- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
Ben aplayım
34 :)
Sen?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben aplayım
Kafamız ondan seviyo27 ben![]()
Ooo aplam. Bende 26 say işteBen aplayım
34 :)
Sen?
Kafamız ondan seviyobende aslında 27 ama 26 say böyle daha iyi
Geçen gün içimden kaç yaşında olduğumu geçirdim de. Ben hep 23 te kalmışım23 güzeldi iyiydiii
Ooo aplam. Bende 26 say işte![]()
Valla hala özüm bu yaşlarda olduğumu kabul edemiyo23... canım... ben de severdim. büyüdükçe bir hımbıllık çöktü üzerime
Büyümek de güzelValla hala özüm bu yaşlarda olduğumu kabul edemiyoeskiden cidden yaş büyütmeye çalışırken şimdi hep sabit sayıyorum
![]()
Büyümek de güzel
Şu anki kafamı seviyorum
Eskiden hep bi haklı çıkma çabam vardı
Ne kadar yorucuymuş, şimdi fark ediyorum.
Bu kafalar da güzel emin olun :)
EvetOnları verdiği kilolarla mı belli olacak haftanın 1.olacak takımı
Büyümek de güzel
Şu anki kafamı seviyorum
Eskiden hep bi haklı çıkma çabam vardı
Ne kadar yorucuymuş, şimdi fark ediyorum.
Bu kafalar da güzel emin olun :)
Büyümek te güzel tabiki ama kafamın deliliğini yaş geçtikçe bastırmak zorundaymışım gibi hissediyorumhep öyle düşünmüşümdür ben de, 30-35 arası bir kadının zirveleri gibi geliyor bana.
Büyümek te güzel tabiki ama kafamın deliliğini yaş geçtikçe bastırmak zorundaymışım gibi hissediyorum
Valla ya. Mesela hala yağmur yağınca su birikintisinde zıplamaya bayılırımay yok ben ona hiç inanmıyorum. milleti zerre umursamadan canın ne istiyorsa onu yapıp ona göre yaşa. insanların içi geçmiş öyk
Wuhuuuuwwwww
Koskoca Niloya yazıyor ona dikkat etmediğin gibi yazdığıma da öylesine dikkat ettin terapistimin no sunu vereyim sana da uyguladığı prensiplerini inandığı yolda devam edeceğini sıradan psikologlar gibi hasta danışan ilgisi uygulamayacağını hastasıyla arkadaş gibi olup onlara ne kadar çok destek verdiğini sana da anlatmış olur he ne dersin?
MotivatedAlready , @L O L kizlar haftaya cuma deneme sureniz doluyor, haftaya listeye girebilirsiniz dilerseniz..
Hyperborea17 canim senin takima ilk gelis kilon ile , hedef kilon arasinda cok az fark var, yani verilecek kilon cok degil diye, listeye girme durumunu konusmamistik hic..Listeye dahil olmak istiyor musun, yoksa simdiye kadar oldugu gibi devam etmek iyi mi senin icin.
pesto26 canim hedef kilon 68 idi, bu hedefle listeye dahil olamiyorsun kurallar geregi, gecen haftaya yazmistim.Fakat hedefin 66 olursa, listeye dahil olabilirsin canimcim..
@ciseak77 canim yine sorayim listeye girmek istiyor musun, yoksa boyle mi devam etmek istersin.
*** 4. Takım 684. Etap ***
Tanssss (72.5///%)
barga (75.9///%)
bnnu (61.9///%)
BlueSkyyy (86.4///%)
aydingelini (69.1///%)
MorVampirella(70.7///%)
4. Takım ortalaması: %
***Citir mi Citirlar (Yarisma disi listemiz) 684. Etap***
JaneRizzoli (70.8///%)
Melegimkorusun (66.7///%) 682. etapta izne ayrildi.
melek ada (56.1///%) Baslangic tarihi: 09.04.2020 , baslangic kilosu:60.4, hedef:50
1delimavi (82.7///%) Yeni uye, baslangic tarihi:17.05.2020 , baslangic kilosu:86 , hedef:70
Ceydos (61.6///%) 670. etapta izne ayrildi.
Yawrukush (66.8///%) 643. etapta mezun olan uye geri dondu ,baslangic kilosu:70.1, hedef:60
FitFiliz (65.2///%) 629. etapta 64.7 kg ile mezun olan uye geri dondu.
fyzanur (56.4///%) Saglik sorunlari nedeniyle 681. etapta saglik iznine ayrildi.
Arietty_ (64.1///%) 681. etapta izne ayrildi
esmeriiim (63.6///%) Yeni uye, baslangic tarihi:31.05.2020, baslangic kilosu:66.1 , hedef:59
Hyperborea17 (59.8///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 16.06.2020, baslangic kilosu:62.6 , hedef:55
Ciseak (81///%) 657. etapta bildirimsiz ,78 kg ile izne ayrilan uye geri dondu..
L O L (91.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 12.07.2020, baslangic kilosu:93.3, hedef:70
MotivatedAlready (72.4///%) Yeni uye , baslangic tarihi:11.07.2020, baslangic kilosu:74, hedef:66
pesto26 (73.6///%) 622.etapta , 69 kg ile mezun olan uye geri dondu, baslangic tarihi:17.07.2020 , baslangic kilosu:73.6, hedef:68
Konu hakkında son yazışımdı emin olabilirsinizKaptan yardimcisi olarak bana cevap verme hakki dogdugunu dusunuyorum. Sebebi ise takimin icinde tatsizlik olmamasi.
Lutfen artik uzatmayalim bu konuyu. Birbirinizi engelleme secenegi var. Yazdiklarinizi gormessiniz. Bunu aktiflestirmek iyi olur.
Konu artik kapansin, yoksa takim kapanacak. Boyle seyler daha önce oldu. Kimsenin hakkina girilmesin..
Birbirimize destek olmak icin bu takimdayiz
Woaaa