- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Cokta guzel olur dimeee hımmmBizimde boyle olur ohh misss :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cokta guzel olur dimeee hımmmBizimde boyle olur ohh misss :)
Ne iyi yaptin canim bizimde sessiz oluyor hafta sonlari takim :)Merhaba kaptanim iyiyim sen nasilsin![]()
pazarya bi sessizlik gidiyo gene bakiyim demiştim
Sessiz gercekten,bende napimmm ufaklık fecinin feciyiiiNe iyi yaptin canim bizimde sessiz oluyor hafta sonlari takim :)
Nasil gectu hafta sonun, ufaklik nasil :)
Annem her sene yapar, miss misss kisin vazgecilmezi :)Cokta guzel olur dimeee hımmm![]()
Afiyet seker olsun canimAnnem her sene yapar, miss misss kisin vazgecilmezi :)
Kapya bbier, domates,mercikmek, yogurt, un olur bizimkinde.
Hatta annem diride koyar mercimegi, yerken agiza gelir yesil mercimek nefis oluyor :)
Sefasi olsun, bizimkilerde evde bunaliyor hop disari cikiyoruz :)Sessiz gercekten,bende napimmm ufaklık fecinin feciyiiisokak sokak geziyoo
Duzelemedin mi canim?
Nasilsin?
Benimde hep ilk gun agrim olur ,epeyde zorlarBiraz daha iyi kaptanim, tesekkur ederim. Yuruyus yaptim faydasi oldu. Ev ahalisine aksam yemegi hazirlayip agri kesici ve sicak su torbasi alip yorgan altina gececegim. 2 gun geldi gelecek agrisi cektim sabah da geldi mahvetti beni
Iyi eglenceler canim :))
Kimsecikler yok![]()
Ellerinize saglik canim, afiyetle yiyin.. :)Gel buyur canim
Mutfakta calistim kaptanim. Kardesimle beraberdik. Sarma, dolma ve icli kofte yaptik. Dondurucuya attik. Biraz da visne temizleyip koydum, kisa marmelat yaparim![]()
Canim basimizin belasi olmak ne demek, ozledik zaten seni..Merhaba kızlar sizi çok ozledim kisa bir tatil ve +4 kilo ile dondum yarışmaya.
Yeni hedefim 58 yani vermem gereken 10 kilo var.
O 4 kilo yu nasil almayı başardın diye sormayın lutfen
Ama yine bu kiloları versem versem burda veririm.
Başınızın belası oldum resmen bir turlu kurtulamadınız?
Ayy bende yapacagim bugun alisveris gunum bakicam domatesler nasil :)Canım bizimki basit usül. Domatesleri kaynayan suyun içine atıp 1-2 dk kabuklarını atmasını bekledik. Sonra alıp soğuk suyun altına tuttuk kolay soyabilelim diye. Daha sonra domatesleri 4 e bölüp büyük tencerede kaynattık blendırdan geçirdik. En son tuz atıp kavanozladık.
Bazıları domates kaynarken blendırdan sonra biber doğrayıp menemenlik yapıyo.
bazıları da patlican ve kırmızı biberi ayrıyetten kızartıp yine blendırlanmış domatesin içine katıp kavanozluyor. Böylesi müthiş güzel oluyo(patlicanı fırınlayabilirsin) ama ben yapmadım böylesini hiç. Belki haftaya böyle yaparm![]()
Canim nasilsin bu hafta en cok kiloyu biz verelim :)Merhaba kaptanım❤
Guzel haberlerle gel canim..Pandemi sonrası programın baya yoğun olacak senin
Günaydın bu arada.
Yarın doktora gidiyorum bakalım miyomum hangi boyutlara ulaşmış.
Lubnan restoranlari immmmm :))Ben arada bakiyorum :)
Günü paylasim bari.
12.30 da Ilk ve tek ogunumu yedim. Kiz kiza brunchdaydik.
Lubnan yemekleri vardi
2 falafel yaninda domates ve marul
2dilim halluomi peyniri, altinda mor Humus yaninda 1 dilim avokado biraz nar
2 icli kofte yaninda domates ve marul yine
Menemen
Chia lapasi, ustunde yulaf, Yarim cilek birkac yaban mersini, 1 c. Kdr bal
Soslar yenmedi
Eki Görüntüle 2668039
Su ve soda ile 2 L anca tamamlsfim
Spor 30dk yuruyus sadece
B Beklenen2Yawrukush
eşim patates kızartması ödül olmuş , ama genel olarak lavun ve karpuzları fazla buldum meyve şekeri fazla olan meyveler ,İyi geceler kızlar. Bugün gelemedim. 20 kilo domatesten sos yaptık pertim yine çok şükür
sabah: patates kızartması 1 porsiyon,3yk domates sosu. 2 dilim ekmek. 1 tk bal 1 tk tereyağ salatalık, 2 bardak çay
ara yok
akşam: 1 porsiyon kıymalı bezelye, 5minik dilim kavun
ara: 3 dilim karpuz(minik parçalar )
su: 2 lt anca olmuştur.
Spor pazara gidip 25 kilo ağırlıkta malzeme taşıdım. 5000 adım ve sürekli hareket ama telefon hepsini kaydetmiyo tabi
bnnu
İyiyim elhamdülillah sen nasılsın kaptanımCanim nasilsin bu hafta en cok kiloyu biz verelim :)