• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bizdede allahtan asansör var ama hafif rampa tırmanıyorum orası bitiriyo beni.
sen nasılsın kaptanım? Hafta sonun nasıl geçiyor 😊
Asansor iyi ki varmis canim..
Iyiyim bahcem senlendi, bunaldikca bitkilerimin yanina atiyorum kendimi..
Sagol sordugun icin.
Cocuklarla su gibi geciyor gunler :KK53: :KK70:

Canim malesef ulkemizdeki kaynaklarin cogu ingilizceden ve baska yazarlardan cevirme oldugu icin , kendi ozumuzde bir diyet ortaya atan diyetisyenlerimiz, beslenme uzmanlarimiz 1 elin parmaklarini gecmez.
Bu sebeple bilimsel ya da arastirma kitaplarini ingilizce okumak en dogrusu oluyor.
Sapiens kitabini okumustum, yazarin yeni kitabini aldim 1-2 gun once elimdeki bitsin heyecanla baslayacagim bu kitaba..
Bu arada bu kitabin yazariyla eger mumkun olursa tanisacagiz, soyle ki , esimin is yerinden arkadasinin kankasi imis..Hatta kitaplar basilmadan bu kankada okuyuculuk vs yapmis, ayyy cok heyecanli , dinimiz,suphaneke amin :)))

ayyyyy ne heyecanlı. çok şanslısın <3 3 ben de sanırım adı 21. yy için 21 ders olan kitabını okumuştum, sapiensi bitirememiştim ama çok sevmiştim.

Sabah: Tam buğdaylı tahıllı ufak bir parça simit,2 dilim peynir
Öğle: şeftali ve bir avuç kiraz
Akşam: 3 köfte,2 parça et,salata,ayran
Annem geldi bugün. Akşam kafeye gittik 2 bardak şekersiz çay,1 bardak limonata,bir top dondurma yedim.
Su: 1,5 lt (yeni su sipariş ettim)
Spor: 30 dk yürüdüm
Afiyet olsun canım
Gözün aydın anneciginle kavuşmuşsun

Ileride ben bir kitap yazacagim yurumeye dogdu olacak ismi.. :p
Omrum olurda yaslanirsam, yaslilik hayallerimin arasinda bu, hatta kitabima dikkat cekmek icin oldugum ulkeyi (artik nerede olursam o zaman) yuruyeyim diyorum..:KK70:
Yaslanincada ne yurunur ya simdiden patlak verdi bu hayal :)))

Canim malesef ulkemizdeki kaynaklarin cogu ingilizceden ve baska yazarlardan cevirme oldugu icin , kendi ozumuzde bir diyet ortaya atan diyetisyenlerimiz, beslenme uzmanlarimiz bir elin parmaklarini gecmiyor.
Bu sebeple bilimsel ya da arastirma kitaplarini ingilizce okumak en dogrusu oluyor.
Sapiens kitabini okumustum, yazarin yeni kitabini aldim 1-2 gun once, elimdeki bitsin heyecanla baslayacagim bu kitaba..
Bu arada bu kitabin yazariyla eger mumkun olursa tanisacagiz, soyle ki , esimin is yerinden arkadasinin kankasi imis..Tesadufun boylesi..Hatta kitaplar basilmadan bu kankada okuyuculuk vs yapmis, ayyy cok heyecanli , dinimiz,suphaneke amin :)))
Subhanekeyi supangle diye okumak :KK57: :KK70:

Tövbe Yarabbi o nasıl ekmek ismi :KK70:

25 kilo taşıdım deyince bir şok yaşamıştım zaten. Ben karpuzu kapı girişinden yuvarlayarak mutfağa götürüyorum 🤣
Araba varmis yine
Kız yoksa mümkün olmaz taşıyamam kii. Ama damacanayı sırtlandığım doğrudur 🙄😂😂
Asansor iyi ki varmis canim..
Iyiyim bahcem senlendi, bunaldikca bitkilerimin yanina atiyorum kendimi..
Sagol sordugun icin.
Cocuklarla su gibi geciyor gunler :KK53: :KK70:
Ay ne güzel kaptanım ufakta olsa bi bahçe insanı mutlu ediyor.
valla bana o zaman geçmiyo bunalıyoeu emmesinden🤣 inşallah bıraktırıcaz gün çok yaklaştı tırsıyorum

Ileride ben bir kitap yazacagim yurumeye dogdu olacak ismi.. :p
Omrum olurda yaslanirsam, yaslilik hayallerimin arasinda bu, hatta kitabima dikkat cekmek icin oldugum ulkeyi (artik nerede olursam o zaman) yuruyeyim diyorum..:KK70:
Yaslanincada ne yurunur ya simdiden patlak verdi bu hayal :)))
Kitabını şimdiden merakla bekliyorum ❤

Ben henüz lisedeyken o zamnda tekstil okuyorum tabi.. hayallerim vardı bir butik acmakla ılgili.
Rüyamda cinar yaprağı logolu delimavi tabelası görmüştüm
Nic olarak kullanıyorum ama birgün marka ismim olur mu olur :KK28:

Kız yoksa mümkün olmaz taşıyamam kii. Ama damacanayı sırtlandığım doğrudur 🙄😂😂

Ay ne güzel kaptanım ufakta olsa bi bahçe insanı mutlu ediyor.
valla bana o zaman geçmiyo bunalıyoeu emmesinden🤣 inşallah bıraktırıcaz gün çok yaklaştı tırsıyorum
Kolaylikla hallolur insallah canim..
Ya bir arkadasim tek cocuk hic cocuk , 2 cocuk cok cocuk demisti bana yillar evvel ,ben tek cocukluyken..
Ne o kendi sozunu dinledi , ne ben onu :KK70:
Simdi o 3 cocuklu hunili, ben 2 :))))

Tehlikeli saatlere girmis bulunuyoruz saying seyircilerrrrr :KK55:
Birazdan gazoz ve supangle servisimiz baslayacak :KK70:
Çok ısrar ettim cuma günü eşime sufle yiyelim diye ama ikna olmadi
Sonra kendi 2 servis bici bici yedi tabibende onu yemedim :KK12: içinde kaldı çikolata aski

Kitabını şimdiden merakla bekliyorum ❤

Ben henüz lisedeyken o zamnda tekstil okuyorum tabi.. hayallerim vardı bir butik acmakla ılgili.
Rüyamda cinar yaprağı logolu delimavi tabelası görmüştüm
Nic olarak kullanıyorum ama birgün marka ismim olur mu olur :KK28:
Neden olmasin , ilk musterilerinde biz oluruz..
Zayifladikca yeni elbise ihtiyaci ohooo :KK36:

Çok ısrar ettim cuma günü eşime sufle yiyelim diye ama ikna olmadi
Sonra kendi 2 servis bici bici yedi tabibende onu yemedim :KK12: içinde kaldı çikolata aski
Keske bugun yeseydin ya da cikilatali bir odul yapsaydin evdeki imkanlarla..
Ben aklimda olan bir seyi odulde yemezsem o hafta motivasyonum yerlerde oluyor...

Keske bugun yeseydin ya da cikilatali bir odul yapsaydin evdeki imkanlarla..
Ben aklimda olan bir seyi odulde yemezsem o hafta motivasyonum yerlerde oluyor...
Nutella yedim.2 kaşık 😂 sufleyi haftaya yerim.insallah
Evde yapınca kek gibiyapabiliyorum.Ncak pek becerim yok

Back
X