- 23 Ocak 2016
- 36.245
- 52.641
- 598
Siz ne taraftasınız orda?Ben de çok severim. Feribotta çay içmek + martılara simit paylaşmak(hayaller bile yemeli içmeli, ruhum şişman galiba
)
Bu sene geçemicem yalniz karşıya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz ne taraftasınız orda?Ben de çok severim. Feribotta çay içmek + martılara simit paylaşmak(hayaller bile yemeli içmeli, ruhum şişman galiba
)
Bu sene geçemicem yalniz karşıya.
Allah korusunselaaam. ya feribot diyince, cok guldugum ama gulerken cok da pisman oldugum bir video var. hassas icerik simdi link atmayayim da ozetle cok dalgali bir gunde feribottaki herkes ama herkes kusuyor. olamaz boyle bir sey ... allam sen koru ya...
Konum at geleyim hava yapalım beraber o hatuna hıh biz de olucaz topuklularla spor yapalım da görsün oBugün sahilde spor yapan birini gördüm. Kadın o kadar fitti ki böyle atletik duruyordu, squat yapiyordu kenarda bir yerde. Onu görünce vazgecesim geldi bu sabah. Daha çoook yolum var dedim.
Hani kaptanın olduğu kat var ya oraya ben bi çıktım inerken eşime dedim çabuk gel beni al burdanselaaam. ya feribot diyince, cok guldugum ama gulerken cok da pisman oldugum bir video var. hassas icerik simdi link atmayayim da ozetle cok dalgali bir gunde feribottaki herkes ama herkes kusuyor. olamaz boyle bir sey ... allam sen koru ya...
Bursada değil mi zatenHadi kızlar kalkınnnn
Bu kadın Bursada olsa durmam hemen giderim❣❣❣
Hamur deme yav bu hafta birinci olcaz patrondan sıra kalırsaEvet görünüşü güzel tadı nasıldır acabaah biber yerine hamur olcakti şimdi
Yok hayır Bursada zumba kursu yok doğru dürüst geçen kış aradım aradım bi tane bile bulamadımBursada değil mi zaten
Kepez deyiz canımSiz ne taraftasınız orda?
Gel hemenKonum at geleyim hava yapalım beraber o hatuna hıh biz de olucaz topuklularla spor yapalım da görsün o![]()
Ha ha bi ıslansın da fit olmak neymiş görsünKepez deyiz canım ☺
Gel hemendenize ittirelim bir de kadını ıslansın
![]()
Pardon deriz yanlışlıkla olduHa ha bi ıslansın da fit olmak neymiş görsün![]()
Kursunu bilmem de bu kadın bursada yaşıyor diye hatırlıyorum.Yok hayır Bursada zumba kursu yok doğru dürüst geçen kış aradım aradım bi tane bile bulamadım
Dur bi kocama söyleyim de jeti ayarlatsınKepez deyiz canım ☺
Gel hemendenize ittirelim bir de kadını ıslansın
![]()
Unuttum ya hangi şehirde yaşıyor Kocaeliydi galiba ama turnuvalara çıkmaya başlamıştı pandemi girdi arayaKursunu bilmem de bu kadın bursada yaşıyor diye hatırlıyorum.
Çorlu yazıyor. Tekirdağ imiş canimUnuttum ya hangi şehirde yaşıyor Kocaeliydi galiba ama turnuvalara çıkmaya başlamıştı pandemi girdi araya
Heh tmm süpersin Tekirdağ Seda MeriçÇorlu yazıyor. Tekirdağ imiş canim