• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sabah kargocunun ısrarlı zil çalışlarına vaktinden erken uyandım, bütün günüm gözümden uyku akarak geçti :) senin sabahın nasıl geçiyor? :)

Niloyatospikk Niloyatospikk ben de çok beğendim <3
Biz de kaç gündür gözümüz yollarda kargocu bekliyoruz 1 sürü olta var adam yine olta aldı ben bir ayakkabı alcam dedim bir sürü var dedi:sinirli:bir de tartıyı bekliyorum ama kargo şirketleri çok yoğun geçen Batman'a bir kargo yolladım 21 günde gitti

İyi akşamlar kızlar bol meyveli menümü yazıyorum :KK70: Bu arada dünden beri bildirim alamıyorum maalesef o yüzden yorumları kaçırıyorum. Hyperborea17 Hyperborea17 canm eminim menünü paylaşmışsındır ama bildirim gelmediği için göremedim. Arada okuyorum sonra yorum yazarım diyorum ama tekrar aynı sayfayı bulamıyorum. Neyse artık belki yarın düzelir

11.30: 2,5 dilim kepek ekmek, salatalık, bir dilim peynir, bir tk fındık krema, bir kase yoğurt, yumurta yağda

Ara: Bir avuç kiraz, bir küçük armut

Ara: Bir dilim karpuz, bir dilim peynir

19.00: bir tabak etli sebze yemeği

Su: 2,5 litre
Spor: 30+15 dakika leslie
Hyperborea17 Hyperborea17

Biz de kaç gündür gözümüz yollarda kargocu bekliyoruz 1 sürü olta var adam yine olta aldı ben bir ayakkabı alcam dedim bir sürü var dedi:sinirli:bir de tartıyı bekliyorum ama kargo şirketleri çok yoğun geçen Batman'a bir kargo yolladım 21 günde gitti

ay 21 mi gün o neymiş yaauu.

sabah kargocunun ısrarlı zil çalışlarına vaktinden erken uyandım, bütün günüm gözümden uyku akarak geçti :) senin sabahın nasıl geçiyor? :)

Niloyatospikk Niloyatospikk ben de çok beğendim <3
Filizlenen tere ve rokalarimi saksiya ektim, simdide kuzularimi bahceye cikarmam gerek, yerimden kalkmaya calisiyorum..

Günaydın hatunlar,
Gecikmeli kilo güncellemesi:

Cuma: 73.6
Salı:71.9 🎊

@MotivatedAlready🖐👻🌸
Çanta geliyor çanta :KK11: :KK70:
ay 21 mi gün o neymiş yaauu.
Evet gerçekten uzun sürüyor adı veriliyor mu bilmiyorum örneğin geçenlerde yine aynı şirketten kargo gelecekti pazar günü kargo geldi düşün 8inde dağıtıma çıkmış benim elime ayın 12sinde ulaştı Balıkesirden Bursaya 1 günde geldi ama Bursada elime kaç günde ulaştı. Görevli yetişemedikleri için ek mesaiye çıktığını söyledi. Valla benim gibi insanlar varsa daha çok kargocular yoğun olur. Örneğin tartı için bi teknoloji mağazasına gittim hiçbirini beğenmedim internetten sipariş verdim annemin süpürgesi bozuldu gece 3 e kadar nette araştırdım karar kıldım internetten siparişi girdim. Su arıtıcımız eltimin çamaşır makinası TV miz derin dondurucu tost makinası bebek bezleri kızımın kıyafetleri.. hepsi kargoyla

Çanta geliyor çanta :KK11: :KK70:

Evet gerçekten uzun sürüyor adı veriliyor mu bilmiyorum örneğin geçenlerde yine aynı şirketten kargo gelecekti pazar günü kargo geldi düşün 8inde dağıtıma çıkmış benim elime ayın 12sinde ulaştı Balıkesirden Bursaya 1 günde geldi ama Bursada elime kaç günde ulaştı. Görevli yetişemedikleri için ek mesaiye çıktığını söyledi. Valla benim gibi insanlar varsa daha çok kargocular yoğun olur. Örneğin tartı için bi teknoloji mağazasına gittim hiçbirini beğenmedim internetten sipariş verdim annemin süpürgesi bozuldu gece 3 e kadar nette araştırdım karar kıldım internetten siparişi girdim. Su arıtıcımız eltimin çamaşır makinası TV miz derin dondurucu tost makinası bebek bezleri kızımın kıyafetleri.. hepsi kargoyla

e mecburen öyle artık ne yapalım. markette 400 tl olan şey internette 200 tl. kitapta bile %40 fark ediyor, mecbur kalıyoruz online alışverişe. ama işleri gerçekten çok zor. pandeminin başlarında ben ev alışveirşini internetten yapıyordum, bir kere gece 2 de geldi siparişim.

e mecburen öyle artık ne yapalım. markette 400 tl olan şey internette 200 tl. kitapta bile %40 fark ediyor, mecbur kalıyoruz online alışverişe. ama işleri gerçekten çok zor. pandeminin başlarında ben ev alışveirşini internetten yapıyordum, bir kere gece 2 de geldi siparişim.
Kitap d&r sitesinde 38 tl ben mağazadan aldım 47.5 ne bu şimdi kapıma kadar gelecek 48 tl ye niye gidip alayım belli bir alışveriş üstünde bedava da oluyor

Selamlar:KK37:
Bugünki menüm;

Sabah
1 simit (yumurta kalmamış dünden de açım mecbur yedim)

öğle:
Bir kase yayla çorbası (piriçleri ayırdım)
4 adet köfte
Göbek salata

ara
1 adet kayısı

akşam
1 tabak etli bamya
Bir kase yoğurt

su: 1.5 maalesef su bitti ofiste de işler yoğundu su içecek vakit bulamadım şaka gibi
Spor: 125 puan 2500 adım ( Öğle arası yürüyüş)

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Arrietty_ Arrietty_
Sevgili eşim sen menülerini ekledin mi ben kaçırdım mı yoksa

Kahvaltı 08:30

🎀2 adet sahanda 🥚
🎀1 bardak çay
🎀1 dilim tam 🌾 ekmeği

Ara öğün 15:00

🎀30 gr fındık 30 gr çıtır leblebi
🎀2 bardak ayran

Saat 16:00 1 dilim 🍉

Akşam yemeği 19:30

🎀1 porsiyon köfte
🎀1 🍅
🎀1 kase yoğurt
🎀Ekmek yok
🎀Nescafe 3ü1arada içmeden yapamadım yanında da 5 gr bitter 🍫çukulata🍫

SU 2 litre
Egzersiz 15bin adım 750 puan
Zumba yapılacak birazdan en az yarım saat
15 dk TV den videodan spor yapılacak

FitFiliz FitFiliz Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_

Eklentiler

• Screenshot_20200721_202813_com.huawei.health.webp
    Screenshot_20200721_202813_com.huawei.health.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 13

Milana firuze Milana firuze canim mezuniyet karnen burada, hayirli olsun tekrar, bir daha kilolar hic geri gelmesin. :KK200:
Teşekkür ederim canim insallah bir daha gelmez.

Back
X