- 23 Ocak 2016
- 36.122
- 52.432
- 598
Oo healthy msjı verdinSeni mi kircam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo healthy msjı verdinSeni mi kircam![]()
Acısı dinmiş canim ama iz kalmasından korkuyor işte. Ben de iyi bakarsan birşey kalmaz diye teselli ettim birazBnce korona nerede olsa bunaltti kuzum
Tadini cikart bol bol..
Yanik olan arkadasin nasil oldu?
Bence giyim tarzin super Zeynep, bende boyle giyinirim cogunlukla :))Seni mi kircam![]()
Houstonda bir arkadasim hamileliginin son haftalarinda , kaynar sut gobegine dokulmesi ile yanik oldu ,cok cok fena haldeydi.Acısı dinmiş canim ama iz kalmasından korkuyor işte. Ben de iyi bakarsan birşey kalmaz diye teselli ettim biraz
O zaman 100 tanede jj yapalim gel beraber, bende yapiyorum....Yawrukush ama cidden az oldu
15kaloricik yakmisim yaparken. Ama zorlandim :)) Karin benim en zayif noktam kol ile. Cok gucsuz
Bence giyim tarzin super Zeynep, bende boyle giyinirim cogunlukla :))
Rahat ve cool..
Kilamam ya o daha kötüymüş hamile hamile yazık, neyse ki atlatmış. Görülmez kaza işte, Allah korusunHoustonda bir arkadasim hamileliginin son haftalarinda , kaynar sut gobegine dokulmesi ile yanik oldu ,cok cok fena haldeydi.
Bebege birsey olmadi, acil doguma alinmadi ve cok sukur izler yok denecek kadar az kalmis..
Uzmesin canini, sagligi en muhimi...
Tamamdir kalkayim matdan. Yatiyorum halaO zaman 100 tanede jj yapalim gel beraber, bende yapiyorum....
Halt etmis o, nasil rahat ve iyiysen, giyim tarzin odur..Aslinda tipik dkli giyimi. Pasakligorumcem, Aras dogdugunda gelmisti. Neden pijama ile geziyorlar ne bakimsizlar diyip duruyordu :))
Tişört bile sağlıkli yaşama dair ,![]()
Ben de hep pijamalı ev kıyafetli gezerim. Ne rahatAslinda tipik dkli giyimi. Pasakligorumcem, Aras dogdugunda gelmisti. Neden pijama ile geziyorlar ne bakimsizlar diyip duruyordu :))
Beğene basmadım okuduğum anlaşılmasın diyeBu mesaji okuyan citirlar, 100 jumping jacke basliyorum suan, haydi sizde yapin.....
Tembel tenekeler, sozluden birakacagim hepiniziBeğene basmadım okuduğum anlaşılmasın diye![]()
Yine cok guzel birgun olmus canim, tarti durumlari nasil?Selamlar
FitFiliz ucretsiz izindeyim canim. Istedigin okula gecersin umarim
Menu
Sabah-ogle
Yulaf ezmeli (3 tatli kasigi), hurmali (3 adet) ve cevizli (3 adet) yogurt
Ara
Dondurulmus uzum (1 buyuk salkim)
Sutlu kahve
Aksam
Tavuklu ve karabugdayli (yarim cay bardagi) marul salatasi ve ayran
Ara
Sut