• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kaldirma bence de dursun. benim de cantamda agri kesiciyle bulanti hapi bulunur mesela, hic kullandim mi hayir ama varligi guven veriyor dhdjd.
Heh işte aynısı panikatak anında tansiyonumu yükselmiştim 17 10 lara kadar o günden beri çantamda tansiyon ilacı bulunur kullandım mı hayır ama ya tansiyonum yine çıkarsa diye bi güvence

Heh işte aynısı panikatak anında tansiyonumu yükselmiştim 17 10 lara kadar o günden beri çantamda tansiyon ilacı bulunur kullandım mı hayır ama ya tansiyonum yine çıkarsa diye bi güvence

annem de o şekilde. o gün yani bariz bir şekilde şekerü düştü ama hemen -ölüyorum ben ambulans bul bana moduna girdi. tesadüfen lavabosuna girdiğimiz cafede medikal ekip vardı, hemen baktılar tansiyon vb, her şey normal, onu duyunca kendine geldi. ama yıllardır sokapa bile bazen tansiyon aletiyle çıkar. benim de anksiyete geçmişim var, anlıyorum sizi. seni rahatlatıyorsa yapmaya devam et tabi, zamanla aşacaksındır (:

Şuan 1 adet kesme şeker yiyorum çok açım gözlerim kararıp bayılırsam diye korktum ve yedim yoksa yemezdim.
Canım benim korkunu anlıyorum. Bende de vardı o ac kalırsam basım ağrır korkusuydu benimkide. Hatta univdeyken sabah kahvaltı yapmazdım molada 3 bir aradaya 3 tane küp şeker atardım sırf basım ağrır korkusuyla sen düşün
Ani bir kararla açlık orucu yaptım 7 gün ve ne açlıktan bayıldım nede bask a birşey oldu. Biraz basım agridi felan geçti sonra. Okuduğum kitapta vücutça bulunan her molekülün kendine yetecek 40 günlük yakıtı olduğu yazıyordu üstelik. Su içtikten sonra istediğin kadar ac kal ölmüyorsun yani yoksa somalide kimse kalmazdı
Sana önerim su sekerinbu konuda sana hiçbir fayda sağlamayacağını önce beynine kabul ettir. Ve yatmadan önce 1 hurma 2 kaşık yoğurda azcik tarçın at bunu açılmadan yap ama. Goreceksin ne kriz gelecek ne açlık gelecek. Böyle böyle bıtiririsin kafanda bunu. Artık baş ucuna hurma koyarsın ;)

annem de o şekilde. o gün yani bariz bir şekilde şekerü düştü ama hemen -ölüyorum ben ambulans bul bana moduna girdi. tesadüfen lavabosuna girdiğimiz cafede medikal ekip vardı, hemen baktılar tansiyon vb, her şey normal, onu duyunca kendine geldi. ama yıllardır sokapa bile bazen tansiyon aletiyle çıkar. benim de anksiyete geçmişim var, anlıyorum sizi. seni rahatlatıyorsa yapmaya devam et tabi, zamanla aşacaksındır :-)
Sana da geçmiş olsun canım kurtulmuşsun ben de ara ara tekrarlamakla birlikte bir terapist ile beraber bu yola devam ediyorum. Psikoterapi alıyorum aynı zamanda tüm dertlerimi anlatıyorum 😁sağolsun doktorum anlıyor.

Canım benim korkunu anlıyorum. Bende de vardı o ac kalırsam basım ağrır korkusuydu benimkide. Hatta univdeyken sabah kahvaltı yapmazdım molada 3 bir aradaya 3 tane küp şeker atardım sırf basım ağrır korkusuyla sen düşün
Ani bir kararla açlık orucu yaptım 7 gün ve ne açlıktan bayıldım nede bask a birşey oldu. Biraz basım agridi felan geçti sonra. Okuduğum kitapta vücutça bulunan her molekülün kendine yetecek 40 günlük yakıtı olduğu yazıyordu üstelik. Su içtikten sonra istediğin kadar ac kal ölmüyorsun yani yoksa somalide kimse kalmazdı
Sana önerim su sekerinbu konuda sana hiçbir fayda sağlamayacağını önce beynine kabul ettir. Ve yatmadan önce 1 hurma 2 kaşık yoğurda azcik tarçın at bunu açılmadan yap ama. Goreceksin ne kriz gelecek ne açlık gelecek. Böyle böyle bıtiririsin kafanda bunu. Artık baş ucuna hurma koyarsın :KK66:
Teşekkür ederim hurma iyi fikir aslında başucuma artık hurma koyabilirim. Ama birşey koymayacağıma garanti veremem 😁bir dönem ağır bir anksiyete panikatak yaşadıktan sonra bazı şeyleri yavaş yavaş aşıyor insan. Hurma için teşekkür ederim canım gerçekten iyi fikir hiç aklıma gelmemişti.

Teşekkür ederim hurma iyi fikir aslında başucuma artık hurma koyabilirim. Ama birşey koymayacağıma garanti veremem 😁bir dönem ağır bir anksiyete panikatak yaşadıktan sonra bazı şeyleri yavaş yavaş aşıyor insan. Hurma için teşekkür ederim canım gerçekten iyi fikir hiç aklıma gelmemişti.
Tedbirsiz bırakma kendini. Nasıl rahat ediyorsan öyle ama bir insan hayati boyunca sadece hurma yiyerek yaşamını sürdürebilirmiş. Gerekli herşey var yani içinde. Çok doymak istersen arasına birde ceviz koy hatta.. benim hurmaya güvenim tam.
Bende pskolojik bir tansiyon rahatsızlığı geçirdim. 1 yıl olcak kullandım hiper tansiyon üstelik ve kalp ritmim anında fırlayabiliyor bir kaç gün önce yaşadığım sorundan sonra. Ani şeyler yani. Bu yüzden çantamda mutlaka tansiyon ilacı ritim.ilaci ve bağımlılığından zor kurtuldugum ağrı kesici hiç çıkarmam. Pskolojik olarak rahatlatıyor.

Geçmişinde böyle bişey varsa aşabilmen zor canım sen de kendince haklıymışsın. Ozaman arkadaşların dediği gibi şeker yerine onun yerini tutabilecek masum bişey atsan ağzına daha iyi gelir sana hemde kilo vermene de kötü etkisi olmaz 🥰

Geçmişinde böyle bişey varsa aşabilmen zor canım sen de kendince haklıymışsın. Ozaman arkadaşların dediği gibi şeker yerine onun yerini tutabilecek masum bişey atsan ağzına daha iyi gelir sana hemde kilo vermene de kötü etkisi olmaz 🥰
Olmaz mı panikatağın alası var topiğim var gel oku bu gülen hatun neler yaşamış 😊

Tedbirsiz bırakma kendini. Nasıl rahat ediyorsan öyle ama bir insan hayati boyunca sadece hurma yiyerek yaşamını sürdürebilirmiş. Gerekli herşey var yani içinde. Çok doymak istersen arasına birde ceviz koy hatta.. benim hurmaya güvenim tam.
Bende pskolojik bir tansiyon rahatsızlığı geçirdim. 1 yıl olcak kullandım hiper tansiyon üstelik ve kalp ritmim anında fırlayabiliyor bir kaç gün önce yaşadığım sorundan sonra. Ani şeyler yani. Bu yüzden çantamda mutlaka tansiyon ilacı ritim.ilaci ve bağımlılığından zor kurtuldugum ağrı kesici hiç çıkarmam. Pskolojik olarak rahatlatıyor.
Hala bulunduruyor musun çantan da sen de?
Bi dönem taşımıyordum aslında bırakmıştım ama o tansiyon yükselmesi Allah korusun ölüyorum dedim evladım annesiz kalacak 😔neyse burada anlatıp da diğer arkadaşları etkilemeyelim.

Hala bulunduruyor musun çantan da sen de?
Bi dönem taşımıyordum aslında bırakmıştım ama o tansiyon yükselmesi Allah korusun ölüyorum dedim evladım annesiz kalacak 😔neyse burada anlatıp da diğer arkadaşları etkilemeyelim.
Evet zaten 2 üç aydır içmiyorum. 2 yıl ilaçsız yükseldikçe ictim 1 yıl tam ictim. Şimdi bıraktım ama. 27 yasindayken hiper tansiyon hastası olmak berbat bir histi. Çok şükür çok yükselmiyor artik ama bende yiyeceklere dikkat ediyorum zaten.
M MaviFeslegen Kazen abinin yazdığı yorumu gördün mü komik emojisi koymuşsun koptum yaaa
Ya kazen abi çok iyi ya 🤣

Evet zaten 2 üç aydır içmiyorum. 2 yıl ilaçsız yükseldikçe ictim 1 yıl tam ictim. Şimdi bıraktım ama. 27 yasindayken hiper tansiyon hastası olmak berbat bir histi. Çok şükür çok yükselmiyor artik ama bende yiyeceklere dikkat ediyorum zaten.

Ya kazen abi çok iyi ya 🤣
İnan tansiyonumu yükselttiğim dönemde her gece yatmadan limon içiyordum düşün.
Sorma ya herkesi gömüyor ver yansın du bakam bize de sıra gelmese bari:KK17::KK70:

İnan tansiyonumu yükselttiğim dönemde her gece yatmadan limon içiyordum düşün.
Sorma ya herkesi gömüyor ver yansın du bakam bize de sıra gelmese bari:KK17::KK70:
Gereken yapılacak yazmis. Sıra bize geliyor. Ama gerçekten dert sahibi olanlar konusuyor cevap veriyor uzun uzun anlatıyor.. dalga geçen olsada cevap veriliyor bir şekilde. Sanki komikliğine açılmış gibi.

Gereken yapılacak yazmis. Sıra bize geliyor. Ama gerçekten dert sahibi olanlar konusuyor cevap veriyor uzun uzun anlatıyor.. dalga geçen olsada cevap veriliyor bir şekilde. Sanki komikliğine açılmış gibi.
Çok saçma bir konu gerçekten şimdi hamile kalıp doğuranların hepsi tlfnu odadan mı çıkardı yahu ya da sormayı bilememiş

Artık yorum yazarken dikkatli yazmak lazım maazallah bizi de bi yerde gömmesin benim de bi vukuatlı konum var piyasaya çıkarsa vay anam vayy :KK70: hangi akla hizmet açmışsam kafam ne alemdeymiş bilmiyorum

Back
X