• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaynanan da iyi bakıyor he gelinine maşallah
Yok bee misafir gelecekti ya, gelmediler 😂 bende normalde gitmeyecektim. Akşam üstü gittik eşimle baktık gelmediler biz de dönüyoruz şimdi
evet onunla kalacağım. kaç aydır mahrum kaldı her yiyecekten yazıktır ya nelerle gelirse gelsin ben kafamı yastığa gömer görmezden gelirim saklfjads
Yanlış anlama kuzum da beraber yaşamakta hemen hemen evlilik gibi değil mi? Yani sorumluluk aynı sorumluluk, sadece bi imza mı korkutuyo bu erkekleri 🙄

Yok bee misafir gelecekti ya, gelmediler 😂 bende normalde gitmeyecektim. Akşam üstü gittik eşimle baktık gelmediler biz de dönüyoruz şimdi

Yanlış anlama kuzum da beraber yaşamakta hemen hemen evlilik gibi değil mi? Yani sorumluluk aynı sorumluluk, sadece bi imza mı korkutuyo bu erkekleri 🙄
Erkekleri değil B barga yı korkutuyor onlarda tam tersi olmuş 😁

kız bu hikayede korkan benim sadklfj. ben evliliği bir anlaşma olarak görüyorum, benim için henüz bu anlaşmaya ihtiyaç yok. ha bir gün çocuk fikri ortaya çıkar, yurtdışına taşınma durumu olur, o olur bu olur gerek olur da, şu an ihtiyacını hissetmiyorum. bunu tabi ilişkimin 1. yılında söylüyorum, 3. 5. yılında farklı düşünürüm belki.

Stad bomboş gelin kızlar 10 dk var daha giriş saatine açılışı yaptım.
Ne güzel spor yapmişsindir. Balıkesirdeyken ben de stadyuma giderdim. Çok güzeldi, onu hatirlatti bana
Guzel takimim nasilsiniz, dun aksamdan beri hafta sonu kosturmacasi gelemedim takima.
Simdide ogllarimin arkadasi geldi oyun oynamaya , onlarin basindayim.
Nasilsiniz, nasil geciyor pazar aksaminiz?
Yorucu bir gün oldu Özgecim. Gerçi senin için de yorucuymuş. Çocukları oyalamak hiç kolay değil haklısın.
Aslında bir ara şöyle denenmiş çocukları meşgul edebilecek basit aktiviteleri yazalım. Belki fikir olur hepimize 🤞
Ee şimdi kaç yaşındasın? Ne korkuncu kuzum dünyanın en güzel şeyi bugünlerde oğlan çocuğu hayali kuruyorum tabi şuan değil ayy hayali bile güzel 🥰arkadaşlarım 2.3.yü sıralıyor ben daha 1. Allah isteyen herkese versin annelik zor ama çok güzel bir duygu biz 4 sene eşimle istemedik sırf gezmek için tam 7.evlilik yıldönümümüzde kucağımıza aldık. Hastanede o ilk gün dedik biz niye bunca zamandır bekledik niyee!
Ben de öyle demiştim. Keşke daha önce doğsaymis diye 🤗🤗
FitFiliz FitFiliz menü nerde canım uyucam artık bekliyorum.
Yazicam şimdi 😄 ama dediğim gibi sorun değil, olmadı yarın yorumların canim. geçe kalıyor hep benim menuler
Bu arada senin menünü beğendim. Sabahki yağlı ballı ekmek hariç 😅😅

Sabah
5 adet yağı alınmış küçük boy mücver
Yarım tabak menemen
1 küçük dilim TB ekmeği

Akşam
1 adet evde yapılmış kıymalı pide
Ayran
Şeftali

Su 3 L
Spora gelirsek 😁 22000 adım 1100 puan 🥴
pesto26 pesto26
22mi bin 😱😱 hey maşallah kardiş. Suyun da güzel olmuş. Mücverin yağını peçeteyle çektiriyorsun diy mi? Afiyet olsun 💃🏻

Menü:
Sabah yürüyüşe gittim, öğlene kadar sadece su içtim.

12de, 1 tane pişmiş domates (likopen açığa çıkıyor pişince) 5-6 haşlanmış bamya, 2 dilim sucuk, biraz peynir, biraz krem peynir, 2 zeytin çay

Ara: türk kahvesi +3 hurma

Akşam: 16.00a doğru 1 lahmacun (küçük sayılır, hamuru cok inceydi) iki köz biber
Biraz sonrasında da 2 çay çay kaşığı ucuyla bal
Niloyatospikk Niloyatospikk

Ne kadar güzeller, bu arada ben de tanıtayım kendimi canım. Normalde Ankara'da yaşıyorum, iki kızım var, öğretmenim, Beşiktaş'liyim ⬜⬛ 🤩
Dizi manyağım bir de 😂
Eskiden gezmeyi çok severdim şimdilerde duruldum ☺☺
Sen de bahsetsene canım biraz kendinden
Hangi diziler meselaaa 👀 ben de Ankaralıyım ama 2.5 sene önce yurt dışına taşındım, 30 yaşındayım, henüz bebişim yok, abim küçükken Beşiktaşlı yapmıştı 😬 takım hakkında bildiğim tek şey ÇARŞI HER ŞEYE KARŞI 👻🤣 minnoşlar kaç yaşlarındalar? 💙

Ne güzel spor yapmişsindir. Balıkesirdeyken ben de stadyuma giderdim. Çok güzeldi, onu hatirlatti bana

Yorucu bir gün oldu Özgecim. Gerçi senin için de yorucuymuş. Çocukları oyalamak hiç kolay değil haklısın.
Aslında bir ara şöyle denenmiş çocukları meşgul edebilecek basit aktiviteleri yazalım. Belki fikir olur hepimize 🤞

Ben de öyle demiştim. Keşke daha önce doğsaymis diye 🤗🤗

Yazicam şimdi 😄 ama dediğim gibi sorun değil, olmadı yarın yorumların canim. geçe kalıyor hep benim menuler
Bu arada senin menünü beğendim. Sabahki yağlı ballı ekmek hariç 😅😅
Özlemişim yedim evet ama incecik dilimdi zaten😁

Sorun değil canım 😘 tamam

Menü:
Sabah yürüyüşe gittim, öğlene kadar sadece su içtim.

12de, 1 tane pişmiş domates (likopen açığa çıkıyor pişince) 5-6 haşlanmış bamya, 2 dilim sucuk, biraz peynir, biraz krem peynir, 2 zeytin çay

Ara: türk kahvesi +3 hurma

Akşam: 16.00a doğru 1 lahmacun (küçük sayılır, hamuru cok inceydi) iki köz biber
Biraz sonrasında da 2 çay çay kaşığı ucuyla bal
Niloyatospikk Niloyatospikk
Türk kahvesi yanında hurma denicem 😁
Çay kaşığı ucuyla balı da 😂

Ne kadar güzeller, bu arada ben de tanıtayım kendimi canım. Normalde Ankara'da yaşıyorum, iki kızım var, öğretmenim, Beşiktaş'liyim ⬜⬛ 🤩
Dizi manyağım bir de 😂
Eskiden gezmeyi çok severdim şimdilerde duruldum ☺☺
Sen de bahsetsene canım biraz kendinden
Hangi dizileri izliyorsun canım
Yasak Elma var benim başka da yok genelde belgesel izlemeyi çok severim.

Hangi diziler meselaaa 👀 ben de Ankaralıyım ama 2.5 sene önce yurt dışına taşındım, 30 yaşındayım, henüz bebişim yok, abim küçükken Beşiktaşlı yapmıştı 😬 takım hakkında bildiğim tek şey ÇARŞI HER ŞEYE KARŞI 👻🤣 minnoşlar kaç yaşlarındalar? 💙
😄😄 Beni de babam yaptı Beşiktaş'li. Ama ilk 11i sayamam 😂
Benimkilerin biri 7 diğeri de önümüzdeki ay 10 oluyor.Yıllar geçiyor 38 oldum bile 😅

Londra daydın di mi canım? Kimbilir ne güzeldir.. geçen sene Ekim ayında edinburgh'daydım ama haftasonu programlari filan da vardı istememe rağmen gidememiştim Londra'ya. Orda çalışıyor musun?
Bizim takımda bir arkaday daha var UK'den stitch stitch glasgowda. (Selam canım bu arada, daha sık uğramalısın takima💞)

Dizilere gelince, nasıl türler seversin ona göre söyleyeyim 😄😄 benim en sevdiklerim arasında Sherlock, Outlander ve Handmaids Tale var 😍✨

Kızlar iyi geceler muhabbetinize doyum olmuyor. Bu hafta çok fazla giremicem. Gezdiğim yetmezmiş gibi işlerimi de çok aksattım. Kendinize iyi bakın öpüyorum sizi çok😘 bol kahkahalı topikler 😂
İyi geceler canımm, girersin bence burası bağımlılık yapıyor 😍
Hem ben alıştım özlerim seni 🤗

10.30: 1,5 kase yulaflı yoğurt, 3 kuru kayısı

Ara: 2 dilim karpuz, bir dilim peynir

Ara: 3 kaşık kadar yoğurt

18.30: bir tabak yoğurtlu kabak, bir yk kadar ciğer

Su: 2,5 litre
Spor :200 jj =600 puan

Hyperborea17 Hyperborea17
Çok az buldum. Bol bol yoğurt olduğu için tok tuttuğunu umuyorum
Sabah:2 salam,3 dilim hellim peyniri,1 kaşık haşhaş ezmesi,3 dilim domates
Öğlen: 1,5 kase mercimek çorbası
Akşam:6 parça köfte,1 kase mercimek çorbası
Su: 3lt
Spor:140 sn plank,165 squat ve 12 şınavı birazdan yapıcam bitirirsem haber veririm

Back
X