Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bir avuç işte : )
Cok az yiyorsun kazen.
Vucudumuz cok az yedigimizde, kitlik var saniyor ve onlarin hepsini kara gunler icin depoluyor.
Dolayisiyla ne kadar az yensede kilo verilmemeye basliyor.
Bilimsel calismalar ile bu kanitlanmis.
Savas donemlerindeki insanlar uzerinde yapilan calismalar ile.
Yediklerinin miktarini arttir ve hatta odul ogunu ile vucudunu sasirtip yeni haftaya basla..:)

Sonuc listelerini hazirladim, aagidaki linkten son mesaja gidip listeyi gorebilirsiniz :)

selamlar, menüm şöyle:

sabah:
Screenshot_6.webp

öğlen: 15 çiğ badem

+ elimdeki kadar kurabiye

WhatsApp Image 2020-07-17 at 7.41.26 PM (1).webp

akşam: ton balık tabanlı pizza. harika oldu bu ya ben yaparım bunu artık hep. kullandığım malzemeler şunlar + fesleğen/kekik:

Screenshot_7.webp

WhatsApp Image 2020-07-17 at 7.41.26 PM.webp

spor: sabah yüksek tempo 30 dk yürüyüş + 1 saat dumbellı egzersiz

120 + 600 = 720

su: şu ana kadar çok az içtim, yatana adar 2'ye tamamlayabileceğim.

Birgaripanne Birgaripanne bireyselde 1. sin canim, B barga bireyselde 2.sin canim..
Bu hafta listeleri costurdukkk kizlar, artik duruunnnnn :KK70: :rapci: :sampiyon:

aaaa hadi yaa?? benden çok verenler vardı ama yüzde olarak, onlar takımda değil diye mi böyle oldu ki?

kız tansu sen otları yol ben de seni yolcam :pppp şaka şaka, ellerine emeğine sağlık yavrum, herkesi tekrar tebrik ederim.

selamlar, menüm şöyle:

sabah:
Eki Görüntüle 2664008

öğlen: 15 çiğ badem

+ elimdeki kadar kurabiye

Eki Görüntüle 2664006

akşam: ton balık tabanlı pizza. harika oldu bu ya ben yaparım bunu artık hep. kullandığım malzemeler şunlar + fesleğen/kekik:

Eki Görüntüle 2664009

Eki Görüntüle 2664007

spor: sabah yüksek tempo 30 dk yürüyüş + 1 saat dumbellı egzersiz

120 + 600 = 720

su: şu ana kadar çok az içtim, yatana adar 2'ye tamamlayabileceğim.
Aaa benim pizzami yapmissin begendin mi canim :)
Bu arada tum takimlar arasinda 2. oldun bu hafta, tebrik ediyorum canimcim . :KK200:

aaaa hadi yaa?? benden çok verenler vardı ama yüzde olarak, onlar takımda değil diye mi böyle oldu ki?

kız tansu sen otları yol ben de seni yolcam :pppp şaka şaka, ellerine emeğine sağlık yavrum, herkesi tekrar tebrik ederim.
3 tane birinci var yarismada, diger 2 kiside Tansu ilebirinciligi paylasiyor, sende 2.sin canim :)

Aaa benim pizzami yapmissin begendin mi canim :)
Bu arada tum takimlar arasinda 2. oldun bu hafta, tebrik ediyorum canimcim . :KK200:

ay evet ben bunu denemeye çok üşeniyordum, geçen sen 5 dakikalık şeey dedin diye denemek istedim, buna da sen vesile olmuş oldun keh keh :D çok beğendim valla bayağı güzel ve doyurucu oldu

Şimdi şöyle söyliyeyim...

Gebelik takvimi var bilginiz var mı bilmiyorum diyet için böyle bir çalışmayı düşünüyordum ki 30 sn önce bu çalışma başladı.

Bunda neler olacak ?

mesajlarınızın hemen altında ;

Başlangıç Kilosu, hedef kilo, ve şu anki kilo buna ek olarak vucüt kitle indeksi ve boy bilgileri bunlar her mesajınızın altında çıkacak.... isteyenler aktif edecek....

ejderha konusuna gelince diğer kaptanlar ile görüşün lütfen ;

buradan bir ikon seçip bana bilgi versinler
Bu bilgilerin gözükmesi diyet grupları için aşırı güzel olur 👏
Tanssss cım canım böyle günlerde neden modumuzu düşürecek haber alırız nazar sanırım benim de modum düştü bişeye baya canım sıkıldı :işsiz:oldukça da sinirliyim
Niloyacim anlatmak ister misin canım?
Yürüyüş iyi gelmiştir gerçi di mi?
Evde boyacılar var bu sebeple çok hareket edemiyorum. Adamlar sabah 8 de iş başı yapıyor sabah yürüyüşü yapıp çöt diye eve geliyorum. Ev lay lay lom olduğu için foto çekemedim fakat menüyü yazayım.

Bu sabah vakit kaybetmemek için sadece çorba içtim, ne içine kıtır ekmek doğradım, ne de yanında ekmek kullandım.

Akşam yemeğinde ise ;

- taze fasulte
- pilav
- 1/2 kuru soğan
- 4-5 kaşık cacık

sabah ki çok memnun olmadığım kilonun cezası olarak sıfır ekmek kotası koydum kendime....

ama açım : ( bu sefer gerçekten açım, akşam masadan kalktım ve açım ... meyve yemedim bugün bol bol çay içtim ....

sabah 5:30 da kalkıp kahvaltıya kadar beklediğim süre cidden zorlamaya başladı ....

kuvvetli muhtemel sebebi dün sabah ki sonucu bu sabah tartıda görmemem...

ne demişler ;

4. takım candır diğer takımlar sadece geçici heyecan....

Not : şu boyacılar gitsin yürüyüşü sabah akşama çıkaracağım ....
Cok az yiyorsun kazen.
Vucudumuz cok az yedigimizde, kitlik var saniyor ve onlarin hepsini kara gunler icin depoluyor.
Dolayisiyla ne kadar az yensede kilo verilmemeye basliyor.
Bilimsel calismalar ile bu kanitlanmis.
Savas donemlerindeki insanlar uzerinde yapilan calismalar ile.
Yediklerinin miktarini arttir ve hatta odul ogunu ile vucudunu sasirtip yeni haftaya basla..:)
Kazen ben de katılıyorum kaptanımıza 👍 Ceza verir gibi yüklenmemelisin bu kadar. Kaldı ki 2 kilo da gayet güzel.
5.30da kalkıp ogleni beklemek gerçekten zorlayici. İf yerine az ve sık olayını mi denesen acaba?

Sonuc listelerini hazirladim, aagidaki linkten son mesaja gidip listeyi gorebilirsiniz :)
Ben sabırsızlıkla bekliyordum bu hafta takım çok iyiydi sayfayı yeniledim devamlı vee sonuç :KK71: :KK71: :KK71:

Türkiyede su seye bayiliyorum iste.
Burda yok boyle yurumek icin. Futbol sahasi var bol bol ama yani cimen. Soyle bir yol yapamamislar

Masallah sana.
Bursa'da da bu tek canım tüm olimpiyatlar burda oluyor yanında da büyük bir yüzme havuzu var yine tüm olimpiyatlar Bursa'da burda oluyor bu konuda şanslıyım fitness yüzme havuzu yürüyüş parkurları hepsi var :KK68: bu fotoğraf sahanın boş hali😁

Bu bilgilerin gözükmesi diyet grupları için aşırı güzel olur 👏

Niloyacim anlatmak ister misin canım?
Yürüyüş iyi gelmiştir gerçi di mi?

Kazen ben de katılıyorum kaptanımıza 👍 Ceza verir gibi yüklenmemelisin bu kadar. Kaldı ki 2 kilo da gayet güzel.
5.30da kalkıp ogleni beklemek gerçekten zorlayici. İf yerine az ve sık olayını mi denesen acaba?

Yalnız şunu söyleyeyim ben hayatım boyunca hep az yemek yedim. Beni bozan oturuşta 1 kilo kiraz, 1 kavun yemek, gece kaçamakları vs. Yoksa yemek olarak gerçekten öyle çok yiyen biri değilim. Hele bu vücuda göre hiç yemiyorum bile denebilir.

Cok az ama. Sonra sekeriniz dusup baska seylere uzanmasin eliniz.
Findik /badem / kaju tarzi seyler varsa 1 avuc - 30-40 gr veya :) yiyin derim.
Aklima baska bisey gelmiyor yiyebileceginiz
Ben bugün leblebiyi bile gıda tartısına koydum 1 gr oldu dedim tamamm yeter 😁

Bursa'da da bu tek canım tüm olimpiyatlar burda oluyor yanında da büyük bir yüzme havuzu var yine tüm olimpiyatlar Bursa'da burda oluyor bu konuda şanslıyım fitness yüzme havuzu yürüyüş parkurları hepsi var :KK68: bu fotoğraf sahanın boş hali😁
Ekliyim Türkiyede'de birçok yarışlar bu statlarda

Back
X