• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben çok uzuldum yaşananlara 😔 duygusalimdir ben çok etkilenirim. Ayrılıkları hiç sevmem.
Yakışmadı bize😔
Ben de üzüldüm. Kazen Kazen in burda olması eğlenceli oluyordu.
çok da yorum yapmak istemiyorum zira ben de bir şekilde olaya girdim bugün 🤭🙃
Bize kırgın değildir umarım Kazen Kazen

Selam
Evime geldim sukur
Yine yogun birgun
Tek sporum bisiklet ile evden ise, Isten anneme. Toplam 12 km surmem oldu

Sabah ac uyandim
2 dilim cavdar ustune tereyag

Ogle
3.k ispanak yendgi
Yarim haslanmis tatli patates
Oburunun turkcesi yok ama icinde haslanmis tavuk, bir Sebze cesidi. Ismini bilmedigim yine

Aksam
1 kase Anne mantisi 😱

Ara seftali.
2 tane yedim
En son ne zaman yedim bilmiyorum. Seftali konusunda cok seciciyim. Boyle sulu sulu olacak, Turkiye usulu seftali.
Arap marketinde gorunce kacirmayim dedim.
2tane den fazla alsam kesin yerdim hepsini. Tadi cok guzeldi

Su 2,5 L
Spor 1,5 saat bisiklet - 630 puan
10bin adim 500 puan
Toplam 1130 puan

bnnu bnnu

Eklentiler

• IMG_20200722_145726.webp
    IMG_20200722_145726.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20200722_121215.webp
    IMG_20200722_121215.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 34
Selam
Evime geldim sukur
Yine yogun birgun
Tek sporum bisiklet ile evden ise, Isten anneme. Toplam 12 km surmem oldu

Sabah ac uyandim
2 dilim cavdar ustune tereyag

Ogle
3.k ispanak yendgi
Yarim haslanmis tatli patates
Oburunun turkcesi yok ama icinde haslanmis tavuk, bir Sebze cesidi. Ismini bilmedigim yine

Aksam
1 kase Anne mantisi 😱

Ara seftali.
2 tane yedim
En son ne zaman yedim bilmiyorum. Seftali konusunda cok seciciyim. Boyle sulu sulu olacak, Turkiye usulu seftali.
Arap marketinde gorunce kacirmayim dedim.
2tane den fazla alsam kesin yerdim hepsini. Tadi cok guzeldi

Su 2,5 L
Spor 1,5 saat bisiklet - 630 puan
10bin adim 500 puan
Toplam 1130 puan

bnnu bnnu

auu o tabak çok güzel görünüyor o.o bir gün size geleyim mi yemeğinizi paylaşır mısınız :')

auu o tabak çok güzel görünüyor o.o bir gün size geleyim mi yemeğinizi paylaşır mısınız :')
Seve Seve 😊
Yapmayi ve paylasmayi severim :) aslinda tavuklu olan is yerinden oburleri Benin beslenme cantamdan. O tavukluyu yemeseydim keske dedim.
Ispanagimin guzel tadini damagimdan aldi :))

Seve Seve 😊
Yapmayi ve paylasmayi severim :) aslinda tavuklu olan is yerinden oburleri Benin beslenme cantamdan. O tavukluyu yemeseydim keske dedim.
Ispanagimin guzel tadini damagimdan aldi :))

ay :') olsun olsun o kadar spora az bile yemişsin. bayılıyorum senin sporlarına ya, senle 1 gün geçirsem ertesi gün yataktan kalkmaya mecalim olmaz et kesmesinden :)

ay :') olsun olsun o kadar spora az bile yemişsin. bayılıyorum senin sporlarına ya, senle 1 gün geçirsem ertesi gün yataktan kalkmaya mecalim olmaz et kesmesinden :)

Bu kadar spora cok yavas kilo veriyorum ama. Benim ac kalmam lazim ac :/

Yok canim okadar agir degil artik sporlarim.
Crossfit de iken fenaydi :)

o biçim kas vardır bence sende de ondan tartıda istediğinden yüksek bir rakam görüyorsun. yokuş yukarı bisiklet dedin burda ben terledim (:

Zaten geberdim :D
Astimim var, ona iyi geliyor. Ay yolu dusundukce kotu oldum. Cok fenaydi. Kucuk ulkede sadece benim yasadigim sehirde heryer yokus :D yokuslari ile unlu sehir

Umarim oyledir diyecegim de cok olmadi kas ve yag olcumu yaptirali.
Obur ay yine spor salonuna basliyacagim. Bakalim ozaman fark olacakmi

Amma uzattim :D

Nazar oldu takım kurşun döktürelim.
Kız nire gidiyosun dur yerinde, yüz yüze konuşmayınca öyle yanlış anlaşılmalar oluyo. Herkes şaşkınlığını farklı ünlem kalıplarıyla belli eder yazışma dilinde uuu, aaa, yaaa, höh vs. gibi. Konuyla ilgili görüşlerinizi, hassasiyetlerinizi paylaşmışsınız bitmiş. Boşverin zayıflamamıza bakalım :spor:

Kız nire gidiyosun dur yerinde, yüz yüze konuşmayınca öyle yanlış anlaşılmalar oluyo. Herkes şaşkınlığını farklı ünlem kalıplarıyla belli eder yazışma dilinde uuu, aaa, yaaa, höh vs. gibi. Konuyla ilgili görüşlerinizi, hassasiyetlerinizi paylaşmışsınız bitmiş. Boşverin zayıflamamıza bakalım :spor:
Sorun takım arkadaşının söylediklerinden ziyade baştan Kazen beyin çekilme sebebinden sonra karar verdim. Kendisini üzdüğüm için ben de takımda devam etmek istemiyorum. Zira ayrılmasının sebebi benim o ayrılmışken benim kalmam yakışıksız kalır.

Back
X