- 25 Nisan 2015
- 530
- 1.704
- 113
Umarım en kısa zamanda açılır. Bu arada Vki'yı nasıl ekledin?Bizim burda açılmadı salon ya bekliyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım en kısa zamanda açılır. Bu arada Vki'yı nasıl ekledin?Bizim burda açılmadı salon ya bekliyorum![]()
Hesap detaylarına gir canım aşağı inince göreceksin tatlımUmarım en kısa zamanda açılır. Bu arada Vki'yı nasıl ekledin?
Aldım canım sağolBen hergun C ve D vitamini aliyorum, sende destek amacli alabilirsin canim..
Enee hakkaten yavruş bişeymiş. Diğerinin travması biraz daha geçince bundan almayı düşüncemBu var ya minnacık :)
Ben kucağıma alıp tamirciye falan götürmüştüm çok rahat.
Temizleyene kadar pamukta da gözümde de elimde de derman bırakmıyor kardiş ki öyle suya dayanıklı bişey falan da değil yani. Onsuz da makyaj makyaja benzemiyor velhasıl love-hate ilişkimiz var kendisiyleAttı az önce fotoğraflarını da iyi günlerde kullansın benim tarzım diiil beğenmiş herkesin zevki farklı tabi
Kız rimel çıkarmaya ne var sen de
Ütüleri yaprak basar gibi bastıysan onlar ütülenmiştir kuzu dura dura düzeliyorlar evlenince nefret ettim ütüden bekarken en sevdiğim işti oysaki
Ben anlamadım gülüm vallahi ben niye kolay siliyorumTemizleyene kadar pamukta da gözümde de elimde de derman bırakmıyor kardiş ki öyle suya dayanıklı bişey falan da değil yani. Onsuz da makyaj makyaja benzemiyor velhasıl love-hate ilişkimiz var kendisiyle![]()
Rimel dünyasına ayrılsak da beraberiz dizisinin jeneriğini armağan ediyorum. Ne seninle ne sensiiz bu dert inan çaresiiğz (abartmacalar)öyle deme ya rimel çıkarmak dünyanın en zor işlerinde top 3'te bence. ful makyaj yapsam dahi asla rimel sürmezdim ben. sonra sağolsun bir marka su bazlı, suyla çıkabilen bir rimel çıkardı da üşengeç baharın kirpiler bayram etti :')
Ya ben rimeli çıkarmaya hiç uğraşmıyorumTemizleyene kadar pamukta da gözümde de elimde de derman bırakmıyor kardiş ki öyle suya dayanıklı bişey falan da değil yani. Onsuz da makyaj makyaja benzemiyor velhasıl love-hate ilişkimiz var kendisiyle![]()
Evet yaaa aşırı sevimli bi suratı var ben de gülüyorum. Lütfen olalııığmmmmUzgunum ama benim de. Ama surati cok hosuma gidiyor, gulmeme sebep oluyor.
Cozecegiz bu durumu, fit olacagiz hep birlikte :)
Ay sonra böyle yüzünü yıkasan bile rimelden kalma siyah hüzünlü şeritler inmiyor mu yanaklarından. Ben 800 kat falan mı sürüyorum acaba. Belki de sorun onda değil bendeYa ben rimeli çıkarmaya hiç uğraşmıyorum
Direk yüzümü bebe şampuanıyla yıkıyorum
o da çıkıyor hemen
Yanlış mı yapıyom ben![]()
Ooo manzaran sahane canim :)Nescafemi yudumlarken...
Karantina surecinde bizi micin hafta ici ,hafta sonu ep ayni hale geldi.Haftasonu olunca çok değişik bişey yapmam lazım, çok rahatlamam lazım diye kendimi kasa kasa daha çok stres yapıyorum galibadışarı çıkıp aşırı bunalıp geldim. Ütüyü halen bekletiyorum.
Teşekkürler canım dedem sağolsun dicem ama rahmet diliyorum.Ooo manzaran sahane canim :)
Allah rahmet eylesin canim, evinizin manzarasi cok guzelmis..Teşekkürler canım dedem sağolsun dicem ama rahmet diliyorum.
Teşekkürler canım , öyle tatlıya hamur işlerine çok düşkün değilim ama aç da kalmadan vermeye çalışıyorumGuZel bı menu olmus ıraden hep devam etsın hem sebze hem et var super

Senin menülerin hep çok güzeldir. Bugüne vücudunu şaşırtmış olursun diyelim ,yarından itibaren devam o zamanCUMA MENUM
Bugun cok sapitik bir menu oldu ama yarindan itibaren kacamaksiz devam..
SABAH 11DE
Peynirli, pul biberli 2 yumurta
1 tortilla ekmegi
Yarim salatalik, yarim domates
OGLEN 16DA
1 buyuk lahmacun
Yarim durum adana
Salata
ARA 17.30DA
Filtre kahve cok az sutlu
3 biskrem
6 kiraz
2 incir
Yarim haslanmis misir
SU:2 Lt suan daha icerim.
SPOR: 13.925 adim su dakika yatana kadar 14bini coktan gecer ama 14bin diyelim + 200 zipzip = 1100 PUANArrietty_
Allahımmm ne güzel manzaraNescafemi yudumlarken...
Valla bendee. 2-3 kere yıkıyorum tamamen çıkması içinYa ben rimeli çıkarmaya hiç uğraşmıyorum
Direk yüzümü bebe şampuanıyla yıkıyorum
o da çıkıyor hemen
Yanlış mı yapıyom ben![]()
Teşekkürler :)Hesap detaylarına gir canım aşağı inince göreceksin tatlım