- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Simdiki aklim olsa en az 6-7 yas fark olsun isterdim canim..Ssence yas farki ne kadar olmali canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdiki aklim olsa en az 6-7 yas fark olsun isterdim canim..Ssence yas farki ne kadar olmali canim
Büyüyünce arkadaş oluyorlar birbirlerineSimdiki aklim olsa en az 6-7 yas fark olsun isterdim canim..
Bas agriniz nasil oldu?
Cok iyi gidiyorsunuz, cuma harika bir eksi gelecek..
Bazi uyelerimiz izinde sevgiliKazen ama onlarda cok aktif olan uyelerimizdi ve ara ara donus yapiyorlar takimimiza diye onlari da yazdim.Bahsettigim uyeler son 8 uyemiz..
@Milana firuze
Birgaripanne
@mifihafa
@Aomine Daiki
@Melegimkorusun
B barga
@bnnu
JaneRizzoli
@BlueSkyyyy
@aydingelini
@MorVampirella
@melek ada
@1delimavi
CEYDOS
FitFiliz
@Beklenen2
@fyzanur
@Arietty_
@esmeriiim
Hyperborea17
Niloyatospikk
@ciseak77
@L O L
@MotivatedAlready
@fmad
@matilda34
@cokofesttt
@erciyes111
@stitch
@Kozmogirl17
@tomrs
@DeryaOnDiet
@kanadali35
Simdiki aklim olsa en az 6-7 yas fark olsun isterdim canim..
Yürüyüş başladı
![]()
Bence ne kadar az o kadar iyiSimdiki aklim olsa en az 6-7 yas fark olsun isterdim canim..
Bence ne kadar az o kadar iyi
Kabullenmeye calisirken ben
Ama gercekten boyle iyi hayatin tek kisilik olmadigini kardesini kucuklukten kabul etmis oluyor
Feyzacim, gel o zaman çok gecikmeden tatlım benimYaaa FitFiliz miii♥♥♥ Harika bir nick olmuş deryamm
Ben köylerde şişko şişko geziyorum
Cumartesi geliyorum
Pazartesi okul
Ama yoğunluğa bakıp gelmeye çalışacağım inşallah
İlk öğün olarak ben de köftecideydim bugün1 Adana 1 Urfa'yı gömdüm. Bana protein protein diyordunuz fullpro yaptım. Kebapciya maalesef kötü haberi de verdim. Adam ikram olarak çok değişik bir tatlı yaptırmış yemin ediyorum tadına bile bakmadım.
günü sanirim bunla kapatacağım aksam üzeri sahilden görüşmek üzere
Sorrybu arada benim ortaam yok ortalarda yahu
Ultrasona yönlendirdi niloyacim.. kan tahlili de istemiştim gitmişken. Enabizdan baktım da kolesterol yüksek çıkmış. Yumurta mı acaba suçlusuFitFiliz teacherim Dr un ne dedi canım?
canım ben bu ara instagramda doktor rengin börekçiyi takip ediyorum. beslenme üzerine çok güzel paylaşımlar yapıyor.
ben bu diyetisyen listesine başlamadan önce kan tahlili verdim.
rengin hocanın tavsiyeleri ile beslenirken.
şekerim-kolestrolüm-demirim falan
hepsi o kadar iyi değerlere gelmiş ki
Canim akademik olarak hala tuttugum bir kitap onerim yasam boyu spor kitabi , her okudugumda farkli bir sey buluyorum bilgi olarak.Kitabin yazari universiteden hocam.
Bunun haricinde ingilizce kitap tavsiyesi verebilirim istersen..Turkceye cevrilmis olanlari vardir mutlaka..
Birde mark's daily apple web sitesini tavsiye ederim cok guzel bilgilere ulasabilirsin.
![]()
Mark's Daily Apple
Mark Sisson's daily musings on health, nutrition, fitness, the health industry and the low-carb, paleo, Primal lifestyle.www.marksdailyapple.com
Bazi uyelerimiz izinde sevgiliKazen ama onlarda cok aktif olan uyelerimizdi ve ara ara donus yapiyorlar takimimiza diye onlari da yazdim.Bahsettigim uyeler son 8 uyemiz..
@Milana firuze
Birgaripanne
@mifihafa
@Aomine Daiki
@Melegimkorusun
B barga
@bnnu
JaneRizzoli
@BlueSkyyyy
@aydingelini
@MorVampirella
@melek ada
@1delimavi
CEYDOS
FitFiliz
@Beklenen2
@fyzanur
@Arietty_
@esmeriiim
Hyperborea17
Niloyatospikk
@ciseak77
@L O L
@MotivatedAlready
@fmad
@matilda34
@cokofesttt
@erciyes111
@stitch
@Kozmogirl17
@tomrs
@DeryaOnDiet
@kanadali35
Matilda isimli arkadastan itibaren , en alttaki 8 uye haric hepsi 4. takim aktif uyesi kurucum.baş ağrısı bir sabah oldu oysa 2 gecedir aç yatmıştım ...
bu arkadaşların hepsi 4. takım üyesi mi ?
Kucugum Aras, buyugum Akin 7 ve 3bucuk yas yaslari :)Kucugun Aras di dimi? Daha 5 yasinda yoktu dimi?Balik hafizaliyim boyle konularda
Matilda isimli arkadastan itibaren , en alttaki 8 uye haric hepsi 4. takim aktif uyesi kurucum.
O son 8 uyenin 3u izne ayrildi gecen hafta,2si eski kaptan yardimcilarimiz, 3u eski aktif uyelerimiz , hala takima ugrarlar. Ama o 8 uyeyi sizin insiyatifinize biraktim, aktif uyelerimiz degilller suan
.Esas 4. takim aktif uyeleri alttaki 8 kisi harici uyeler.
Ne guzel mazaralar...
Geçmiş olsun canım inan sağ bacağım ağrıyor. İğne vurundum yine fayda etmedi. Ben de fazla yüklenmişim öyle dedi.ben hala yapmadim yuruyus. Yeni duruldu hava. Yag yag nasil nimetmis. Gerci yagmurlugum var ama islanmakdan nefret ediyorum.
Spor puan listemizi guncelleyip cikarim. Sporuda aksattim kalcam da agri vardi bayadir. Bugun doktora gittim. Fazla yuklenmissim 2 aylik program verdi