- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Canim cumalari tarti gunumuz ya, persembeleri cok hafif gecirmeye calisiyoruz.34 gr'cık
Bir guncuk dayansan, yarin odul ogununde yerdin..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim cumalari tarti gunumuz ya, persembeleri cok hafif gecirmeye calisiyoruz.34 gr'cık
O kadar haklısın ki kaptanım. Nefsime yenik düştüm dayanamadımCanim cumalari tarti gunumuz ya, persembeleri cok hafif gecirmeye calisiyoruz.
Bir guncuk dayansan, yarin odul ogununde yerdin..![]()
Uyanir uyanmaz gordum bu videoyu hemen yapsam mi , bir yanim haydi diyor, bir yanim otur oturdugun yerde:))
Arrietty_ Zeynep'cim çok teşekkür ederim kuzum o kadar sevdim ki Goblin'i
tahmin etmezdim, iyi ki önermişsin canım bana.
Son bölümü kaldı bu gece izlemeyi planliyorum onu da (keşke bitmese diyerek)
Ekran resmini çekmiştim bana önerdiğin diğerlerinin ama silmişim sanırım, senin eski mesajlara da baktım ama bulamadım.
Goblin gibi varsa yazar mısın isimlerini diyecektim tatlımYine böyle çok genç işi olmasın canım
yakında Çanakkale'ye gidicem. Gitmeden indireyim bir iki dizi
![]()
Neyse zipzipla telafi edersin canim.O kadar haklısın ki kaptanım. Nefsime yenik düştüm dayanamadım![]()
Nişanlımın işyerinde korona çıktı o yüzden moralim çok bozuk kendini koru demekle geçiyor vaktim 1 haftamız kaldı nikah öncesi Allah korusun insanlara bulaştırmaktan korkuyorum düğün vs yapmayacağım bu yüzden ama nikah bile olsa gelecek birileri aklım çıkıyor valla 2 saatte bir ağlıyorum işteNeyse zipzipla telafi edersin canim.
Neler yaptin bugun, hazirliklar ne durumda? :)
Kaptanımm benim eşimden ses çıkmıyor çikolata yedim cezama razıyım moralim çok bozuktu duygusal açlığın kurbanıyım![]()
Nasıl aldın proluğuu ay çok güzel :))
Ctesi ben de alayım ölçülerimi korkuyorum ama çokkkk
Harika bugun bende erkenden icmeye basladim , cok iyi yapmissin canim :)Kaptanım suyu arttırdım biraz iyi haber de vereyim :)Yawrukush
Acun yanlı davranıyor aha şimdi de kendimi küfür ettiği halde susulan Sercan gibi hissettimCeza ne vereceksiniz bu eziğe? Bence önce hepiniz ezikleyin. Bende 5-6 filan banlayayım mı? Takıma çok zarar veriyor bence. Hatta bir çikolata için kapatalım üyeliğini:)
Bu seferlik 200 ziplama yapsin , zaten nikahi var kizcagizinCeza ne vereceksiniz bu eziğe? Bence önce hepiniz ezikleyin. Bende 5-6 filan banlayayım mı? Takıma çok zarar veriyor bence. Hatta bir çikolata için kapatalım üyeliğini:)
Bende okuyamadım kaptanım atmam seni aşk olsunHarika bugun bende erkenden icmeye basladim , cok iyi yapmissin canim :)
Daha hic kitabimi alamadim elimden, grubun en yavas okuyani olacagim, beni atabilirsiniz :))
ne okuyorsunHarika bugun bende erkenden icmeye basladim , cok iyi yapmissin canim :)
Daha hic kitabimi alamadim elimden, grubun en yavas okuyani olacagim, beni atabilirsiniz :))
1984 ü okuyorne okuyorsun
Bende gecen basladim ama daha birkac sayfa okudum. Kutuphaneler acildi firsat bu firsat gidip birkac yeni alayim.
Evde aynilairni okumak baydi
1984'u okuyorum, acayip sardi, Arasi uyutup kitabi alip, salincaga kuruluyorum :)ne okuyorsun
Bende gecen basladim ama daha birkac sayfa okudum. Kutuphaneler acildi firsat bu firsat gidip birkac yeni alayim.
Evde aynilairni okumak baydi
1984 ü okuyor![]()
Çalışkan öğrencii, menünü görelim kazen abiTamam nikahı varsa affedelim ama bir seferlik. Son şansı kaldı bir dahakine direk atalım derim.
Arkadaşlar bugünlere kolay gelmedik kaptanımız nasil emek veriyor siz de çok dikkatli olmalısınız.