• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eklentiler

• EEDBB8C0-0E26-41F7-A69D-1B25F8F6A535.webp
    EEDBB8C0-0E26-41F7-A69D-1B25F8F6A535.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 19
Teşekkürler canıım. Bende seni tebrik ediyorumm 🥰 haftaya daha güzel - olsun inşallah. Seninki zaten yeteri kdar güzel de
İkimizin ki de yeteri kadar güzel bence :)
Haftaya da bayram günü
Klasik baskülle tartılacağım
O daha az gösteriyo güzel oluyo 🤪😂

MotivatedAlready MotivatedAlready MotivatedAlready MotivatedAlready , Begonya2 Begonya2 Begonya2 Begonya2 kizlar haftaya cuma deneme sureniz doluyor, haftaya listeye girebilirsiniz dilerseniz..:KK36:
Kaptanım evde olsam girerdm kesin ama şimdilk girmeyeyim çünkü memleketteyim çok dikkat edemiyorum
Evime geçtiğim zaman bi düzenim olur inşaAllah ozaman girmek isterim
Bu arada çok gelemiyorum bu haftada gelemicem çok eşim almaya gelecek beni bayramın 2.ci günü dönecez evimize anca ozaman düzenli geleblrm
Yine vakit buldukça bakmaya çalışıyorm

Geçen Cuma:69,1
Bu cuma:68,5

fark:0,6
Yüzde:0,87

dün regl olduğumuda belirtmek istiyorum 😂
JaneRizzoli JaneRizzoli Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
Cok cok guzel bir eksi , harikasin canim :)

Kaptanım evde olsam girerdm kesin ama şimdilk girmeyeyim çünkü memleketteyim çok dikkat edemiyorum
Evime geçtiğim zaman bi düzenim olur inşaAllah ozaman girmek isterim
Bu arada çok gelemiyorum bu haftada gelemicem çok eşim almaya gelecek beni bayramın 2.ci günü dönecez evimize anca ozaman düzenli geleblrm
Yine vakit buldukça bakmaya çalışıyorm
Tamam canim sen ne zaman istersen.
Bu haftada firsat buldukca gel gulum, evine donunce daha duzenli katilirsin aramiza. :KK200:

Bu hafta maalesef sabitim
91.5
Yawrukush Yawrukush
Arti olmaktan iyidir sabit olmak :)

Cok cok guzel bir eksi , harikasin canim :)

Bu haftada firsat buldukca gel gulum, evine donunce daha duzenli katilirsin aramiza. :KK200:

Özgecim sen tartıldın mı? Senin sonucunu da merak ediyorum:)

İnşaAllah ❤️
Aslında yine kalkar kalkmaz tartıldım biraz beklesem 300 400 inerdi şişm
Dün akşam leslie yaptm Bayadır yapmıyordum ödem olduğumu da hissediyorum
İnşaAllah haftaya eksi gelirm ❤️

Ben takımdan ayrıldım dedim ya kuzu? Valla sorma işler derken baya aksattıydım msjlara bile bakmıyordum düşün. Sorun o değil de keşke böyle olmasaydı çok güzeldi takımda neşemiz Kazen bey tembel tenekeler diyordu güne neşeyle uyanıyorduk öylesine pişmanım ki
Canım benim ya 😣😣 çok üzüldüm. Görmemldim geçmişin çoğunluğunu okumamıştım. Takıma neşe katmıştın Niloyacim.🤗 Sanırım şu sosyal medya meselesiyle ilgili ama kötü bir niyetin olduğunu sanmıyorum senin tatlım. Yine de anonim kalmak istemesini de çok iyi anlıyorum. Çok üzülmüşsün belli oluyor mesajlarından kıyamadim sana 💙💙 yüklenme kendine, bak ne güzel bir evladın var, sen moralsiz olunca o da mutsuz olur. Toparlanmaya çalış tatlim, arada uğra mutlaka..

Canım benim ya 😣😣 çok üzüldüm. Görmemldim geçmişin çoğunluğunu okumamıştım. Takıma neşe katmıştın Niloyacim.🤗 Sanırım şu sosyal medya meselesiyle ilgili ama kötü bir niyetin olduğunu sanmıyorum senin tatlım. Yine de anonim kalmak istemesini de çok iyi anlıyorum. Çok üzülmüşsün belli oluyor mesajlarından kıyamadim sana 💙💙 yüklenme kendine, bak ne güzel bir evladın var, sen moralsiz olunca o da mutsuz olur. Toparlanmaya çalış tatlim, arada uğra mutlaka..
Sadece meraktandı 😊

MotivatedAlready MotivatedAlready , Begonya2 Begonya2 kizlar haftaya cuma deneme sureniz doluyor, haftaya listeye girebilirsiniz dilerseniz..:KK36:

@Hyperborea17 canim senin takima ilk gelis kilon ile , hedef kilon arasinda cok az fark var, yani verilecek kilon cok degil diye, listeye girme durumunu konusmamistik hic..Listeye dahil olmak istiyor musun, yoksa simdiye kadar oldugu gibi devam etmek iyi mi senin icin. :KK200:

pesto26 pesto26 canim hedef kilon 68 idi, bu hedefle listeye dahil olamiyorsun kurallar geregi, gecen haftaya yazmistim.Fakat hedefin 66 olursa, listeye dahil olabilirsin canimcim..

@ciseak77 canim yine sorayim listeye girmek istiyor musun, yoksa boyle mi devam etmek istersin.:KK36:

*** 4. Takım 684. Etap ***

Tanssss (72.5///%)
barga (75.9///%)
bnnu (61.9///%)
BlueSkyyy (86.4///%)
aydingelini (69.1///%)

MorVampirella(70.7///%)

4. Takım ortalaması: %

***Citir mi Citirlar (Yarisma disi listemiz) 684. Etap***

JaneRizzoli (70.8///%)
Melegimkorusun (66.7///%)
682. etapta izne ayrildi.
melek ada (56.1///%) Baslangic tarihi: 09.04.2020 , baslangic kilosu:60.4, hedef:50

1delimavi (82.7///%) Yeni uye, baslangic tarihi:17.05.2020 , baslangic kilosu:86 , hedef:70
Ceydos (61.6///%) 670. etapta izne ayrildi.
Yawrukush (66.8///%) 643. etapta mezun olan uye geri dondu ,baslangic kilosu:70.1, hedef:60
FitFiliz (65.2///%) 629. etapta 64.7 kg ile mezun olan uye geri dondu.
fyzanur (56.4///%) Saglik sorunlari nedeniyle 681. etapta saglik iznine ayrildi.
Arietty_ (64.1///%) 681. etapta izne ayrildi
esmeriiim (63.6///%) Yeni uye, baslangic tarihi:31.05.2020, baslangic kilosu:66.1 , hedef:59
Hyperborea17 (59.8///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 16.06.2020, baslangic kilosu:62.6 , hedef:55
Ciseak (81///%) 657. etapta bildirimsiz ,78 kg ile izne ayrilan uye geri dondu..
L O L (91.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 12.07.2020, baslangic kilosu:93.3, hedef:70
MotivatedAlready (72.4///%) Yeni uye , baslangic tarihi:11.07.2020, baslangic kilosu:74, hedef:66
pesto26 (73.6///%) 622.etapta , 69 kg ile mezun olan uye geri dondu, baslangic tarihi:17.07.2020 , baslangic kilosu:73.6, hedef:68
İsterim kaptanım, tabi ki olur :KK68:
Bir faydamız dokunsun 😁😁

Guzel arkadaslarim, gunaydin, gununuz cok keyifli gecsin, umarim hepiniz cok guzel eksiler gorursunuz.:KK36:
Ac karnina, mumkunse wc sonrasi tartilip en gec 17.00'ye kadar , fotografli tarti bildirimi yapmayi unutmayin..
Simdi hemen listemizi hazirlayip paylasiyorum.

DIPNOT: B barga ve FitFiliz FitFiliz malesef bu hafta essiz kalmistiniz siz ikinizi bugun yarismamiz icin es yapalim olur mu:)

canımcım benim için hiç farketmez, takımın nasıl işine geliyorsa öyle yapabilirsiniz her zaman

Back
X