• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyi akşamlar güzel kızlarım nasılsınız? ailemin yanındayım bu hafta 6 yıl önce bıraktığım eşyalarmı toplamaya geldim. aslında bugün ayrılacaktım ama 5 gün daha uzattım.yarın uyandığım an itibari ile sizlerleyim yeniden.şimdi hızlı bir geçmiş turu yapayım muhabbete fransız kalmayayım

iyi akşamlar güzel kızlarım nasılsınız? ailemin yanındayım bu hafta 6 yıl önce bıraktığım eşyalarmı toplamaya geldim. aslında bugün ayrılacaktım ama 5 gün daha uzattım.yarın uyandığım an itibari ile sizlerleyim yeniden.şimdi hızlı bir geçmiş turu yapayım muhabbete fransız kalmayayım
Ozlemistik, gozlerimiz yollardaydi... :KK36:

Hosgeldin kaptanim

Benim de çok kötü gidiyor Kirpinin zarafeti 🙈🙈🙈
Kitap mi sıkıcı?
Burada en yetkili kaptan demi varya bende yetki olsa bu gelin adayını çoktan atmıştım.

Kötü menü mu bu ? DA bugün girdik listeye
Takılıyorum abi ya hemen attın beni 😂

Ortağım beni pubG den ekle ; KahveKolik

LOL : Great Vipers
Tamam LoL benim değil oğlumun hesabi da pubg hesabi %100 benim 100 RP

Söylemesi ayıp gecen aya kadar TurkPro klanindaydim
PubG oynamıyorum nikahtan sonra devam edebilirim ona daha çok lol takılıyoruz 😊

aydingelini aydingelini selam canımcım

sabah: 2 yumurtalı menemen, 1 dilim ekmek
öğlen 1 yumurta
akşam: 1 tabak etli nohut, 1 dilim ekmek, salatalık ve biberden salata

arada bir yerde: 5 kaju

su: 2.5 lt
spor: bugün boş günümdü, yarım saat yürüdüm sadece

yarına maalesef eksi geleceğimi düşünmüyorum, bir 200 kadar artı da olabilir hatta. duraklama dönemi sana çattı bu sefer de
Selam bebişşşş, valla bu hafta hiç aktif olamadım grupta bu da sana denk geldi çok özür.. umarım bidahaki eş oluşumuzda mükemmel kilolar veririz.
Benim bu günki yuttuklarım

sabah eşim kahvaltı istemedi oğluma tostyaptım. Yarısını yedi yarısınıda ben hüplettim

Öğlen : 1 fincan sütlü hindiba kahve( felaket tok tutuyo bende diyorum nasıl bişey yemeden akşama kadar durdum )

akşam: 2,5 kepçe domates çorbası, 2 (Yarım yarım) kabak 1 biber dolması( benim dolmalarımda sadece soğan dereotu kıyma vardı pirinç bulgur yok ve hepsi 1 tatlı kaşığı kadar harç aldı) ve 3 yk yoğurt

son ara komşularım kahveye geldi 1 türk kahvesi bitane çubuk stix

su:2,5
Spor hiç bişey sıcaktan pinekledim

Back
X