• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nasıl yerinden kaldırdım.ama seni :KK70:

ahahahahha. ben beceremedim yaa olmadı, aşırı sıcaktan ağda vıccık vıccık oldu, ama hazır kalkmışken ojemi çıkardım, çok verimli bir gece oluyor :D

Aynen iste hep kullandigim bir marka var, insan gibi yuze suruleni aliyordum.
Benim neyime gerek soyulanlar.
Bende de sari sari tuyler var, var ya agda gibiydi maske zaten,acidan oldum..
Esime soyledim bu nasil maske diye , oda ne abarttin dedi, koluna yaptik soyamadi ahahaahaaaa ,sen misin dalga gecen :))

ayy o sarı tüyler ahh o tüyler, hele nasıl acıtır teek teek. ürperdim hayal ederken. daha ufakken ve çok daha fazla kompleksliyken ağdayla alırdım onları, sonra günleeeerce ardından gelen sivilcesiyle uğraşırdım. artık alnımda kıl çıksa umursamam valla yıldım bitmeyen kıl tüy yumak döngüsünden

ahahahahha. ben beceremedim yaa olmadı, aşırı sıcaktan ağda vıccık vıccık oldu, ama hazır kalkmışken ojemi çıkardım, çok verimli bir gece oluyor :KK70:

ayy o sarı tüyler ahh o tüyler, hele nasıl acıtır teek teek. ürperdim hayal ederken. daha ufakken ve çok daha fazla kompleksliyken ağdayla alırdım onları, sonra günleeeerce ardından gelen sivilcesiyle uğraşırdım. artık alnımda kıl çıksa umursamam valla yıldım bitmeyen kıl tüy yumak döngüsünden
Verimli bir gece :))
Erkek arkadas kisisi bu hafta mi geliyor canim?
Ben yuzumdeki tuyleri ki sadece guneste gorunuyorlar sari sari hic bisey yapmak icin ugrasmadim, sadece sevdim :)))

Güzel hatunlar iyi geceler
Ben bugün hiiç uğrayamadım, başka bir şehre geldik.
Yarın akşam eve döndüğümde alıntılara güzelce cevap vercem inşallah.
Bugün yürü yürü kendimden geçtim 12.000 adım ama tamamen dağ bayır. Dizimden dolayı topallıyorum 😶 menümü yazam:

13.00
250cal lik kinoalı salata

15.30
15 badem

22.30
Ancak yemek yiyebildik biraz tuhaf bi saat oldu 😶
o turuncu şeyler tavuk, bu tabaktakinden ekmek kısmı hariç iki kere yedim. Bi de 2 yk pirinç patlağı gibi bişeyin yemeğini yedim. şu an tok sayılmam, kesmedi😬 +1 diyet kola.

su: çişim gelmesin diye hiç içmedim, tuvalet yoktu 🤣

esmeriiim esmeriiim merhabaaaa, tamamdır o iş bende😬💃🏻Yeni hafta bize kilo kaybettirip birincilik kazandırsın. Haydi bismillah 👻🎈🎉

Eklentiler

• 5E3D0407-5A52-4302-BDA3-8AB7B9F7B68D.webp
    5E3D0407-5A52-4302-BDA3-8AB7B9F7B68D.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 22
Verimli bir gece :))
Erkek arkadas kisisi bu hafta mi geliyor canim?
Ben yuzumdeki tuyleri ki sadece guneste gorunuyorlar sari sari hic bisey yapmak icin ugrasmadim, sadece sevdim :)))

benimki mübarek ay tutulmasında bile görünüyor da neyse... sakldfj
geldi o dün gittim gördüm :)))))

Bugün yürü yürü kendimden geçtim 12.000 adım ama tamamen dağ bayır. Dizimden dolayı topallıyorum 😶 menümü yazam:

13.00

15.30
15 badem

22.30
o turuncu şeyler tavuk, bu tabaktakinden ekmek kısmı hariç iki kere yedim. Bi de 2 yk pirinç patlağı gibi bişeyin yemeğini yedim. şu an tok sayılmam, kesmedi😬 +1 diyet kola.

esmeriiim esmeriiim merhabaaaa, tamamdır o iş bende😬💃🏻Yeni hafta bize kilo kaybettirip birincilik kazandırsın. Haydi bismillah 👻🎈🎉
Keyifli vakit gecirmeler canim..
pestocum sen bu haftanin birincisi oldugun icin asagidaki linke basari hikayeni kisacik yazman gerekiyor.
Eger persembe gunune kadar yazmazsan takimimiz ceza alir canim, opuyorum. :KK200:

13.00

15.30
15 badem

22.30

o kadar yürümeye miniminnacık yemişsin auu, okurken ben bi daa acıktım

ahahahahha. ben beceremedim yaa olmadı, aşırı sıcaktan ağda vıccık vıccık oldu, ama hazır kalkmışken ojemi çıkardım, çok verimli bir gece oluyor :KK70:

Bahar sen sarışın misin
Serince olan bir günde tekrar dene canım.
Ben saçları ve tüyleri siyah kendi beyaz olan bir kızım ve tek tüye bile tahammülüm yok. Bir elimde cımbız bir elimde ayna gezerim.hep 🤣 diğer butun yumaklardan lazerle kurtuldum sukur

Bahar sen sarışın misin
Ben saçları ve tüyleri siyah kendi beyaz olan bir kızım ve tek tüye bile tahammülüm yok. Bir elimde cımbız bir elimde ayna gezerim.hep 🤣 diğer butun yumaklardan lazerle kurtuldum sukur
Siyah saci cok severim, hele mavi siyah favorim :)
Bende evde kendim lazer makinasi ile killar-tuylerden kurtuldum.
Siddetle tavsiye ederim :)

Bahar sen sarışın misin

ben bu ara çakma sarışın olmayı dahi becerememiş, saçında turunculukları olan, aslında kahverengi saçlı, buğday tenli, yüzündeki tüyleri çok da sarı olmayan ama çok belli de olmayan biriyim. çenemde 3 tane kalın kıl vardı benim bundan 5 sene önce. ben kendim erasmusta bir görmemiş edasıyla ev tipi lazer epilatör aldım ilk iş o 3 kıla dıkşın!ladım. o 3 tüy oldu, söylemekistemeyeceğimkadar tüy. özellikle çenemdeki oluşumdan ötürü ben de gerçekten cımbızla yakın kanka oldum. gelgelelim bu ara 6 ay kullanımdan sonra yasmini bıraktım ve yüzümdeki ve çenemdeki tüylerde gerileme var. kiloyla hormonları biraz daha yoluna sokarsam bence umut vaadediyorum bile denebilir.

Aaa bu haberi kacirmisim wuhuuuuuu kavustunuz demek :KK36:
Nasildi uzun zaman sonra hasret gidermek..
Gozun aydin canım. Bittu hasretluk

yiihuuu evet. yani aslında hem bayağıdır hiç görüşmemişiz gibi de ama bir yandan hiç ayrılmamışız da gibi de, kafam karıştı biraz. abarta abarta anılarını anlat hadi şimdi dedim, yok be paso yer sildik dedi. etkilendim ah dedim işte benim sevgilim!! :P

ben bu ara çakma sarışın olmayı dahi becerememiş, saçında turunculukları olan, aslında kahverengi saçlı, buğday tenli, yüzündeki tüyleri çok da sarı olmayan ama çok belli de olmayan biriyim. çenemde 3 tane kalın kıl vardı benim bundan 5 sene önce. ben kendim erasmusta bir görmemiş edasıyla ev tipi lazer epilatör aldım ilk iş o 3 kıla dıkşın!ladım. o 3 tüy oldu, söylemekistemeyeceğimkadar tüy. özellikle çenemdeki oluşumdan ötürü ben de gerçekten cımbızla yakın kanka oldum. gelgelelim bu ara 6 ay kullanımdan sonra yasmini bıraktım ve yüzümdeki ve çenemdeki tüylerde gerileme var. kiloyla hormonları biraz daha yoluna sokarsam bence umut vaadediyorum bile denebilir.
Canim ev tipi lazer cihazlarini yuze kullanmamak gerekiyor.
Misal benimki siddetli bir sekilde yuze ve hatta hassasiyete bagli olarak gerekirse ozel bolgeye bile kullanilmamali diyor.
Hormonlardan kaynaklaniyordur bu durum.
Ben naturalist insanlara bayiliyorum, kendim her ne kadar yapamayacak olsamda hayat boyu, hiccc kil-tuy dertleri yok, misssss..

Back
X