- 4 Kasım 2018
- 26.818
- 110.514
- 598
O zaman 100 tanede jj yapalim gel beraber, bende yapiyorum....
Her 20 JJ sonra 4kglik kettlebell ile russian swing yaptim 20
Yani Toplam
100jj
100 russian kb swing
7dkda 55 kalori :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman 100 tanede jj yapalim gel beraber, bende yapiyorum....
Lohusa iken ne giyilecekmiş peki çeşit çeşit pijamalar giyilir kültürümüzde 40 gün yatakta misafir beklenirAslinda tipik dkli giyimi. Pasakligorumcem, Aras dogdugunda gelmisti. Neden pijama ile geziyorlar ne bakimsizlar diyip duruyordu :))
-100 gr ile hala cumaya gore +1 kaptanim. En sorunlu gunum bu 3 gun. Sonrasi eksi gormeyi umuyorumYine cok guzel birgun olmus canim, tarti durumlari nasil?
Bu mesaji okuyan citirlar, 100 jumping jacke basliyorum suan, haydi sizde yapin.....
Aslında öyle gezmememiz lazım MIŞBen de hep pijamalı ev kıyafetli gezerim. Ne rahat![]()
Aynen likitini rimelini sür dimi canımMenün kötü değil bence araya dondurma sıkışmasaymış çok daha iyi ama adım şahane
Aslında projeciyim masama su şişesi aldım içiyorum 2 3 şişe, bugün ekstra yoğundu başım, evde içerim dedim su bitmiş akşam 7 de de kapanıuor , bugünlük kaldı
spor da evet malesef öğle srası yemek sonrası civarda bir tur atıyorum o da 2500-3000 adım oluyor evde de bebepimleyim ğek vaktim olmuyor ,hareketliyim ama spor adı altında değil
Kalk şort giyin gecelik giyin , güzel giyinince kendini daha iyi ve dinamik hissedersinkilo olsa da her bedenin kıyafetleri var artık
![]()
Her 20 JJ sonra 4kglik kettlebell ile russian swing yaptim 20
Yani Toplam
100jj
100 russian kb swing
7dkda 55 kalori :)
Bu mesaji okuyan citirlar, 100 jumping jacke basliyorum suan, haydi sizde yapin.....
Güzel geçti şükürCok tehlikeli bir yerde calisiyorsun o zman canim :))
Simitte yenmis bugun zaten :)
Canim hazir deniz dibinde, bol bol tadini cikart..
Ankarada ozleyecegine eminim :)
Keyifli tatiller ve dikkat et kendine canim @Akrrep
Canim 150 adet jumping jack cezasi geliyor bu menuye malesef
Hic egzersiz yapabildin mi?
Kilo verdikce kendini hep daha iyi hissedeceksin.
Ceydosun yaptigi yumurta detoksunu deneyebilirsin canim..
Canim ben kilo aldigini hic ama hic sanmiyorum.
Cok yuzduysen , kaslarin sismis ve onun etkisyle bu sabah arti gormussundur.
Baska bir sey olamaz, net :)
Takimin merakli koftecisi :)
BAYILDIM , ellerine saglik kuzum :))
Guzel bir gun olmus, sanki sabahki ekmek azicik fazla ama ben tum gununu begendim:)
Guzel bir gun olmus canimcim :)
Ara ogunde yemisler var, aksam nescafe 3u birarada, birde ciko bunlarin birini yiyorsan, digerinden vazgec canim.
Hepsini ayni gun yeme..
Ne kadar aldin kuzum,gel aramiza yine:)
Sadece muzlu dondurma diyeti bozmus canim, 50 mekik cezasi geliyor :))
Harika :)
Ben cok begendim pantalonu :)
Guzel birgun olms canim, nasil gecti sinavlar?
Yuvarlak olanini dikmistim kizima ama keske kare yapsaymisim daha kullanisliMaşallah paşaya ya çok tatlı yatak da öyle bunun bi adı vardı yatağın kızıma hamileyken internetten baya araştırmıştım sonra almaktan caymıştım dilimin ucunda da çıkmıyor heh babynestdi mi
Ahh ah gene cikmadi benim dereotu maydonoz senin gibi kartona mi diksemFilizlenen tere ve rokalarimi saksiya ektim, simdide kuzularimi bahceye cikarmam gerek, yerimden kalkmaya calisiyorum..
Daha neler yapacagim kaptanim da kisitli kaliyorum ilce kucuk merkeze yakin ama gidip gelmek kolay olmuyorTansu masallah yavruna, ne tatli bir kuzucuk, Allah bagislasin , guzel omru olsun..
Sen de ne marifetli hatunsun, bayiliyorum sana..![]()
Saol canimEveeet Benimde en sevdiğim öğündür kahvaltı yalnız işe gidince bir yumurta ile geçiştiriyorum
Maşallah ne tatlı bir kuzucuk
![]()
InsAllah canim bence menu paylasmaya devam et ne kadar besin aldiginda kilo veriyorsun yada sabit kaliyorsun bak olcTeşekkür ederim canim insallah bir daha gelmez.
Kurban gelseydi doya doya yerdikCanım genel olarak güzel sanırım çıtır leblebi ve Nescafe Faslı sadece fazla olan. Bir de karpuzun miktarı daha az olmalı. Acıktıran birşey karpuz
Bugün bir de yüzsüz yüzsüz menü yorumluyorumdünyaları yedim mangalda. 0 karbo ama doyana kadar da et. Menü yazmicam o yüzden. Şu an tok ve mutluyum
![]()
Bende bugun tartilmadim aklima düşmüş ken gideyim diyorum ama hic halim yokÖdem bence onlar canin
Dun ve bugun yazdigini menu bildirimlerime baya dikkat ettigini gordum. Obur gunleri hatirlamiyorum ama bana odemmis gibi geldi.
Zaten su hergun tartilma isini birakmak gerek.
Ben en son Cuma tartildim.
Seni mi kircam![]()
Bazen sadece görmezden gelmek istersin... Ama sonra bir ses duyarsın... Evet evet vicdanın sesidir oBu mesaji okuyan citirlar, 100 jumping jacke basliyorum suan, haydi sizde yapin.....
Ayy kuşum anlıyorum seni. Ben perşembe akşamı buraya yazmadan evvel hayatımda ilk defa neden şüşkoyum nedenn diye ağladımSorma benim de öyle ya hep esnek kumaşlar giy dur kilo verirsem var ya şu bele oturan elbiselerden alıcam geçen mankende gördüm seni giyecem bigünya ben nasıl bu hale geldim ya anlatırken şuan ağlıcağım geldi
![]()
Evet yuvarlak olan bence de kullanışsız ama bu çok güzel olmuşYuvarlak olanini dikmistim kizima ama keske kare yapsaymisim daha kullanisli
Ahh ah gene cikmadi benim dereotu maydonoz senin gibi kartona mi diksem
Daha neler yapacagim kaptanim da kisitli kaliyorum ilce kucuk merkeze yakin ama gidip gelmek kolay olmuyor
Saol canim
InsAllah canim bence menu paylasmaya devam et ne kadar besin aldiginda kilo veriyorsun yada sabit kaliyorsun bak olc
Kurban gelseydi doya doya yerdik
Kasaptan alinan ete fazla guvenemiyorum artik ne bilim
Bende bugun tartilmadim aklima düşmüş ken gideyim diyorum ama hic halim yok
yumurtaya benzettim ben
Kahve rengi iz kalirsa elma suyu sursun surekli benimki oyle gecti. Yüzüm yanmıştı benimde. Hergun yatarken elma yapistiryordumAcısı dinmiş canim ama iz kalmasından korkuyor işte. Ben de iyi bakarsan birşey kalmaz diye teselli ettim biraz
Aslında çok olumsuz içerik olmamış miktar olarak sanki. Tabi o yarım tostu açmak lazım, nasıl bi yarım oherkes gözlerini kapatsın. Olumsuz içerik
Kahvaltı
Yarım tost.
Akşam
Çeyrek ekmekle kaşar domates salatalık zeytin den sandviç
1 avakado
Su 3 lt
Spor
20 dk zumba
40 dk lesli
1dk plank
Toplam 430 puanArrietty_
Birgaripanne
Vericez inşallah canım şuanki halimden nefret ediyorum. Eski halimi çok özledim gardolabımda kaç tane olmayan kıyafet dolu içim gidiyor bakıncaAyy kuşum anlıyorum seni. Ben perşembe akşamı buraya yazmadan evvel hayatımda ilk defa neden şüşkoyum nedenn diye ağladımbu halimize şükür, inşallah hedefleri de görürüz
![]()
Benim de nasılsa zayıflayınca giyerim diye fi tarihinden beri beklettiğin kıyafetler var. Hele bi kotum var zayıflarsam onu bi kere giyip rahatladıktan sonra yakıp etrafında dans edicem galiba. Gördükçe stres oluyorumVericez inşallah canım şuanki halimden nefret ediyorum. Eski halimi çok özledim gardolabımda kaç tane olmayan kıyafet dolu içim gidiyor bakıncakilolu halimle aldığım kıyafetler sınırlı alasım bile gelmiyor ki
![]()
Baya yarim ekmek. Sinirden yedim sonra çok pişman oldum. Bu tostu eş kişisine yapmistim kendime de sağlıklı tabak . Sonra çok saçma bir yanlış anlaşılmadan kavga ettik. Bende yeme hazirladigim yemeği dedim. Sonra ben yedimAslında çok olumsuz içerik olmamış miktar olarak sanki. Tabi o yarım tostu açmak lazım, nasıl bi yarım o![]()