- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Iyi geceler canim, iyi istirahatler.Şaka yapiyorum kaptanim tabiki hepimiz eşitiz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi geceler canim, iyi istirahatler.Şaka yapiyorum kaptanim tabiki hepimiz eşitiz![]()
Kendisinin degil ama editorlerden birinin dugunu varmis canim , dogru tahmin ettin :)Neden 1 ay 5 gün düğünümü var diycemde evliymiş![]()
Katildi canim, 1 ay- 5 gunlugune bizimle :)
İyi geceler kaptanim sabaha bol eksilerIyi geceler canim, iyi istirahatler.![]()
Merak ettiğimiz anlaşılmadı inş hacıNeden 1 ay 5 gün düğünümü var diycemde evliymiş![]()
Canim dugun varmis o kadar sure sonra..O 5 gün neymiş acaba![]()
Sizede canim bol eksiler :)İyi geceler kaptanim sabaha bol eksiler![]()
3 kilo kadar eksi var çok şükürSizede canim bol eksiler :)
Ozlemistik, gozlerimiz yollardaydi...iyi akşamlar güzel kızlarım nasılsınız? ailemin yanındayım bu hafta 6 yıl önce bıraktığım eşyalarmı toplamaya geldim. aslında bugün ayrılacaktım ama 5 gün daha uzattım.yarın uyandığım an itibari ile sizlerleyim yeniden.şimdi hızlı bir geçmiş turu yapayım muhabbete fransız kalmayayım
Hosgeldin kaptanimiyi akşamlar güzel kızlarım nasılsınız? ailemin yanındayım bu hafta 6 yıl önce bıraktığım eşyalarmı toplamaya geldim. aslında bugün ayrılacaktım ama 5 gün daha uzattım.yarın uyandığım an itibari ile sizlerleyim yeniden.şimdi hızlı bir geçmiş turu yapayım muhabbete fransız kalmayayım
Oy oyy oyy o nasil eksi :)3 kilo kadar eksi var çok şükür![]()
Dün eşimin halasida aynen öyle dedi eski halinden tek bacağın kadar kalmışsın dedi yeter diyeti bırak dediOy oyy oyy o nasil eksi :)
Sen direk vucudunun yarisini birakmissin kuzum :))
Ne guzel insan boyle seyler duyunca cok motive oluyor :)Dün eşimin halasida aynen öyle dedi eski halinden tek bacağın kadar kalmışsın dedi yeter diyeti bırak dedi![]()
Kitap mi sıkıcı?Benim de çok kötü gidiyor Kirpinin zarafeti![]()
Takılıyorum abi ya hemen attın beniBurada en yetkili kaptan demi varya bende yetki olsa bu gelin adayını çoktan atmıştım.
Kötü menü mu bu ? DA bugün girdik listeye
Ortağım beni pubG den ekle ; KahveKolik
LOL : Great Vipers
PubG oynamıyorum nikahtan sonra devam edebilirim ona daha çok lol takılıyoruzTamam LoL benim değil oğlumun hesabi da pubg hesabi %100 benim 100 RP
Söylemesi ayıp gecen aya kadar TurkPro klanindaydim
Ben kesin eksi gelicemIyi geceler kizlar, sabaha guzel eksiler gorursunuz umarim.![]()
Selam bebişşşş, valla bu hafta hiç aktif olamadım grupta bu da sana denk geldi çok özür.. umarım bidahaki eş oluşumuzda mükemmel kilolar veririz.aydingelini selam canımcım
sabah: 2 yumurtalı menemen, 1 dilim ekmek
öğlen 1 yumurta
akşam: 1 tabak etli nohut, 1 dilim ekmek, salatalık ve biberden salata
arada bir yerde: 5 kaju
su: 2.5 lt
spor: bugün boş günümdü, yarım saat yürüdüm sadece
yarına maalesef eksi geleceğimi düşünmüyorum, bir 200 kadar artı da olabilir hatta. duraklama dönemi sana çattı bu sefer de