• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oooo Kazen Kazen abicim hoşgeldin. Senle takım arkadaşı olmak çok havalı 😂 hedefine ulaştığında bizi motive etme amaçlı pro yaparsın dimi, çok havalı oluyo 😎🤣🤣
Ya kesinlikle bu fikre çok katılıyorum
Şu an çok havaliyiz ve bu pro ile taclanmali

vallahi çok komikler, şaka gibi bir takım millet rüya takımı kurmuş bizimki şakacı takım

1 ay 5 günde kaç kişiyi atacağız : ))))
Ya kesinlikle bu fikre çok katılıyorum
Şu an çok havaliyiz ve bu pro ile taclanmali
Oysaki çok umutlanmıştıkkk. Neyse bizde oylamalara katılalım da hakkımızla alalım proyu. Aslında oylama yapsak tüm takım evet derdi toptan kapanırdı grup 😂😂😂

iyi akşamlar güzel kızlarım nasılsınız? ailemin yanındayım bu hafta 6 yıl önce bıraktığım eşyalarmı toplamaya geldim. aslında bugün ayrılacaktım ama 5 gün daha uzattım.yarın uyandığım an itibari ile sizlerleyim yeniden.şimdi hızlı bir geçmiş turu yapayım muhabbete fransız kalmayayım
Ceydos seni çok özledik. Yoklugun çok belli

Selam bebişşşş, valla bu hafta hiç aktif olamadım grupta bu da sana denk geldi çok özür.. umarım bidahaki eş oluşumuzda mükemmel kilolar veririz.
Benim bu günki yuttuklarım

sabah eşim kahvaltı istemedi oğluma tostyaptım. Yarısını yedi yarısınıda ben hüplettim

Öğlen : 1 fincan sütlü hindiba kahve( felaket tok tutuyo bende diyorum nasıl bişey yemeden akşama kadar durdum )

akşam: 2,5 kepçe domates çorbası, 2 (Yarım yarım) kabak 1 biber dolması( benim dolmalarımda sadece soğan dereotu kıyma vardı pirinç bulgur yok ve hepsi 1 tatlı kaşığı kadar harç aldı) ve 3 yk yoğurt

son ara komşularım kahveye geldi 1 türk kahvesi bitane çubuk stix

su:2,5
Spor hiç bişey sıcaktan pinekledim

estağfurullah, bu ara ben de öyleyim işler yoğunlaştı (:

hindibaya bakıcam bi neeeymiş o. (: bu ara bi açgözlüyüm. doysam da gözüm dışarda. bi multivitamin kullanmaya başladım belki ondandır, sanki yasmin kullandığım zamanlara döndüm hafiften.

Selamlar. Çok uzun zamandır yoktum. Acaba geri dönebilir miyim? @Yawrukush
tekrar hoşgeldin canım. yeni başlangıcın hayırlı olsun
hele bakın takıma kim geldi ....
hoşgeldin kazen bizim için değişik bir katılım oldu. çok neşeli ve bol eksili bir süreç bizi bekler görünmekte. ben kaptan yardımcısı ceyda . canlı denek var elimde ondan yola çıkarak menülerine en çok yorum yapacak kişi ben olacağım gibi görünüyor. şimdiden gazan mübarek olsun.
4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : Kazen Kazen
İsim (İsteğe Bağlı ): Starbucks'ta bardağa her zaman Mahmut ismini yazdırıyorum ! Lakin Mahmut değil :)
Mesleginiz: Balıkçı
Yaşınız : 48
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 / 14
Yaşadığınız şehir: Çanakkale - Kocaeli
Boyunuz : 1.98
Kilonuz : 134.50
Hedef kilonuz : 125.00
Kilo alma hikayeniz : 115 kilodan 125'e maalesef kötülüklerin anası ile geldim. 125'ten de 135'e sigarayı bırakmamla bir anda çıkıverdim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kiloya bağlı olarak öleceğim hissi var. Yani teknede olsun, karada olsun acil bir durumda hareketlerim eskisi gibi değil. Teknem batarsa asla kıyaya kadar yüzemem. Boğulup ölürüm ! Kıyıya yüzemeyeceğime eminim.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
10 kilo belirlediğin zamanda erkek metobolizmasına bağlı olarak ve kilonun yüksekliğine bakarak çok hızlı verileceğin bir miktar. sadece yediklerine dikkat etmen şart.
iş tempoma bu çok uygun geçen hafta başlar gibi oldum fakat doğum günümde ve dün birer bardak alkol alınca ve saatleri kaydırınca bozmuş oldum. Alkol 3 yıldan fazla oldu kullanmıyorum fakat çok nadirde olsa alıyorum bu da maalesef diyeti inanılmaz bozuyor. Zira alınan kalori insan evladı bir kalori değil. Her ne ise dün bitti o iş !

Bir de kısa süreli şehir dışına gidiş dönüşlerim vardı pazartesi o da bitiyor sonrasında düzenli spora da başlayabilirim.

Şu anda if benim için çok uygun
alkol korkunç kilo aldırıyor dikkat etmek. hatta hiç almamak en iyisi. tecrübeyle sabit.

Bu aksam

- yarım kuru soğan
- etsiz patates yemeği
- cevizli erişte
- 2 kalın dilim ekmek
- 3 büyük bardak su
bu menü tam bir fiyasko olmuş. ooo sırf karbonhidrat korkunç abovvv vallahi ne diyeceğimi bilmiyorum. karbonhidrat olan gıdaları ayarında ve mümkünse akşama denk gelmeyen saatlerde alırsak çok güzel olacak. akşam salata ve protein olsun. aaaa dondum patates yemeği erişte ekmek pessss. yarında böyle olursa ciddi ceza uygulaması şart.
Bugün çok kötüydü
Sabah
Tost
Bir kaşık pekmez
Bir dilim ekmek
Domates-salatalık
Öğlen
Adana kebap
Salata
Bir dilim pide
Ara
Iced Latte
Akşam
Birkaç patates kızartması
Yarım paçanga böreği
Yarım soğan halkası
Ara
Birkaç kaşık browni
Spor
Bir saat hızlı tempo yürüyüş
Su
2,5 L
@Yawrukush
kuzum seninde menünü hiç beğenmedim bir dünya karbonhidrat var olmamış lütfen menülerine dikkat et yoksa çok ciddi cezalara maruz kalabilirsin.
Ozlemistik, gozlerimiz yollardaydi... :KK36:
sen mecazi diyorsun benimde gerçek anlamda gözüm yollardaydı çok fena 1281 km yol yaptım. pazartesi 2:30 erzincan çıkış akşamüstü 18:03 varış oldu ama eve geldim odaklanma sıfır. jetlag neymiş araba yolculuğunda yaşadım.

estağfurullah, bu ara ben de öyleyim işler yoğunlaştı :-)

hindibaya bakıcam bi neeeymiş o. :-) bu ara bi açgözlüyüm. doysam da gözüm dışarda. bi multivitamin kullanmaya başladım belki ondandır, sanki yasmin kullandığım zamanlara döndüm hafiften.
Bana da denebunudan bi takviye gelmişti. Ama kullanmadım iştahı çok açıyormuş zaten açık double açmayayım dedim 🤣
Hindiba kahve başka markada varmı bilmiyorum da bu aralar popüler olan f ile başlayan bi firmanın kahvesi bende ki. Gerçekten tok tutuyo yağ yakma özelliğide varmış. Ben aklıma estikçe içiyorum ama düzenli içip kg verenler var

Ben de katılabilir miyim kızlar azcık kaçamak yapınca kovmayın lütfen bi gruptan sen iyice karar ver öyle gel dediler aslında sadece 2 gün kaçamak yaptım haftasonuydu ama egzersizle erittim yediklerimi kilo bile vermiştim 😔
ah canım ya tabi ki katılabilirsin ama kaçamak olayına bizim takımımızda hoş bakmıyor. cuma veya cumartesi sadece 1 öğünde ödül hakkımız var sadece buna uygun davranacaksan aramıza hoşgeldin diyebilirim sana.

bu menü tam bir fiyasko olmuş. ooo sırf karbonhidrat korkunç abovvv vallahi ne diyeceğimi bilmiyorum. karbonhidrat olan gıdaları ayarında ve mümkünse akşama denk gelmeyen saatlerde alırsak çok güzel olacak. akşam salata ve protein olsun. aaaa dondum patates yemeği erişte ekmek pessss. yarında böyle olursa ciddi ceza uygulaması şart.
kuzum seninde menünü hiç beğenmedim bir dünya karbonhidrat var olmamış lütfen menülerine dikkat et yoksa çok ciddi cezalara maruz kalabilirsin.

bu geçici bir durumdu, aklımda bir gruba girmek yoktu. Yarını bekleyin lütfen. Mune Mune bunlar bu adam kırılır mı? incileri mi dökülür diye hiç düşünmeden yorum yapıyor...

Kullanıcı Adı : Niloyatospikk
İsim (İsteğe Bağlı ): Ahsen
Mesleginiz: Teknik Ressam
Yaşınız : 30
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Bir çocuk 3 yaşında
Yaşadığınız şehir: Bursa
Boyunuz : 160
Kilonuz: 70
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : Doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Eşim başımın etini yiyor o yüzden hem de önceden daha güzel ve fittim
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet 1 kez katıldım başaramadım

ah canım ya tabi ki katılabilirsin ama kaçamak olayına bizim takımımızda hoş bakmıyor. cuma veya cumartesi sadece 1 öğünde ödül hakkımız var sadece buna uygun davranacaksan aramıza hoşgeldin diyebilirim sana.
Çok katı davranmayın lütfen çok vermek istiyorum eşim yeterince kırıyor zaten kilomla ilgili

bu geçici bir durumdu, aklımda bir gruba girmek yoktu. Yarını bekleyin lütfen. Mune Mune bunlar bu adam kırılır mı? incileri mi dökülür diye hiç düşünmeden yorum yapıyor...
acımak yok yola devam diyoruz.karbonhidratı incilerimizle birlikte olduğu yerde bırakıp kiloları böyle veriyoruz. o 10 kilo ya gidecek ya gidecek.

Bana da denebunudan bi takviye gelmişti. Ama kullanmadım iştahı çok açıyormuş zaten açık double açmayayım dedim 🤣
Hindiba kahve başka markada varmı bilmiyorum da bu aralar popüler olan f ile başlayan bi firmanın kahvesi bende ki. Gerçekten tok tutuyo yağ yakma özelliğide varmış. Ben aklıma estikçe içiyorum ama düzenli içip kg verenler var
Ekmek kalın dilim bir de 😂 😂 koptum

Back
X