 1 tane de olsa bir dost arıyor.
Yorgunbugün baya yürüdük ayaklarım çok ağrıyor. Sen nasılsın? Ne zaman izini bitireceksin ?
Oyy bugun takimin menuleri ne boyle, istah aciyor :))Selam kızlar ben de menümü yazıp günahlarımı dökeyim ortayabaştan söyleyeyim bugün cheat day yaptım kilo vermem yavaşladı vücut kendine gelsin istedim yarın tekrar low carb düzene dönüyorum
11:00
1 haşlanmış yumurta, 1 yk kadar light krem peynir, domates, salatalık, 2 dilim karabiberli ekmek
16:00
Ekmek arası Tavuk nugget
( küçük ekmekçiklerden)
18:00
4-5 çatal tiremisu ( çok özlemişim tatlıyı), sütlü kahve
20:30
Soğuk mineral sulu yeşil çay yapıp içeceğim ( dukan birası gibi)
Su: 2,5 lt
Spor: 16000 adım: 800 puan
Aomine Daiki
Gulum sana yazamadim, ablanin yardim etmemesine, senin cok yorulmana uzuldum ama sayili gun pazar gidiyorlar demissin gecmis gitmis..İsmim yağmur canım. Benimde isim hafızam pek yok böyle birden kalabalığa girincevalla benimde menüm berbat bugün hatta 71,8 gösterdi biraz önce tartı tok karnımaydım ama yani acaip değişik günler geçiriyorum ablam burda iyice şiştim artık ruhen
sabah: 2 yumurtadan omlet 1 dilim ekmek 4 dilim salam
ara türk kahvesi
öğlen yoktu
akşam: 1 kasetarhana çorbası 2 yk pilav 3 köfte 1 minik patates
su anca 1,5 olmuştur. Pzara gidip geldim ev toplamaca vs anca bukadar oldu
Kunefe mi bizim seninle damak tadimiz nasil benziyor yaa, buzlukta kunefe zulalarim var bana gelseydin:))künefe yemeye diye kadıköye indim valla, baktım o sıcakta künefenin k'sini görsem bayılıcam, rota değişti böyle oldu. içmeye içmeye alkol toleransım o kadar düşmüş ki biranın ortasında 'ehueh' diye sırıtmaya başladım sdhkfhsadşkj