• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi akşamlar :confused:
Sabah
Tarçınlı muzlu sütlü yulaf

Akşam
3 çk bulgur pilavı yanına şinitzel (ödül)
Cacık 1 kase
1 avuç fındık
Soda
Daha sonra da sütlü kahve

Su: 2,1 L
Spor: 6000 adım 300 puan
Melek Ada Melek Ada
Çok güzel bir menü olmuş canm afiyet olsun 🤗ben bugünkü menümü paylaşmayacam. Sınav görevim vardı bütün günü abur cuburla geçiştirdim.

🤣 Ben normalde sabah kahvaltısını çok sevmiyorum genelde geçiştirme oluyor en düzgün kahvaltım yulaf olabilir 😁 bünye öyle alışmış heralde baya tok tutuyor beni 3 kaşık koyuyorum

of okuduğum kitaptan etkilenip bguün pazarda tezgah tezgah glutensiz yulaf aradım. yok arkadaş. sözde organik pazar. yulafın glutensizi yok. gluten alerjim de var mı yok mu bilmiyorum ama bi bakim dedim yine de, hepsi glutenli

Sabah
160 gram yulafli omlet
10 zeytin
2 Ucgen peynir
Oglen
3 kasik manti
6 kasik salata
2 kasik tarhana asi
Aksam
3 kasik patlican bamya et yemegi
3 kasik tavuk haslama
Kabak spagetti kucuk kasede
Su 13
Spor 15000 750 p
Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_ B barga

akşam yemeğini az yemişsin sankim, yetti mi o kadar? salata da yeseydin accık. eline sağlık

of okuduğum kitaptan etkilenip bguün pazarda tezgah tezgah glutensiz yulaf aradım. yok arkadaş. sözde organik pazar. yulafın glutensizi yok. gluten alerjim de var mı yok mu bilmiyorum ama bi bakim dedim yine de, hepsi glutenli
Aman sakın, çölyak hastası değilsen glutensiz beslenme yapma. Başta güzel kilo verirsin ardından kilo almaya başlarsın.

korkma korkma. günlük hayatta sinekten bile korkarım ama sözkonusu sağlık olunca onun korkusu diğer tüm korkuların önüne geçiyor. benim de burnumdaki deviasyonu düzelttirmem lazım ama idare ediyoorum yeaa diyerek yaptırmıyorum. pandemi bitsin el ele girelim bari ameliyatlara :')
tamamdır dostum :) pandemi sonrası kesilip biçilcez he mi

🤣 Ben normalde sabah kahvaltısını çok sevmiyorum genelde geçiştirme oluyor en düzgün kahvaltım yulaf olabilir 😁 bünye öyle alışmış heralde baya tok tutuyor beni 3 kaşık koyuyorum
valla şahanesin
domatesimi yumurtamı peynirimi yemeden doymuyorum ben

Aman sakın, çölyak hastası değilsen glutensiz beslenme yapma. Başta güzel kilo verirsin ardından kilo almaya başlarsın.

ay yoook hiç tek tek araştırmaya zaten mecalim yok. şimdi adam tahıl beyin'de bi liste vermiş yenmeyecek bin tane yiyecek var. baktım ben 999'unu zaten yemiyorum. bi yediğim yulaf. ona da not düşmüş, glutensiz olsun diye. he dedim bi heveslendim bakim bunun glutensizi var mı acep diye, oradan çıktı arayışım. normalde pakedin arkasında bi kaloriye bakarım içeriğe dikkat etmem çok

ay yoook hiç tek tek araştırmaya zaten mecalim yok. şimdi adam tahıl beyin'de bi liste vermiş yenmeyecek bin tane yiyecek var. baktım ben 999'unu zaten yemiyorum. bi yediğim yulaf. ona da not düşmüş, glutensiz olsun diye. he dedim bi heveslendim bakim bunun glutensizi var mı acep diye, oradan çıktı arayışım. normalde pakedin arkasında bi kaloriye bakarım içeriğe dikkat etmem çok
Eğer organik bir şeyler arıyorsan reklam olmasın bir tane çok ünlü mor renkli online market var oradan almıştım organik yulaf fotosunu koyuyorum 😄

Eklentiler

• IMG_20200725_230513.webp
    IMG_20200725_230513.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 23
Back
X