• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ee şimdi kaç yaşındasın? Ne korkuncu kuzum dünyanın en güzel şeyi bugünlerde oğlan çocuğu hayali kuruyorum tabi şuan değil ayy hayali bile güzel 🥰arkadaşlarım 2.3.yü sıralıyor ben daha 1. Allah isteyen herkese versin annelik zor ama çok güzel bir duygu biz 4 sene eşimle istemedik sırf gezmek için tam 7.evlilik yıldönümümüzde kucağımıza aldık. Hastanede o ilk gün dedik biz niye bunca zamandır bekledik niyee!

ne güzel, senin adına çok sevindim :) yaşım 27. daha ufak yaşlardayken belki ilerleyen yaşlarda bana yüklenen bir özellik olur sandım evlilik ve anneliğe özenmek ama hiç olmadı. 19 yaşında nasıl hissediyorsam hala öyle hissediyorum, çok erken geliyor hala böyle sorumluluklar için.

Sabah
5 adet yağı alınmış küçük boy mücver
Yarım tabak menemen
1 küçük dilim TB ekmeği

Akşam
1 adet evde yapılmış kıymalı pide
Ayran
Şeftali

Su 3 L
Spora gelirsek 😁 22000 adım 1100 puan 🥴
@pesto26
22 bin adım mı nasıl yaptın yahu daha 20bin rekorumu yapamadım

ne güzel, senin adına çok sevindim :) yaşım 27. daha ufak yaşlardayken belki ilerleyen yaşlarda bana yüklenen bir özellik olur sandım evlilik ve anneliğe özenmek ama hiç olmadı. 19 yaşında nasıl hissediyorsam hala öyle hissediyorum, çok erken geliyor hala böyle sorumluluklar için.
Erkek arkadaşın evlenmeyi düşünüyor mu yoksa beraber mi yaşamak istiyor?

chialı yeşil çay nası oluyor, chia boğazına kaçmıyo mu :KK70: direkt yeşil çaya bir tutam chia mı atıyoruz
Chia değil ya açailiymiş tadı kokusu pek hoş
Karpuz şeker içeriği yüksek bir meyve, akşam yemeklerinde değil de daha erken tüketsen daha iyi olacak. Mümkünse bal-dondurma falan yemediğin bir gün 😂
temem temem yarından itibaren düzeliyorum bugün istemsiz bozuldu
Kız bu akşam yemeği ne 😁hem taze fasulye hem bamya hem sarma sen diyette misin canım yarım ekmek de götürdüm de de tam olsun :KK70:
Ben ekmeği pek nadir kahvaltıda tüketirim canım 🤣 kaynanamdayım. Mercimek çorbası vardı. Onu içmek yerne t. Fasulye ve 3 yk bamya yedim . Sarmalar kendileri kaçtı ağzıma 🤣

Ben ekmeği pek nadir kahvaltıda tüketirim canım 🤣 kaynanamdayım. Mercimek çorbası vardı. Onu içmek yerne t. Fasulye ve 3 yk bamya yedim . Sarmalar kendileri kaçtı ağzıma 🤣
Kaynanan da iyi bakıyor he gelinine maşallah

hem çok düşünmüyor, hem de düşünesi olsa da benim yüzümden düşünemiyor. ikimizin de plan programı biraz belirsiz önümüzdeki seneler için, o yüzden beraber yaşamak şimdilik işimize geliyor.
Erkek arkadaşınla mı kalacaksın şimdi?
O nasıl yemek konusunda?
Destek olur mu diyetine, 1 kilo eklerle mi gelir 🙈

Erkek arkadaşınla mı kalacaksın şimdi?
O nasıl yemek konusunda?
Destek olur mu diyetine, 1 kilo eklerle mi gelir 🙈

evet onunla kalacağım. kaç aydır mahrum kaldı her yiyecekten yazıktır ya nelerle gelirse gelsin ben kafamı yastığa gömer görmezden gelirim saklfjads

uuu bakayım hemeen (:

Back
X