• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar benimde çenemde aşırı kıl var. Toy zamanlarımda aptal gibi 1-2 tüyü iple almıştım sonra zamanla iyice artarak fazlalaştılar. Sürekli 2 günde bir iple almak zorunda kalıyorumz siyah siyah kalın çıkıyolar. Lazere gitmem lazım onun için ablam böyle kurtuldu.
Bende üniversiteye giderken lazere gittim. %70 azaldı tüm vücudumdakiler ama bitmediler bende seansları bitirememiştim çünkü

pandemiden sonra da gel el ele senle lazere gidelim :')

Ayy olur yaa hemde miss gibi olur. Özellikçe çenem için ya 🙄 diğerlerini öyle böyle ağda ile hallediyorum daa çenem çok kötü..

ben yıllar yıllar ama en az bi 10-12 yıllar önce bi epilatör aldım, yanında da minik boy epilatör veriyorlardı pille çalışan. ne diyeyim sana, 3 sarma uzunluğunda *diyet grubunda benzetme bu kadar oluyor...* onunla alıyorum, 2 saniyede bitiyor. şimdi tabi çok daha teknolojikleri vs çıkmıştır da.....

Su regl agrilarina bir care bilen var mi kizlar 😭
Ölüyorum bel ve kasik agrisindan. Agri kesici kalmamis. Normal de cok kotu olmadan almam. Suan berbat agriyor.
Saat 11 de brunch a gidecegim birde kiz kardesim ve gelinimiz ile. Nasil gidecegim 😩

ay çok da saat geçmiş ama, bulaibildin mi bir çare? sıcak su torbası? hiç bilemedim

Canım bizimki basit usül. Domatesleri kaynayan suyun içine atıp 1-2 dk kabuklarını atmasını bekledik. Sonra alıp soğuk suyun altına tuttuk kolay soyabilelim diye. Daha sonra domatesleri 4 e bölüp büyük tencerede kaynattık blendırdan geçirdik. En son tuz atıp kavanozladık.
Bazıları domates kaynarken blendırdan sonra biber doğrayıp menemenlik yapıyo.
bazıları da patlican ve kırmızı biberi ayrıyetten kızartıp yine blendırlanmış domatesin içine katıp kavanozluyor. Böylesi müthiş güzel oluyo(patlicanı fırınlayabilirsin) ama ben yapmadım böylesini hiç. Belki haftaya böyle yaparm 🤣
Ben bir kisminin kabugunu soydum sade kabuksuz yaptim robotta hafif cekip geri kalaninida kabuklu yaptim bir kismina biber 2 tanesini de sarimsak soslu yaptim

Ben bir kisminin kabugunu soydum sade kabuksuz yaptim robotta hafif cekip geri kalaninida kabuklu yaptim bir kismina biber 2 tanesini de sarimsak soslu yaptim
Biz hepsini soyuyoruz canım. Benim eşimde cins biraz sevmez öyle kabuk falan. Haftaya 5 kilo falan daha yapıcam onun içine biber patlican falan koyabilirim

6 beze ben serdim tarhanayi

Eklentiler

• 20200726_123810.webp
    20200726_123810.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 30
Back
X