- 23 Ocak 2016
- 36.319
- 52.801
- 598
Ben de çok görmüyorum inanAllahımmm ne güzel manzarabiz anca bina görüyoruz
Valla bendee. 2-3 kere yıkıyorum tamamen çıkması için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çok görmüyorum inanAllahımmm ne güzel manzarabiz anca bina görüyoruz
Valla bendee. 2-3 kere yıkıyorum tamamen çıkması için
Amin canım inşallahAllah rahmet eylesin canim, evinizin manzarasi cok guzelmis..
Kız dün de sen bişey için yemesem bozulacaktı dediydin neydi oMenü bildirimine geldim
Sabahki pizza mercimek krebinden yapıldı
Arada değişiklik güzel olsa da klasik kahvaltı beni daha çok mutlu ediyor.
Cevizler yemesem bozulacaktı, ben de ara öğün yaptım yeşil çayla birlikte
Bir de yoğurt yedim yine, baharatlı.
Su 3 lt, spor 1 saatten fazla yürüdüm ama teli evde bırakmışım, adımlar sayılmadı maalesef
@Yawrukush @CeydosArrietty_
aydingelini
Patronumuz can can@Kazen yeni kilo tablolarimiz icin cok tesekkurler, ne guzel olmus..
Siz takimimiza geldiniz, hergun yeni bir surpriz ile karsilasir olduk, ellerinize saglik :)

Bence onları ütülemene gerek yok üst üste koyduysan düzelmiştir.Haftasonu olunca çok değişik bişey yapmam lazım, çok rahatlamam lazım diye kendimi kasa kasa daha çok stres yapıyorum galibadışarı çıkıp aşırı bunalıp geldim. Ütüyü halen bekletiyorum.
17000 nedir anam babam ya. Ben 6000 olunca ooo ne çok diyorum... aslında daha da çoktur ama pazara giderken telefonum yanımda değildi çünküSelam
Sabah 5.30 da kalktim 6da is yerinin spor salonuna inmek icin.
Simdide pilim bitik durumda
Spor oncesi
1 muz
Kahvalti
2 cavdar
3 kasar
Ogle
Firinda pirasali Kremali patates. 1 corba kasesi kadar
Aksm
10 antep fistigi
1 yk Manti
2,5 L su
Spor
2 saat bisiklet 840
30dk eliptik 210
17000 adim 850
Toplam 1900 puan
bnnu
Dünkü direk bozulmuştuKız dün de sen bişey için yemesem bozulacaktı dediydin neydi o
Bugün için cevize aynı muamele ceviz bozulur mu hiç yahu?![]()
![]()
17000 nedir anam babam ya. Ben 6000 olunca ooo ne çok diyorum... aslında daha da çoktur ama pazara giderken telefonum yanımda değildi çünkü
Canım bu nee. Sabah hem tahin pekmez hem fındıklı krema... akşamda pasta bi de 3 tane biskrem.. aşırı çok olmuş. Ay aynı dün benim yaptığım gibi11.00: iki dilim ekmek, patlıcan-biber közlemesi, bir yk tahin pekmez, bir tk tereyağ, bir yk fındıklı krema, domates
Ara: yarım salkım üzüm, bir avuç kiraz
18.30: iki tane mangal but, salata
Ara: Bir dilim pasta, üç biskrem
Su: 2.5 litre
Spor: 5 dakika bisiklet, 100 jj, bir saat kadar ev işi
Dün cezanı aldın ama :)Canım bu nee. Sabah hem tahin pekmez hem fındıklı krema... akşamda pasta bi de 3 tane biskrem.. aşırı çok olmuş. Ay aynı dün benim yaptığım gibi![]()
Bu hafta çok dikkat ettim ama kilo veremedim sanırım canm sıkıldı. Yarından itibaren daha çok dikkat ederim. Umarım yediklerim kalıcı kiloya neden olmazCanım bu nee. Sabah hem tahin pekmez hem fındıklı krema... akşamda pasta bi de 3 tane biskrem.. aşırı çok olmuş. Ay aynı dün benim yaptığım gibi![]()
Ceviz bozulmaz ama nemli yerde mi kaldı kiDünkü direk bozulmuştuavokado, yine de yidim.
Yaa cevizler bi değişik olmaya başladı
Gevrekliği kalmamıştı
17 gr kalmış zaten, yedim gitti ben dw
Gün gün yazmak yerine cuma toplu yazsak olur mu canım?
Bir de hangi günden başlayarak hesaplayalım? Cuma mı cumartesi mi
Bilmem eskiden öyle yapiyoduk sanki. Daha kolay benim için en azındanHm oyle de karisik olmaz mi?
Cuma dan basliyoruz hesaplamaya
Bir aydır açık paketCeviz bozulmaz ama nemli yerde mi kaldı ki
1 ölçü sızma zeytinyağı, 3 ölçü saf gülsuyu. Makyaj temizleyici formül. Çok güzel çıkartır herşeyiTemizleyene kadar pamukta da gözümde de elimde de derman bırakmıyor kardiş ki öyle suya dayanıklı bişey falan da değil yani. Onsuz da makyaj makyaja benzemiyor velhasıl love-hate ilişkimiz var kendisiyle![]()
Ne yedin merak ettimÖdülü bugün yaptım kızlar, çok yedim galiba ya![]()