• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selamlar guzel arkadaslarim, nasilsiniz, aksaminiz nasil geciyor, gununuz nasil gecti?
Yarin icin hazir misiniz cuma tartisina?
Ben dunden bu gune 500 gr eksideyim :)
Gune cok motive basladim.
Depodan ekrani kirik eski bir telefonumuzu bulduk , simdilik onu kullaniyorum.
Yani foto paylasimlari da yapabilecegim ,yasasin :)))

sonuna kadar izlediniz değil mi ?

Bu arada ben ne yapıyorum şimdi kilo mu bildireceğim ?
Izledim evet :)
Sevgili Kazen Kazen , ilk sayfada kurallarimiz var, orayi okumanizi rica edecegim.
Hergun , aksamlari menulerimizi, ictigimiz su miktarini ve yaptigimiz egzersizlerimizi topluca yaziyoruz.
Birbirimizin menulerine yorumlar yapiyoruz.
Cuma gunleri takim icinde eslestirme yapip, tum hafta eslerimizle birbirimize destek olarak kilo veriyoruz.
Cuma gunu yarismadan sonrada ,es yarismamizin sonuclari aciklaniyor, dereceye giren esler odul ogunu yapma hakki kazaniyor.
Bunun haricinde gunluk spor yarismalari duzenliyoruz.
Pazartesi gunleri kontrol amacli tartilip kilomuzu yaziyoruz, cuma gunleri de yarisma icin tartilip, sadece bizim takimimiza ozel olarak, tarti fotografiyla bildirimimizi yapiyoruz :)
Bu formu doldurabilirseniz sizi daha yakindan tanimis olacagiz :)

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Kazen Kazen kendimi tanitmam gerekirse, ismim Ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, beden egitimi ogretmeniyim, yurt disinda yasiyorum, bu sebeple malesef Turkiye'yi 10 saat geriden takip ediyorum :)
Diyet ve spor ile ilgili her turlu konuda neye ihtiyaciniz olursa, elimden geldigince yardimci olmaya calisirim.. :KK36:
Birgaripanne Birgaripanne , Arrietty_ Arrietty_ ve CEYDOS CEYDOS arkadaslarimiz da kaptan yardimcilarimizdir :)

Kazen Kazen kendimi tanitmam gerekirse, ismim Ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, beden egitimi ogretmeniyim, yurt disinda yasiyorum, bu sebeple malesef Turkiye'yi 10 saat geriden takip ediyorum :)
Diyet ve spor ile ilgili her turlu konuda neye ihtiyaciniz olursa, elimden geldigince yardimci olmaya calisirim.. :KK36:
Birgaripanne Birgaripanne , Arrietty_ Arrietty_ ve CEYDOS CEYDOS arkadaslarimiz da kaptan yardimcilarimizdir :)

10 ay önce sigarayı bırakmamla birlikte 12-13 kilo aldım. Normalde de kilo fazlam vardı fakat boyum göstermiyor diye pek aldırış etmedim. Fakat bu kilo zarar vermeye başlayınca artık geriye dönüş yapmam gerektiğine karar verdim.

1.98 boyum var, 115 kiloya düşersem çok zayıf duruyorum 135 kilo da ise maalesef pek hoş durduğum (hulk) söylenemez. Bu sebeple hedef kilo 125 !

Profesyonel spor alt yapım olduğu için spor konusunda zorlanacağımı sanmıyorum. Karın ve bacak kasları yerinde duruyor. Sadece hareket etmem gerekiyor.

Beni tek zorlayacak konu yerimden kalkmak : ( Yerimden kalkarsam arkası gelecek diye düşünüyorum.

10 ay önce sigarayı bırakmamla birlikte 12-13 kilo aldım. Normalde de kilo fazlam vardı fakat boyum göstermiyor diye pek aldırış etmedim. Fakat bu kilo zarar vermeye başlayınca artık geriye dönüş yapmam gerektiğine karar verdim.

1.98 boyum var, 115 kiloya düşersem çok zayıf duruyorum 135 kilo da ise maalesef pek hoş durduğum (hulk) söylenemez. Bu sebeple hedef kilo 125 !

Profesyonel spor alt yapım olduğu için spor konusunda zorlanacağımı sanmıyorum. Karın ve bacak kasları yerinde duruyor. Sadece hareket etmem gerekiyor.

Beni tek zorlayacak konu yerimden kalkmak : ( Yerimden kalkarsam arkası gelecek diye düşünüyorum.
Sigarayi birakmaniz sagliginiz icin ne guzel olmus..
Spor alt yapinizin olmasi bir arti bu surecte.
Nasil bir beslenme uygulamayi dusunuyorsunuz?

Benim onerilerimi sorarsaniz kisa surede vermek istediginiz kilolar icin uygulayabileceginiz bazi diyetler tavsiye edebilirim;
***Mesela kalori hesaplama yapabiliriz, gunluk kalori hesaplayan uygulamalarla kaloriye sadik kalip, egzersizle kilo vermenizi destekleriz.
***Ya da 2 ogun if (oruc) diyeti yapabilirsiniz, mesela oglen 12-aksam 18 saatlerinde birer ana ogun yiyip, 18 saatlik bir oruc sureniz olabilir,
***Bir diger beslenme onerisi low carb beslenmedir, basit karbonhidratlari hayatinizdan cikartip, protein, yag ve saglikli karbonhiratlar alarak , spor ile destekleyebiliriz.
***Bir diger beslenme onerim de , az az 3 ana ogun, 2 ara ogun seklinde beslenmeniz olur.Erkeklerin yaktiklari kalorileri, vucut kas oranlarini goz onune alarak, yediklerinizin miktarini azaltarak da kilo vermenize yardimci olabiliriz.

Tum bu beslenmelere , egzersizde eklersek guzel sonuc alacaginiza eminim.
Sizin icin egzersiz videolari da paylasabilirim, eger kendi uygulayacaginiz ozel bir antremaniniz yoksa :)

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : Kazen Kazen
İsim (İsteğe Bağlı ): Starbucks'ta bardağa her zaman Mahmut ismini yazdırıyorum ! Lakin Mahmut değil :)
Mesleginiz: Balıkçı
Yaşınız : 48
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 / 14
Yaşadığınız şehir: Çanakkale - Kocaeli
Boyunuz : 1.98
Kilonuz : 134.50
Hedef kilonuz : 125.00
Kilo alma hikayeniz : 115 kilodan 125'e maalesef kötülüklerin anası ile geldim. 125'ten de 135'e sigarayı bırakmamla bir anda çıkıverdim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kiloya bağlı olarak öleceğim hissi var. Yani teknede olsun, karada olsun acil bir durumda hareketlerim eskisi gibi değil. Teknem batarsa asla kıyaya kadar yüzemem. Boğulup ölürüm ! Kıyıya yüzemeyeceğime eminim.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır

Son düzenleme:
***Ya da 2 ogun if (oruc) diyeti yapabilirsiniz, mesela oglen 12-aksam 18 saatlerinde birer ana ogun yiyip, 18 saatlik bir oruc sureniz olabilir,

iş tempoma bu çok uygun geçen hafta başlar gibi oldum fakat doğum günümde ve dün birer bardak alkol alınca ve saatleri kaydırınca bozmuş oldum. Alkol 3 yıldan fazla oldu kullanmıyorum fakat çok nadirde olsa alıyorum bu da maalesef diyeti inanılmaz bozuyor. Zira alınan kalori insan evladı bir kalori değil. Her ne ise dün bitti o iş !

Bir de kısa süreli şehir dışına gidiş dönüşlerim vardı pazartesi o da bitiyor sonrasında düzenli spora da başlayabilirim.

Şu anda if benim için çok uygun

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : Kazen Kazen
İsim (İsteğe Bağlı ): Starbucks'ta bardağa her zaman Mahmut ismini yazdırıyorum ! Lakin Mahmut değil :)
Mesleginiz: Balıkçı
Yaşınız : 48
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 / 14
Yaşadığınız şehir: Çanakkale - Kocaeli
Boyunuz : 1.98
Kilonuz : 134.50
Hedef kilonuz : 125.00
Kilo alma hikayeniz : 115 kilodan 125'e maalesef kötülüklerin anası ile geldim. 125'ten de 135'e sigarayı bırakmamla bir anda çıkıverdim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kiloya bağlı olarak öleceğim hissi var. Yani teknede olsun, karada olsun acil bir durumda hareketlerim eskisi gibi değil. Teknem batarsa asla kıyaya kadar yüzemem. Boğulup ölürüm ! Kıyıya yüzemeyeceğime eminim.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Sigarayi birakinca , yerine bir sey koymak istegiyle kilo aliniyor.
Ama bir adim atmissiniz, guzel sonuclar almaniz icin yarisi tamamlanmis :)
Denizle ic ice bir hayatiniz varmis ne guzel, benimde hayalim, umarim birgun olur..
Bende yillarca profesyonel olarak yuzdum ve su alti hokeyi oynadim.
Ogrenciykende yuzme antrenorlugu yapip harcliklarimi cikarttim :)
Iyi ki sizi biz kaptik, bizim takimimiza geldiniz. :KK36:

iş tempoma bu çok uygun geçen hafta başlar gibi oldum fakat doğum günümde ve dün birer bardak alkol alınca ve saatleri kaydırınca bozmuş oldum. Alkol 3 yıldan fazla oldu kullanmıyorum fakat çok nadirde olsa alıyorum bu da maalesef diyeti inanılmaz bozuyor. Zira alınan kalori insan evladı bir kalori değil. Her ne ise dün bitti o iş !

Bir de kısa süreli şehir dışına gidiş dönüşlerim vardı pazartesi o da bitiyor sonrasında düzenli spora da başlayabilirim.

Şu anda if benim için çok uygun
Cok guzel o zaman 12-6 saatleri arasinda, 1-7 saatleri arasinda, ya da 11-5 saatleri arasinda 6sar saat arayla 2 ana ogun yemelisiniz.
Saati kendi hayatiniza gore dilediginiz gibi uydurabilirsiniz.
Seker, un, hamur isleri, tum basit karbonhidratlari hayatinizdan cikarip, onlarin yerine saglikli karbonhidratlari tuketmelisiniz. (sebze ve meyveler, haftada 1 kez bakliyatlar..)
Ogunlerinizde mutlaka doyun, ogunlerinizde protein miktariniz az olmamali.Her turlu et urununu 200-300 gram tuketebilirsiniz.Yaninda bol salata , buharda sebzeler vs ile.
Bakliyati haftada 1 kezden fazla tuketmemeye calisin, zira zamanimiz kisitli..
Aksam ogununden sonra 18 saat yeme pencerenizi kapatmaniz gerekiyor.
Ana ogunlerinizden arta kalan zamanlarda maden suyu, su, cay, kahve (sekersiz olmak kaydiyla) dileginiz gibi icebilirsiniz.
Kahvenizi eger sade icemiyorsaniz, cok az hindistan cevizi yagi , ya da sivi krema ekleyebilirsiniz :)

Sigarayi birakinca , yerine bir sey koymak istegiyle kilo aliniyor.
Ama bir adim atmissiniz, guzel sonuclar almaniz icin yarisi tamamlanmis :)
Denizle ic ice bir hayatiniz varmis ne guzel, benimde hayalim, umarim birgun olur..
Bende yillarca profesyonel olarak yuzdum ve su alti hokeyi oynadim.
Ogrenciykende yuzme antrenorlugu yapip harcliklarimi cikarttim :)
Iyi ki sizi biz kaptik, bizim takimimiza geldiniz. :KK36:

öncelikle teşekkür ederim....

Su altı hokeyi turnuvaları biliyorsunuz Çanakkale'de yapılıyor genelde ve Kocaeli'nin de bir takımı var. Serbest dalışçı olduğum için zevkle takip ettiğim bir spordu.

Şimdi şöyle biz normalde Assos'ta yaşıyoruz ama babamızın hastalığı sebebi ile Kocaeli'ye bir süreliğine geri dönmek zorunda kaldık. Assos'ta bildiğiniz köy hayatı yaşıyoruz, ev denize sıfır, etrafta 1 tane bina yok doğa ile iç içeyiz. Her gün yaz/kış suyun hem üzerinde hem altındayım. Sigarayı bırakıp buraya geliverdik zaten o kötü oldu...

Back
X