- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Hosgeldin Banucum, nasilsin canim?eşim patates kızartması ödül olmuş , ama genel olarak lavun ve karpuzları fazla buldum meyve şekeri fazla olan meyveler ,
Kolay gelsin bu arada baya yormuştur domatesler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin Banucum, nasilsin canim?eşim patates kızartması ödül olmuş , ama genel olarak lavun ve karpuzları fazla buldum meyve şekeri fazla olan meyveler ,
Kolay gelsin bu arada baya yormuştur domatesler![]()
Insallah canim, ne zaman donuyordun evine?İyiyim elhamdülillah sen nasılsın kaptanım ❤
Çok isterim inşaAllah veririz ❤❤❤
Bayramın 2.ci günü dönüyoruz inşaAllah. Dönseydim bi düzenim olurdu inşaAllah böyle çok düzensizimInsallah canim, ne zaman donuyordun evine?
Nasil geciyor zamanin?
Ohh ne guzel aile gibisi var mi, nasil ozendim..Bayramın 2.ci günü dönüyoruz inşaAllah. Dönseydim bi düzenim olurdu inşaAllah böyle çok düzensizimZamanım dolu dolu geçiyor bol bol geziyoruz bugün yayladaydık yeni geldk eve dışarda yemek yemeye gidecez şimdi
Aksam neden yemedim canim?Selamlar
bugünki menüm
sabah:
1 h yumurta
1 dilim keçi peyniri
1 dilim kaşar
2 dilim süzme beyaz peynir
Salatalık
1 dilim ekmek
1 yk kaymak
Ara:
1 ceviz
3 kaju
Öğle (16.00 civarı)
1 p urfa ( sadece et yedim ekmek yok salata da yiyemedim bebekle dışarıdaydık fırsat olmadı)
Su: 1 litre( 2 yaparım uyuyana kadar, dışarıda çok içmedim)
Spor: dışarıdaydık bol yürüyüş , ev işi bebeğim derken 350 puan
Yawrukush
CEYDOS
aydingelini
Hoşbuldum özgecim iyim , bayrama tatil planları var ona hazırlıklar var koşturmaca geçiyor günler, sen nasılsınHosgeldin Banucum, nasilsin canim?
İçiyorum şu anAksam neden yemedim canim?
Guzel birgun olmus, sadece su biraz az, 2 lt yaparsan super olur :)
Ooo ne guzel canim, keyfiniz bol olsun :)Hoşbuldum özgecim iyim , bayrama tatil planları var ona hazırlıklar var koşturmaca geçiyor günler, sen nasılsın![]()
Cok acsan hafif birsey ye canim, emziriyorsun ve bence az yiyorsun:)İçiyorum şu an2 yapatım canım
Biraz önce geldik eve bu saatte de yemeyim dedim sabaha tartı var![]()
Afiyet olsun. Çok beğendim menünü
Hosgeldin canim :)Afiyet olsun. Çok beğendim menünü![]()
Elinize saglik afiyetle tuketin canimBiz hepsini soyuyoruz canım. Benim eşimde cins biraz sevmez öyle kabuk falan. Haftaya 5 kilo falan daha yapıcam onun içine biber patlican falan koyabilirim
Umarım bulursunuz canım, değişiklik her saman güzrldir , bir de adı tatilseOoo ne guzel canim, keyfiniz bol olsun :)
Bende iyiyim ,bizimde 8 agustosta arkadaslarimiz 1 haftaligina cok guzel bir yere rezervasyon yaptirmislar, 1 haftalik deniz tatili, bizede gelin beraber takilalim dediler, kalacak ev bakiyoruz, bulabilirsek gitmek niyetindeyiz, son dakika oldugu icin yer bulmak biraz zor ,bakalim. :)
Canım istemiyorCok acsan hafif birsey ye canim, emziriyorsun ve bence az yiyorsun:)
Evet kaptanım:)Ya sen balayinda miydin
Tebrik ederim canim