Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Attı az önce fotoğraflarını da iyi günlerde kullansın benim tarzım diiil beğenmiş herkesin zevki farklı tabi

Kız rimel çıkarmaya ne var sen de

Ütüleri yaprak basar gibi bastıysan onlar ütülenmiştir kuzu dura dura düzeliyorlar evlenince nefret ettim ütüden bekarken en sevdiğim işti oysaki
Temizleyene kadar pamukta da gözümde de elimde de derman bırakmıyor kardiş ki öyle suya dayanıklı bişey falan da değil yani. Onsuz da makyaj makyaja benzemiyor velhasıl love-hate ilişkimiz var kendisiyle 😬

öyle deme ya rimel çıkarmak dünyanın en zor işlerinde top 3'te bence. ful makyaj yapsam dahi asla rimel sürmezdim ben. sonra sağolsun bir marka su bazlı, suyla çıkabilen bir rimel çıkardı da üşengeç baharın kirpiler bayram etti :')
Rimel dünyasına ayrılsak da beraberiz dizisinin jeneriğini armağan ediyorum. Ne seninle ne sensiiz bu dert inan çaresiiğz (abartmacalar)

Nescafemi yudumlarken...

Eklentiler

• IMG_20200718_191054.webp
    IMG_20200718_191054.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 25
Temizleyene kadar pamukta da gözümde de elimde de derman bırakmıyor kardiş ki öyle suya dayanıklı bişey falan da değil yani. Onsuz da makyaj makyaja benzemiyor velhasıl love-hate ilişkimiz var kendisiyle 😬
Ya ben rimeli çıkarmaya hiç uğraşmıyorum
Direk yüzümü bebe şampuanıyla yıkıyorum
o da çıkıyor hemen
Yanlış mı yapıyom ben 😭

Ya ben rimeli çıkarmaya hiç uğraşmıyorum
Direk yüzümü bebe şampuanıyla yıkıyorum
o da çıkıyor hemen
Yanlış mı yapıyom ben 😭
Ay sonra böyle yüzünü yıkasan bile rimelden kalma siyah hüzünlü şeritler inmiyor mu yanaklarından. Ben 800 kat falan mı sürüyorum acaba. Belki de sorun onda değil bende 😢😢🤣

Haftasonu olunca çok değişik bişey yapmam lazım, çok rahatlamam lazım diye kendimi kasa kasa daha çok stres yapıyorum galiba :KK53: dışarı çıkıp aşırı bunalıp geldim. Ütüyü halen bekletiyorum.
Karantina surecinde bizi micin hafta ici ,hafta sonu ep ayni hale geldi.
Sizin oralarda durumlar nasil canim, ne zamandir Londra'dasin?

GuZel bı menu olmus ıraden hep devam etsın hem sebze hem et var super
Teşekkürler canım , öyle tatlıya hamur işlerine çok düşkün değilim ama aç da kalmadan vermeye çalışıyorum :halay:

CUMA MENUM
Bugun cok sapitik bir menu oldu ama yarindan itibaren kacamaksiz devam..
SABAH 11DE
Peynirli, pul biberli 2 yumurta
1 tortilla ekmegi
Yarim salatalik, yarim domates

OGLEN 16DA
1 buyuk lahmacun
Yarim durum adana
Salata

ARA 17.30DA
Filtre kahve cok az sutlu
3 biskrem
6 kiraz
2 incir
Yarim haslanmis misir

SU:2 Lt suan daha icerim.
SPOR: 13.925 adim su dakika yatana kadar 14bini coktan gecer ama 14bin diyelim + 200 zipzip = 1100 PUAN Arrietty_ Arrietty_
Senin menülerin hep çok güzeldir. Bugüne vücudunu şaşırtmış olursun diyelim ,yarından itibaren devam o zaman :KK49:

Back
X