• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ellerinize saglik canim, afiyetle yiyin.. :)

Canim basimizin belasi olmak ne demek, ozledik zaten seni..
Kisa surede aldigin icin, kisa surede gider o kilolar, hosgeldin :)))

Ayy bende yapacagim bugun alisveris gunum bakicam domatesler nasil :)
Ellerinize saglik canim..

Canim nasilsin bu hafta en cok kiloyu biz verelim :)

Guzel haberlerle gel canim..

Lubnan restoranlari immmmm :))
Her sey enfes gorunuyor, afiyet olsun canim..
Bende dunku ve cuma gunku menulerimi yazayim, cok falsolu ceza gelsin :KK43:
Canim siniz bende cok ozledim sizi hos buldum.

Güzel hatunlar iyi geceler
Ben bugün hiiç uğrayamadım, başka bir şehre geldik.
Yarın akşam eve döndüğümde alıntılara güzelce cevap vercem inşallah.
Bugün yürü yürü kendimden geçtim 12.000 adım ama tamamen dağ bayır. Dizimden dolayı topallıyorum 😶 menümü yazam:

13.00
250cal lik kinoalı salata

15.30
15 badem

22.30
Ancak yemek yiyebildik biraz tuhaf bi saat oldu 😶
o turuncu şeyler tavuk, bu tabaktakinden ekmek kısmı hariç iki kere yedim. Bi de 2 yk pirinç patlağı gibi bişeyin yemeğini yedim. şu an tok sayılmam, kesmedi😬 +1 diyet kola.

su: çişim gelmesin diye hiç içmedim, tuvalet yoktu 🤣

esmeriiim esmeriiim merhabaaaa, tamamdır o iş bende😬💃🏻Yeni hafta bize kilo kaybettirip birincilik kazandırsın. Haydi bismillah 👻🎈🎉
Canım 2 ogunmu beslenıyorsun nasıl bı yol ızlıyorsun?
Ben kadama göre takılıyorum
Bugun salata hazrladım yarın işyerı için ıcıne Yemekten kalan et ve tavuk koydum😂
Haftasonu gıremıyorum ben ya yazamadım hıc

Ben geldiiimmm :KK54: @Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne Arrietty_ Arrietty_ @Ceydos
Bir haftalık balayının sonuna geldik evli mutlu olarak döndüm aranıza :)
Bu süreçte ipin ucu kaçtı asla dikkat edemedim akrabalar tebrikler az da olsa gezmeler derken + geldim yarına da - gelmeyi beklemiyorum ama artık düzenli yaşama geçtim ve tam gaz diyet moduna yarın yeniden başlıyorum kaptanlarım. :KK36:

Bugün evimi temizledim çamaşır yıkadım valiz yerşleştirme derken yoruldum :KK35:
Hos geldin. Hayirli olsun, mutluluklar diliyorum :KK37:

Gece takima gelecektim ,dizi izlerken uyuyakalmisim :)
FitFiliz FitFiliz benim canim nasilsin?
Uyumak güzel şey 😍 dinlenmişsindir güzelim. Tatilin son günleri biraz alışveriş filan yaptık buralardan, giremiyorum takıma bu sıra yeterince bayramdan sonra daha aktif olucam umarım tatlı kaptişim 🤩😘
Sen nasılsın canım? Neler yapicaksin bugün bakalım? 😉

Ben geldiiimmm :KK54: @Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne Arrietty_ Arrietty_ @Ceydos
Bir haftalık balayının sonuna geldik evli mutlu olarak döndüm aranıza :)
Bu süreçte ipin ucu kaçtı asla dikkat edemedim akrabalar tebrikler az da olsa gezmeler derken + geldim yarına da - gelmeyi beklemiyorum ama artık düzenli yaşama geçtim ve tam gaz diyet moduna yarın yeniden başlıyorum kaptanlarım. :KK36:

Bugün evimi temizledim çamaşır yıkadım valiz yerşleştirme derken yoruldum :KK35:
O kadar streslendiğine değmemiş bak kuzum. Mutluluklar dilerim canım 💞

Canım 2 ogunmu beslenıyorsun nasıl bı yol ızlıyorsun?
Ben kadama göre takılıyorum
Bugun salata hazrladım yarın işyerı için ıcıne Yemekten kalan et ve tavuk koydum😂
Haftasonu gıremıyorum ben ya yazamadım hıc
Tatlım bu haftasonu ben de giremedim ama normalde aktif sayılırım. Ben de çok özgür takılıyorum, hatta bugün fazla özgür takıldım sanki 🙈 genelde 2 öğün veya kahvaltı 10-15 badem sonra 2 öğün tarzı yiyyorum. Gitme gel buralara bak birinci olcaz :KK73:

Menu

Sabah-ogle
Salamli omlet (3 yumurta), sogus domates, kapya, pancar, arpacik sogani (birer tane), ceyrek avokado, 7 siyah zeytin ve ayran

Ara
Bir salkim siyah uzum
Sutlu kahve

Aksam
Alinazik (2 porsiyon), koz lopez biber (4 tane) ve ayran

3 ceviz ve maden suyu

Su 3 litre
8000 adim

Birgaripanne Birgaripanne @Yawrukush
2 porsiyon derken :KK57:

pesto26 pesto26 elbet bir gün yine buluşacağız 😪 birinci de olmuşuz bitirim ikilinin anısına bir dakikalık saygı duruşu :cry:
Neyse eşliği boşver arkadaşlık daim olsun :KK50:
Resmen ayran içtik ayrı düştük beybilipitoşum :cry: ama olsun ben ve kilolarım hep burdayız, gene aynı gemideyiz :KK28::KK8:
(Duruşu yapıyorum şu an 😢)

selamlar, Birgaripanne Birgaripanne

sabah: yulaflı peynirli omlet, maydonoz, salatalık, 2 dilim salam
öğlen: yoğurt, yeşil elma, 20 gr yulaf,
akşam: tonbalık tabanlı pizza, üzerinde kabak ve domates dilimleri ile lor peyniri var. yanında 100 gr kadar piyaz

+1 parça bitter çikolata

su: 2.5, spor: 45 dk yürüyüş + 45 dk kardiyo videosu

Back
X