- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
Antep katmeriKünefe değil de şu diğeri var ya adı aklımdan uçtu yine Hatay'da filan yapılıyor. Yufka gibi birşey içine Antep fıstığı tereyağ filan. Gözleme gibi pişiyor. Adı neydi onun
O daha güzel![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Antep katmeriKünefe değil de şu diğeri var ya adı aklımdan uçtu yine Hatay'da filan yapılıyor. Yufka gibi birşey içine Antep fıstığı tereyağ filan. Gözleme gibi pişiyor. Adı neydi onun
O daha güzel![]()
Ama. ÖyleEkmekcikcikcik![]()
Canım benim Cuma boş, Cumartesi 800 puan var
Kullanici Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam @Arrietty_ 930 670 1600BLU3
513 513"@barga 300 300Birgaripanne
500 400 900Melegimkorusun
600
Sunuda paylasayim da :) biraz gaza gelin
Günlük adim + günün videosu puan hesabi
15200 (760 puan mi?)Arrietty_
Cuma spor yapmadım canım sadece dip bucak temizlik yaptım, Cumartesi’de 16000 adım: o da 800puanMelegimkorusun adim sayisi gormedim mi ben ya
Uykum var
Adimi / 100 *5 yapiyorduk ssnki
Yanlis miyimYawrukush
Birgaripanne
Çok teşekkür ederim canım :)fyzanur tebrikler canım hakediyorsun birinciliği
Tombik ama mutlu bir akşam olarak geçiyor benimki özgecim
Hatta bir de miskin miskin dizi izledim çocuklari eşime havale ediptam oldu.
Biraz az düşkün olsam keyfime diyorum bazen☺☺
Arrietty_ gobline başladım canım bugün diğerini bırakıp, iki bölüm izledim ama bayıldım
teşekkürler tavsiyen için
![]()
Cezali deilmiydin zaten tartilmamaAy inşallah kaptanım ya vallahi çok yorgunum. Bu hfta böyle boş gececek sabit çıkabilsem yeter. Pazardan kabak doldurdum bugünyarın da ekmeksiz tavuk yeyince yarını kaçamaksız kurtarırım da bugün dün fiyaskoydu vallahi. Bu hafta ne kendime ne de gruba bi faydam olacağını sanmıyorum. Cumaya kadar tartılmayıda bırakıcam yoksa moralim bozulup motivasyonum düşecek
Evet canim 100 adim 5 puan15200 (760 puan mi?)Arrietty_
Ic ic iyi gelir
Dogrusun kaptanimMelegimkorusun adim sayisi gormedim mi ben ya
Uykum var
Adimi / 100 *5 yapiyorduk ssnki
Yanlis miyimYawrukush
Birgaripanne
YazamadiiiiOyyhhh hastalarla isim şimdi bitti , sıra sabaha kadar oturup izleme aşamasına geldi .hemen bu arada menümü yazayım , hastalardan biri uyanmadan :)
Ne yani bn sağlık iznine ayrildim 6 ay giremeyecek miyimCanim keske soyleseydin diyetisyene eger cikarsan 6 ay giremiyorsun esas listeye ama dışarıdan devam edebilirsin yani menu spor paylasimi yapabilirsin
Hayir canim seninki saglik durumu bebis durumu yakarim burayiNe yani bn sağlık iznine ayrildim 6 ay giremeyecek miyim![]()
Ayy canım bnm kalbim duracaktı 6 ay giremeyecegim buraya diyeHayir canim seninki saglik durumu bebis durumu yakarim burayiseni kimse o kadar uzak tutamaz
![]()
Ayyy sorma tam mesajı attım hastanın solunum maskesinde sorun çıktı ona gittim , şimdi yazacağım :)Cezali deilmiydin zaten tartilmama
Evet canim 100 adim 5 puan
Ic ic iyi gelir
Dogrusun kaptanim
Yazamadiiii![]()
Evet kaptanimEvet. Bugunun sonucumu bu
Canim senin esin varya onu da etiketle dur bakayim bulursam4 temmuz menüm
Sabah : 2 tane haşlanmış yumurta
2 dilim kızarmış ekmek
Peynir
Zeytin
1 çay kaşığı tahin pekmez karışımı
Öğlen : 4 kaşık mantar
Yoğurt
Domates
Akşam hastanede saat 18.30 da : 2 tane yuvarlak hastane ekmeği
Zeytin
Peynir
Reçel
Saat : 23.30 : 1 elma
Su : 2 litreye yakin
Spor : yok
Yawrukush
CEYDOS
Birgaripanne
Son paylaşımında ben yoktum canım , beni es gecmissin sanırım., Çok aktif olmadığımdan diye düşündüm :)Canim senin esin varya onu da etiketle dur bakayim bulursam
1 lt yakın içtim canım bide yeşil çay içtm. Tüm gece wc derdi olmasa su içmek basit benim içinSuyu da kesinlikle arttirmak fayda ediyor.Sorun olmaz kolay su icmek diyorsan 3-3,5 yap
beslenmeyide misafir gidince dikkat edersen eminim guzel sonuc cikar cuma. Eksi olsun 100,200 farketmez, sabit olsada iyi
desteğin için teşekkürler kaptanım.Düşene bi tekmede sen vurmuyosunSen yarindan tezi yok diyetine don, bol sebze ye bu hafta.
Yuruyus, adimlama yap bol bol, toparlariz cumaya..
Yok canım ben öyle bi ceza almadım eğer gözümden kaçmadıysaCezali deilmiydin zaten tartilmama
Evet canim 100 adim 5 puan
Ic ic iyi gelir
Dogrusun kaptanim
Yazamadiiii![]()