Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız dur
B barga nın kafasını takıma geldiğinden beridir çok seviyorumKız dur
Aramı bozma baharcımla :)
Yani onun boyu baya uzun
Bekleme yanına yanaşsın kilosu diye demeye çalıştım:)
B barga ❤JaneRizzoli
Bazen bir şey yazıyo
Kafası bizden ondanBazen bir şey yazıyo
Sonra ben onu okurken ağzımdakini püskürüyorum falan
Canım daha öncede anlattığm gibi istanbul içine gelebilmem 2 otobüs benim. Eşim otobüslere koronadan dolayı izin vermiyo ki bende sadece otobüsle bitek bursaya geldim oğlumla doğdu doğalı. Neresine geleceksin istanbulun?Tam kesin belli değil yarın İstanbula gelicem kızlar yakın olan varsa birbirimizi görebiliriz![]()
Canım daha fazla uzatmayın bence. Takımında tadı kaçıyo. Banlanacaksınız. Konularda birebir polemiğe girmek yasakKoskoca Niloya yazıyor ona dikkat etmediğin gibi yazdığıma da öylesine dikkat ettin terapistimin no sunu vereyim sana da uyguladığı prensiplerini inandığı yolda devam edeceğini sıradan psikologlar gibi hasta danışan ilgisi uygulamayacağını hastasıyla arkadaş gibi olup onlara ne kadar çok destek verdiğini sana da anlatmış olur he ne dersin?
Tam belli değil canım önemli değil kuzumCanım daha öncede anlattığm gibi istanbul içine gelebilmem 2 otobüs benim. Eşim otobüslere koronadan dolayı izin vermiyo ki bende sadece otobüsle bitek bursaya geldim oğlumla doğdu doğalı. Neresine geleceksin istanbulun?
Yine de geldiğinde yazarsın canım neresine geleceğini. Hoş ben baya bayaa uzağım içine ama olsunTam belli değil canım önemli değil kuzum
Eline saglik kaptanimBen yazana kadarBLU3 eklemissin :))
Isdeyim Firsat buldukca bakacagim. Sonra yuzdeleri gozden geciriip özge ile paylasacagim
Kız dur
Aramı bozma baharcımla :)
Yani onun boyu baya uzun
Bekleme yanına yanaşsın kilosu diye demeye çalıştım:)
B barga ❤JaneRizzoli
Tamam canımYine de geldiğinde yazarsın canım neresine geleceğini. Hoş ben baya bayaa uzağım içine ama olsun
Aşırı bayıldım şu an bu cevabayok yaauuu ne alınıcam sdhjfksa. haha çok konu dışı olacak ama, şimdi benim ağzına geleni çok söyleyen bir tez danışmanım hocam var: bu böyle mi yapılır, o iş öyle mi olur falan diye çok laf eder. geçen bir kitap gördüm, tam onunla aramdaki ilişkiyi açıklıyor. burası için de geçerli olsun artık
Eki Görüntüle 2667041
Hahaha süpermiş buyok yaauuu ne alınıcam sdhjfksa. haha çok konu dışı olacak ama, şimdi benim ağzına geleni çok söyleyen bir tez danışmanım hocam var: bu böyle mi yapılır, o iş öyle mi olur falan diye çok laf eder. geçen bir kitap gördüm, tam onunla aramdaki ilişkiyi açıklıyor. burası için de geçerli olsun artık
Eki Görüntüle 2667041